... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Re: Neseriozni predajcovia

Piatok, 4. Septembra 2015, 17:08

Kupoval som to osobne, povod dielov mi povedal a podla mna s povodom problem nieje,neislo o usetrenie 1eura, ale brali sme viacero dielov s kamosom,vsade vyrazene logo bmw.
Banned: diky za ponuku ,porozmyslam nad tym :-D

Pravdupovediac....radsej kupim origo bmw napr. Brzdy na inzerat z klubu, ako trw,meyle,zimmermann Z obchodu a po par tisic km chodit na krivych, vlastna skusenost-uz aj s uznanou reklamaciou pri trw kotucoch.
na filtroch nesetrim ale islo sa po diely tak som ho chcel, a takto to dopadlo... ](*,)
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Septembra 2015, 18:22

Sorry ale taketo nakupovanie nechapem (hlavne ak nejde o peniaze) - teda nakupovanie u kadejakeho priekupnika a nie v normalnom obchode (napr. BMW) kde viem co dostanem a viem to vyreklamovat.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 4. Septembra 2015, 19:40

aký je pôvod dielov neviem, ale, také brzdy alebo podvozkové diely sa nekupujú každý rok (keď to neni šmejd), takže ušetriť pár desiatok eur je zbytočné, radšej zobrať z obchodu s faktúrou, keďže tie diely nie sú lacné a nech tam platí nejaká tá záruka na ne, občas sú aj medzi origo dielmi nepodarky, nech to robí hociaká firma, a môže sa stať že po troch mesiacoch budeš brzdiť na diaľnici a kotúče sa dokurvia, keď si to kúpil v BMW tak si môžeš uplatniť záruku, a keby ju aj neuznali tak si môžeš aspoň slzy poutierať do faktúry
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

davtex
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 6. Septembra 2015, 22:50

PetoK: Pici, dostal si ma, po nociach chodim corovat diely do Tempusu a ked neni na benzin do BA tak kupujem Starline a kreslim loga BMW ;)

bramborak: Vazne sa ospravedlnujem, mal som kopec prace(viem, ze to je chaba vyhovorka), mas to poslane(uz vazne, vid obrazok dole).
bramborak.PNG
bramborak.PNG (8.88 KiB) 2361 zobrazení

ROKI49: filtre samostatne nepredavam, lebo to je chujovina a aj ja ti poviem, ze MANN je absolutne dostatocny. No ked mozes mat origo za cenu MANN, tak preco nie? Takze filtre ponukam iba k objednavkam inych veci. Btw jedna sa o sumu 8e.

vomack: Rad si necham vysvetlit tu spojitost medzi mojim doterajsim fungovanim (ja si robim auto a experti ako ty akurat picuju) a mojim obchodom.

auto111: praveze ide o peniaze, lebo mam na vsetko okolo 50% dole z pultovych cien.

ViktorDDD: ja na diely sice zaruku nedavam, no ak je problem, tak som vzdy ochotny sa dohodnut. Niekedy clovek kupi chujovinu(Simikovi som ta vracial prachy za kotuce) a volakedy poslem chujoviny ja (airbone odomna vyfasoval pouzite budiky, ktore sa chceli tvarit ako nove). Vzdy sa dalo dohodnut. Ale v jednom mas recht, ak niekto pride po mesiaci za mnou, ze skrivil kotuce, tak ich asi spat nevezmem.

Napriek vsetkemu uznavam, ze som tych 8e mohol poslat davno a ze to zaberie cloveku 2min na internet bankingu.

PS
Som buchol auto a co teda?
Obrázok

PS2
jkk: Vdaka za upozornenie, inak by som ani nezistil co sa tu deje.
Pimped rides:
1999 e39 M5 ala uz som mohol mat Cayman
1996 e39 528iA ala projekt na ktory som sa vykaslal - na predaj za 1500e
2011 Peugeot 5008 1.6 THPala francuzsky Suburban - na predaj za 12500e

jkk
Auto: E91 330xd

Pondelok, 7. Septembra 2015, 06:38

@bramborak dostal si k tomu normalne fakturu? ak ano tak sa tu nemame neposkytovani zaruky co bavit...

mam rad predajcov co sa rozhybu az po "medialnom" natlaku ze zrazu nie je problem si najst medzi lepenim m5 a nepodnikanim 30sekund na poslanie prevodneho prikazu...urcite nakupim aj ja :-"

p.s. pristup go fuckyourself je velmi zaujimavy na predajcu :thumbup:

p.s.2 velmi rad upozornim ludi na ojebavaca, nemas zaco...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 7. Septembra 2015, 06:52

davtex napísal:

ViktorDDD: ja na diely sice zaruku nedavam, no ak je problem, tak som vzdy ochotny sa dohodnut..

