... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Piatok, 27. Novembra 2015, 06:50

a ja ti tiez dakujem za tvoje nazory, ked mi budu decka chodit do skoly tak im rozdam pistole ze co keby na nich niekto zacal ziapat :D
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

synak
Auto: G05 2022

Piatok, 27. Novembra 2015, 07:42

cital si aj moje ostatne zazitky alebo tu chces len pisat nezmyselne kktiny o detoch a zbraniach aby si obhajil svoj nazor, keby si napr. videl ako ja ze 3-ja curaci pred tvojou branou kopu na zemi do tvojho otca co by si spravil ? ..a bud realista.. take ze zavolam policiu alebo im to vyhovorim si strc..

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 27. Novembra 2015, 10:12

upir156 napísal:
Tak ja mám bujarú fantáziu a ty chceš chodiť so svojou starou na kávu s búchačku za pásom. Lebo čo keby to tam začal niekto kosiť so samopalom...
To je podľa teba normálne? Reálne?
Nie si tak trošku mimo ty?
Ja sa držím reality dosť.

ako nechcem ti brat zaluzie, ale praveze sa jej tu par ludi drzi

ehm, moj telefonat na 158, par rokov dozadu, napadli ma, otazka z telefonu : a do nemocnice sa dopravite sam alebo vam mame poslat auto. 5 chalanov si na mne zasurfovalo, 28dni pn, len tak, lebo ich ego sa nezmestio na celu sirku cesty (vsetci boli chodci). Neverim ani zelenym, ani nikomu inemu odvtedy.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

upir156
Kraj: Trnavský

Piatok, 27. Novembra 2015, 10:36

jararak napísal:
ako nechcem ti brat zaluzie, ale praveze sa jej tu par ludi drzi

ehm, moj telefonat na 158, par rokov dozadu, napadli ma, otazka z telefonu : a do nemocnice sa dopravite sam alebo vam mame poslat auto. 5 chalanov si na mne zasurfovalo, 28dni pn, len tak, lebo ich ego sa nezmestio na celu sirku cesty (vsetci boli chodci). Neverim ani zelenym, ani nikomu inemu odvtedy.

A čo z toho vyplýva? To akože všetkým čo niekedy niekto ublížili majú mať pri sebe nonstop zbraň? A keby sa ti také niečo stalo dnes a mal by si zbraň so sebou, feťáci by ti behli pred auto, ty by si vystúpil, oni by sa všetci piati k tebe rozbehli. Možno ak by si ju vytiahol a oni by sa nezľakli ani varovného výstrelu, potom čo by si spravil?
Ako nečudujem sa tým čo ju fakt môžu potrebovať k práci, napr. čo vyberajú peniaze...
Tiež som zažil nepríjemnú situáciu, ale nenapadlo by ma vytiahnuť zbraň na niekoho. A ani ju nemám a ani nechcem.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Piatok, 27. Novembra 2015, 10:45

Ako nejdem sa tu nikoho zastávať ani urážať, ale tu by som dal za pravdu rpg, loverkovi atď.. Po posledných udalostiach v Európe, tiež uvažujem o ZP a kúpe zbrane len tak s prevencie, ako bolo spomenuté lepšie mať a nepoužiť ako nemať keď bude treba použiť. Myslím, že aj v Paríži by sa predišlo dosť obetiam, keby v reštike či tej opernej sále sedel niekto, so zbraňou za opaskom, topánky, kábele atď.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Piatok, 27. Novembra 2015, 10:49

Sorry, ale to čo tu podaktorí píšete je čistá totalita. Čo vás do toho?

Áčko je určené hlavne pre podnikateľov a živnostníkov na ochranu zdravia a majetku, samozrejme po dobrom odôvodnení ho môže získať aj normálna fyzická osoba, čo v niektorom okrese je menší a v inom väčší problém. Každopádne, nevidím dôvod prečo by ste mali s údiť niekoho podľa toho či nosí zbraň alebo nie. Poznám ludí čo už pochodili kus sveta, eventuálne slúžili v armáde a aj tak nosia.Garantujem ti, že 90% ľudí ktorí okolo teba prejdu a pri tom nosia zbraň nemáš šancu odhaliť. Ono ten kto nosiť chce, nebude nosiť 8" .44 alebo .50AE v Deserte. Nemá to nič spoločné so zakomplexovanosťou, resp. ľudia s psychickými poruchami alebo traumami ťažko získajú ZP. Tak isto, 130kg hovado čo má aj ponožky Steinar asi pred komisiou a lekárom neprejde, čo myslíte.

