Ahoj, ja zareagujem len jednou odpovedou, nechce sa mi zbytocne dotahovat. Ze boli zvarane som si nevsimol, ja som ich mal dve sezony a nic sa neopravovalo, disky sa vzdy prevazili a jazdil som na nich bez problemov, nic nehadzalo a nebuchalo. Cena vyzutych diskov bola 700 Eur ako mas spraveny screen v mojom inzerate, ty si prisiel a hned si zacal zjednavat ( inak zjednaval si uz v spravach, v telefone atd, ze si nemozes dovolit dat 700 eur za disky a ze ich kupis za 600 a podobne veci slovenskeho charakteru, ze nieco nevidis a uz chces zlavu aspon 100 Eur ), nakoniec som ti povedal, ze ti ich dam vyzute za 670 Eur, ty si prisiel disky boli zhodene v pneuservise opakujem v pneuservise!!! takze si si ich mohol dat prevazit a pozriet ( lenze to by stalo 10 Eur a neprichadzalo to do uvahy ), disky si si sam pozeral a kontroloval, nakoniec som ti dal disky so zlavou 100 Eur! Takze za 600 a pneumatiky gratis

a aj tak si nespokojny. Za zvar sa ospravedlnujem.
Pekny den prajem.
Edit : este doplnim jednu vec, sam si videl, ze som disky akurat zhodil, ked si prisiel a asi by som isiel sam proti sebe, keby som jazdil na aute s vadnym elektronom :).