... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:Rok starý iPhone 7 Plus porazil v rýchlosti "najnabušenejší" Samsung Note 8 kde je top snapdragon 835 a 6GB ram, ako by ho rozsekal asi iPhone 8
Maco napísal:no neviem kto je to vacsina applakov, ale vobec to neni pravda, vacsina applakov neni drbnuta, a neporovnava 800+€ telefon so 120€ telefonom, ale vzdy high end modely, a ocividne staci na najnovsi najsilnejsi samsung aj rok stary ajfon aby bol lepsi.. jasne ze ked sa cloveku nepaci ios, a viac mu sedi android tak potom ajfon nic navyse neponukne, to je pravda. lenze tie vlajkove lode od ZNAMYCH vyrobcov, jak samsung, lg, sony, stoja podobne peniaze, a tam uz je to v poriadku? ci jak to mam chapat? a preco by mal apple pytat za spickovy kvalitny dizajn a vyladeny software s hardwarom aky nema nikto iny, menej penazi ako konkurencia?Takoj! Vacsina applakov porovnava entry modely s androidom co je dost odveci kedze to su nove telefony za 120e pre cloveka co sice vie ze to bude o nicom ale aspon ma ako telefonovat a nekupovat 5 rocny iphone aby bol in. Ja som s OP nadmieru spokojny, asi najdokonalejsie vyladeny android pod slnkom. Aj kamos ktoremu som predal OP2 si stale pochvaluje ze fici bez problemov.