Predajca roka, fakt!
Cize bud to predavas na fakturu a tam sa zo zaruky nevykrutis ani keby si tu M5 este styri krat rozbil. Alebo to predavas bez dokladu a potom vitaj danova kontrola. :thumbup:
Totiz presne na takych ako si ty, co nevedia vo veciach chodit a nepoznaju zakony si danovaci najradsej pochutnaju, lebo su lahkym tercom.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

bramborak
Auto: e91 "07

Pondelok, 7. Septembra 2015, 08:59

Jkk: kde ja som sa stazoval na zaruku u dielov od davtexa? Nechapem.
ja som sem napisal negativnu skusenost,trvalo to mesiac,nejde o 8e ale o to zavadzanie. to je cele.
A nezabudnite aj tu riesit ze rozbil m5, vyzivat sa v tom O:)
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

jkk

Pondelok, 7. Septembra 2015, 09:17

ty nikde ale pan predavajuci sa tu vyjadruje ze zaruku nedava co je bud
a) klamstvo
b) robi biznis nezakone

a ak tu niekto frajeri ze tu ma ceny o 50% lacnejsie a robi to bez normalneho podnikania cize ziadne naklady, dph atd, tak to pre mna teda OK nie je, hlavne voci normlane podnikajucim subjektom tu na fore...

btw ako som napisal, poslat 8€ co zabere 30s az po zverejneni na klube je take slovenske...a ako si napisal, nejde tu o 8€

sineDko
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 7. Septembra 2015, 09:19

Lebo vy ked predavate neco na inzerat davate ucet a troj rocnu zaruku na vsetko

Ked chcete zaruku treba ist do obchodu za plnu cenu nakupit. Aj auta so zarukou maju v showroomoch.

jkk

Pondelok, 7. Septembra 2015, 09:23

chlapec to predava pod nazvom NOVE OEM DIELY nepozivane, nebavime sa tu troch pouzivanych dieloch niekde na bazosi...

cptObvious

Pondelok, 7. Septembra 2015, 09:24

Sinedko, studeny uterak na celo si daj.

Predavat jednu nepotrebnu vec na internete nie je to iste ako "pseudopodnikat"

voMacK

Pondelok, 7. Septembra 2015, 09:34

sineDko napísal:
Lebo vy ked predavate neco na inzerat davate ucet a troj rocnu zaruku na vsetko

Ked chcete zaruku treba ist do obchodu za plnu cenu nakupit. Aj auta so zarukou maju v showroomoch.

Pleties hrusky s jablkami.
Bez urazky, ale ked nevies ako ma vyzerat normalny oficialny predaj, co vsetko musi splnat, tak sa k tomu nevyjadruj oki?
-- P.R.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 7. Septembra 2015, 09:56

ono je to rozdiel niečo niekde kúpiť, normálne zato zaplatiť s DPH, následne ak mi to nesadne tak to predať ďalej, alebo predávať 500 nových dielov bez faktúry, v hodnote x tis. €
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

davtex
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 7. Septembra 2015, 10:17

jkk: To Go fuck yourself bolo pre kokotkov co sa navazaju do mna a mojho auta, nie pre kupujucich.
Pimped rides:
1999 e39 M5 ala uz som mohol mat Cayman
1996 e39 528iA ala projekt na ktory som sa vykaslal - na predaj za 1500e
2011 Peugeot 5008 1.6 THPala francuzsky Suburban - na predaj za 12500e

voMacK

Pondelok, 7. Septembra 2015, 12:08

davtex napísal:
jkk: To Go fuck yourself bolo pre kokotkov co sa navazaju do mna a mojho auta, nie pre kupujucich.

Davtexik, davtexik..ty to daleko nedotiahnes.. Ruku na srdce - daval si dokopy na ulici motor do M5 a polovica fora ti musela radit co a jak. Ty si pomaly setril este aj na tesneni...
A potom si na drzaka jebnes do podpisu opravy motorov. To je ako keby sa nejaky pubertiak po prvom sexe pasoval za gynekologa. Neni ti kokotno?
Ako ok..to, ze si niekto u teba da spravit motor a ty mu ho dodrbes, lebo nemas na to dostatocne know-how je jedna vec. Ale ak budes predavat veci na cierno, kupujuci si od teba vypyta doklad a ty mu povies, ze ne e...a on vytiahne na teba preukaz, tak spravis co? Tiez mu povies ako hrdina "go fuck yourself"??
Je vidno, ze si mlady a neskuseny a netusis ako rychlo sa na takycjto veciach mozes popalit. Ver mi, narozdiel od teba tu poniektori podnikame v oblasti obchodu "par" rokov..tak si nechaj poradit..
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných