... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
sineDko napísal:robota sice napiču
ale
odkaz kamaratovi ze zrsr o nich tusi: http://www.zrsr.sk/zr_vypis.aspx?ID=26&V=A
jkk napísal:kolko ta to stalo a co vsetko sa robilo?
jkk napísal:pochopil som to tak ze ked prislo par ludi podporit vyber financnych prostriedkov tak ze ina moznost nebola len to vyplatit...ma aj nejaku webstranku alebo ako nanho narazil?

Pozri ak chces, tak ja s tym nic nemam, ale zadarmo ti poslem olejovy filter presne na tvoje auto, napis PM ak mas zaujem.bramborak napísal:moja skusenost s klubakom DAVTEX
kupoval som od neho predné brzdy a olejovy filter, predava origo Bmw diely. objednavane u nho presne podla modelu a motorizacie mojho auta.
brzdy sedia, ale olejovy filter nepasoval, predal mi filter na 320d 100kw e46 a nie E90 120kw, hned v ten den som to zistil, kontaktoval ho, ze co teraz s tým, ci mu ho mam poslat naspäť. odpisal mi ze netreba, peniaze mi posle spät na ucet.
zial, je to o 2 dni už mesiac, ani neodpíše, udajne peniaze poslal.
tolko ku kupovaniu dielov na bmwklube
bramborak napísal:moja skusenost s klubakom DAVTEX
kupoval som od neho predné brzdy a olejovy filter, predava origo Bmw diely. objednavane u nho presne podla modelu a motorizacie mojho auta.
brzdy sedia, ale olejovy filter nepasoval, predal mi filter na 320d 100kw e46 a nie E90 120kw, hned v ten den som to zistil, kontaktoval ho, ze co teraz s tým, ci mu ho mam poslat naspäť. odpisal mi ze netreba, peniaze mi posle spät na ucet.
zial, je to o 2 dni už mesiac, ani neodpíše, udajne peniaze poslal.
tolko ku kupovaniu dielov na bmwklube