PetoK: Pici, dostal si ma, po nociach chodim corovat diely do Tempusu a ked neni na benzin do BA tak kupujem Starline a kreslim loga BMW

bramborak: Vazne sa ospravedlnujem, mal som kopec prace(viem, ze to je chaba vyhovorka), mas to poslane(uz vazne, vid obrazok dole).

- bramborak.PNG (8.88 KiB) 2361 zobrazení
ROKI49: filtre samostatne nepredavam, lebo to je chujovina a aj ja ti poviem, ze MANN je absolutne dostatocny. No ked mozes mat origo za cenu MANN, tak preco nie? Takze filtre ponukam iba k objednavkam inych veci. Btw jedna sa o sumu 8e.
vomack: Rad si necham vysvetlit tu spojitost medzi mojim doterajsim fungovanim (ja si robim auto a experti ako ty akurat picuju) a mojim obchodom.
auto111: praveze ide o peniaze, lebo mam na vsetko okolo 50% dole z pultovych cien.
ViktorDDD: ja na diely sice zaruku nedavam, no ak je problem, tak som vzdy ochotny sa dohodnut. Niekedy clovek kupi chujovinu(Simikovi som ta vracial prachy za kotuce) a volakedy poslem chujoviny ja (airbone odomna vyfasoval pouzite budiky, ktore sa chceli tvarit ako nove). Vzdy sa dalo dohodnut. Ale v jednom mas recht, ak niekto pride po mesiaci za mnou, ze skrivil kotuce, tak ich asi spat nevezmem.
Napriek vsetkemu uznavam, ze som tych 8e mohol poslat davno a ze to zaberie cloveku 2min na internet bankingu.
PS
Som buchol auto a co teda?

PS2
jkk: Vdaka za upozornenie, inak by som ani nezistil co sa tu deje.