... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
cobra11 napísal:. . . A navyse moj zlaty v podpise ti svieti ze E34 525i ON takze je na case aby si prestal stymi tvojimi turecko-albanskymi praktikami a vysiel s pravdou von!!
Pozravuje Ta mrtvy exclen tohto klubu!
cobra11 napísal:Wow, legendarny navrat z udolia bananovPozravuje Ta mrtvy exclen tohto klubu!
BMWslav napísal:
Na zaklade coho pises tie nezmysli podobajuce sa mojej rannej stolici?![]()
Auto malo powerbox od Powerchipu (made in germany, kde davaju 2 roky Motorgarantie).
Zaruka toho auta je na 150tis/10rokov ak dobre pametam a malo nabehanych do 50tis. Ked ides do BMW tak si chip jednoducho demontujes co zabera asi 5 min casu. Retrofit navi taktiez neovplyvnuje zaruku, maximalne tak zaruku na samotnu navigaciu, ktora sa ale uplatnuje u toho kto danu navi jednotku vyrobil. To auto zazilo za cely zivot mozno do 50 kikckdownov, z toho 20 na 2-3 BMW zrazoch.
To auto nebolo ani raz servisovane mimo BMW servis, majitel NEBOL nejaky vandrak co kupil za posledne peniaze auto ako to mas pravdepodobne zauzivane ty...
Spametaj sa! BMW co ma do 50tis nabehane servisovat u ferka-durka??? Nacisto ti prejeb..?
Tema je loknuta/zmazana lebo auto je predane.
ROKI49 napísal:To, ze kapitan kupuje auto za posledne peniaze je bohuzial pravda. Tyzden po tom, co kupil F30 mi volal a žobral 10€ na tresku(exclusiv) a cigy.![]()
Maco napísal:Zlate rejserdip jr. ako si myslis ze ten powerbox je daco poriadne, nieco ako ta tvoja nepodarena 5 korunova guma co predavas. Uz si natankoval plnu? Ci tych 21 kilo je strasne moc navyse ked tam mas poltony rejserdipu?
ROKI49 napísal:Ak vie niekto po nemecky moze si precitat tie uzasne odporucajuce komenty tu: http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... -Talk.html
Ja som bol v tom, ze tam je seriozny chip a tu sa niekto ohana powerboxom. Precitaj si tam, ako maju problem za to vratit aj peniaze, by som chcel vidiet ako funguje ta ich garancia na motor. Ale tomu asi najskor bude verit len obmedzeny clovek.....
BMWslav napísal:
Nie som si teraz isty, ale sponzoroval som ta riedidlom, alebo toto je tvoja bezna prezentacia?
Verim ze na tvojej vyhonenej sunke tankujes plnu, aspon mozes povedat ze auto ma o 100eur vacsiu hodnotu, ze