... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
miso_525d napísal:Upir156 to si robis srandu? vyzvarat disky vyrovnat a "nic im nieje" ?zvareny hlinikovy disk UZ NIKDY NEBUDE MAT TAKE VLASTNOSTI ANO NEZVARENY, ak toto nevies, tak si bud ignorant alebo hlupak. dalsia vec - je vysoka pravdepodobnost, ze zvareny disk ti bude dalej praskat, popri zvare a podobne. vlastna skusenost. proste prasknuty disk sa dalej pouzivat neda, ak ho zvaris, len o par mesiacov oddialis jeho koniec, ale uz nikdy nebude ok.
miso_525d napísal:zvareny hlinikovy disk UZ NIKDY NEBUDE MAT TAKE VLASTNOSTI ANO NEZVARENY, ak toto nevies, tak si bud ignorant alebo hlupak. dalsia vec - je vysoka pravdepodobnost, ze zvareny disk ti bude dalej praskat, popri zvare a podobne. vlastna skusenost. proste prasknuty disk sa dalej pouzivat neda, ak ho zvaris, len o par mesiacov oddialis jeho koniec, ale uz nikdy nebude ok.
erik_1 napísal:Co je neuveritelne na tom ze clovek (predavajuci) nevedel ze je disk zvarany, hlavne ked ho nemal od nova? Nie kazdy ma auto ako modlu a len beha okolo neho ako zlateho vajca.
Vsetky nase aktualne aj predosle auta maju kolesa uskladnene priamo v servise kde sa auta prezuvaju,kedze poskytuju taku sluzbu.
Cize ked dojdem na prezuvanie..kolesa su uz nachystane,a rovno sa hadzu na auto pokial ja vyplatim vsetko pri pokladni. Bez sance ze je casu ich obzerat z vnutra.A tatko to uz ide pomaly desatrocie
erik_1 napísal:Co je neuveritelne na tom ze clovek (predavajuci) nevedel ze je disk zvarany, hlavne ked ho nemal od nova? Nie kazdy ma auto ako modlu a len beha okolo neho ako zlateho vajca.
Vsetky nase aktualne aj predosle auta maju kolesa uskladnene priamo v servise kde sa auta prezuvaju,kedze poskytuju taku sluzbu.
Cize ked dojdem na prezuvanie..kolesa su uz nachystane,a rovno sa hadzu na auto pokial ja vyplatim vsetko pri pokladni. Bez sance ze je casu ich obzerat z vnutra.A tatko to uz ide pomaly desatrocie
pistacik11 napísal:Tu by skôr zafungovala karma na účet kupujúceho
viktorko22 napísal:
Dokedy to budeš omielať ? Kúpil kokotinu ? Kúpil ! Ja naivný ? Je ! miloš ojebal ? Ojebal ! Tak čo, sme na SK.