... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
k33p napísal:u alumana je len 30e rovnanie nic vac, pici asi zacnem servisovat v Trnave
Maco napísal:Ako jasne, pytat hned zlavy a tak a dohadovat o 10 eur zlavach je jedna vec a je to hlupost a smiesne.
Ale predavat za 900 disky v takomto stave s tym ze ich mam dva roky a zahadne som nevedel o ich stave, to je uz veru ina kavicka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miloš_330i napísal:
Akoze moze mi byt uplne ukradnuty tvoj komentar ale pre svoj dobry pocit napisem este raz, ja som si ten zvar nevsimol :) A ano za 900 Eur bola sada ale s novými pneu pirelli. :) Precitaj si ten inzerat a potom napis.
Miloš_330i napísal:Že si sa zapísalNormálne black list a teraz už nikdy nič nepredám, keď bude treba.
Hej na mieste dostal ešte 100 Eur zľavu a pneu grátis ale to je málo a ty by si tiež asi chcel zľavu aspoň 300 Eur, disky za 200 Eur a dvojročnú záruku.
Posledný krát píšem ten zvar som si nevšimol, boli vyvážené, prezúva mi kamarát kolesá, takže určite by mi to povedal. Zimné disky dám do sáčkov, do garáže a vybavené. Nečistím ich vo vani zubnou kefkou a neonanujem nad nimi. Viem, že pre teba je to nepochopiteľné, že niekto si spolu za dvoje prezúvanie sezónnych diskov 1x každý rok nevšimne zvar na zajebanej špinavej strane
Ja som ho nevidel nie...
PeqpeK napísal:ja som sa je*al 100km po zimne gumy co mali mat 7mm, pridem a mali 4-6
SurrendeR napísal:aj si si vydupal zlavu? alebo si mu ich oebal o hlavu?
Miloš_330i napísal:Posledný krát píšem ten zvar som si nevšimol, boli vyvážené, prezúva mi kamarát kolesá, takže určite by mi to povedal. Zimné disky dám do sáčkov, do garáže a vybavené. Nečistím ich vo vani zubnou kefkou a neonanujem nad nimi. Viem, že pre teba je to nepochopiteľné, že niekto si spolu za dvoje prezúvanie sezónnych diskov 1x každý rok nevšimne zvar na zajebanej špinavej strane
Ja som ho nevidel nie...