Keď človek nosí v aute / pri sebe väčší obnos peňazí, šperky, eventuálne pracuje s drahým / nebezpečným / inak rizikovým materiálom, tam je 99% pravdepodobnosť že ten človek bude ozbrojený. A čo sa týka denného nosenia u bežných osôb - Ľahko sa povie, ťažšie sa spraví - prináša to veľmi veľa zodpovednosti a starostí - Zbohom alkohol, priliehavé oblečenie atď , a okrem toho x ďalších. Keď už ale nosiť chcem, mám na to dôvod, a ver mi, že to NIEJE pre to aby som ti mával kvérom pred xichtom za to, že si mi urval späťák / svetlo / etc. NIEJE to pre to, aby som mohol do prvého človeka čo do mňa strčí nasypať olovo. Človek ktorý nosí zbraň denne si je vedomý toho čo robí, a čo z toho plynie. Slovensko nieje Texas ako tu niekto podotkol, tu sa veľmi zložito posudzuje čo je NO a KN, nebodaj keď si strelnicový hrdina z SAS a urobíš na chudáka double tap, môžeš si byť istý že najbližší čas stráviš v base. Ako hovorí môj dobrý známy ( 25r u vojska ) tri rany, to je už malá vojna.

BTW - V dnešnej dobe, pri dnešných zbraniach, chlap ktorý naozaj chce urobiť škodu, nenosí pištol, keď do priestoru väčšej školskej tašky vieš zložiť hocičo od 308 po .50 BMG.

Ale nie o tomto som chcel - podstatné je, tvrdenie "Načo sú vám tie búchačky" je asi tak relevantné, ako keby som sa ja teba opýtal, Na čo ti je pes? A svojím vystupovaním typu "keď vidím že niekto nosí zbraň a nemá uniformu" sa radíte k ľudom, ktorí keď vidia pitbulla, okamžite majú červené oči a vidia monštrum.

Zažil si niekedy streľbu? Vystrelil niekto pár metrov od teba? Rana z pištole, pokial to je >9mm, naozaj nieje niečo čo by si ignoroval alebo by si na to nereagoval, ver mi.
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

Gorgi

Piatok, 27. Novembra 2015, 11:21

Pekne napisane :thumbup:

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 27. Novembra 2015, 13:55

Paci sa mi ako odsudzuju nosenie zbrane ludia ktori vrania "nemam ani nechcem"
Predstavujete si to ako hurvinek valku, strielali ste uz? Nieje to take lahke ako vo filme, nieje to len o tom vytiahnut a prask, na to musi mat clovek v hlave myslienky zrovnane. A tu nastava problem. V spolocnosti sa nosenie zbrane demonizuje a ked v telke vidite ako niekto niekoho zastrelil tak hned je na vine zbran. To je blbost! Je to praveze nedostatocna podpora zo strany statu. Ked s prvy krat strielal z 58cky pokropil som cely kopec a skoro som si spravil monokel, no po X zasobnikoch aj ked niesom strelec viem ci uz sluzobnu alebo sukromnu zbran ovladat. A nieje to len o stlaceni spuste ale aj o nestlaceni. Stat by mal podporovat drzbu zbrane no podmienit ju streleckym vycvikom kde v am do hlavy natlaci instruktor zakladne, zasadne a nadovsedko dolezite pravidla o noseni a pouziti. Ti s vycvikom vedia o com vravim.

A co sa tyka kokota co nosi buchacku na kavicku. ako by dopadli ti mladi na kofole v cesku, chalan ktory sa priplietol do cesty dementnemu otcovi so synom ked isli z herne alebo chlap co strazil druzstvo a skoncil pod plechom?
Svet nieje pekne miesto a nevidia to len ti ktori si radsej pozru panelak, farmu, jebnute kone a podobne kraviny ktore vam nahovaraju, ze svet je ruzovy a kazdy vas ma rad!

Dendo
Auto: E30 325i

Piatok, 27. Novembra 2015, 14:18

Ja by som nariadil povinne nosenie pištolí. Konecne by bola nejaka ta prča. Normalne by mal kazdy obcan od statu dostat buchacku, aby boli vsetci na tom rovnako. Nikto by sa nebal ze: co ak ma ten druhy zbran?!" lebo by vedel ze "ten druhy" tu zbran urcite ma. Konecne by som mohol jazdit na tricine s pistolou trciacou z okna, ako o tom snivam kazdy vecer pred spanim (a vlastne aj cez den), len pre ten pocit. Ked by sa niekto s niekym v krcme pohadal, riesilo by sa to pistolnickym subojom ako za cias davno minulych. Preriedili by sa somari co potrebuju stale do niekoho vyryvat. Bolo by viac pracovnych miest, Viac miest na parkovanie kedze by bolo menej ludi (treba sa na to pozerat aj z tohto hladiska). A ked by ma (ako skoro kazdy den) niekto skoro sundal na kruhovych objazdoch, tak by som strielal rovno z okna, vsak co , konecne by si ludia davali bacha na to ako sa spravaju na ceste. Ach aky by bol ten svet nadherny :-({|=
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

F!z:k
Auto: E36, E32

Piatok, 27. Novembra 2015, 14:25

Presne tak, e32jka, cierne bryle, kveero z okna a wu tang again and again 8)
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

fox1k
Auto: BMW

Piatok, 27. Novembra 2015, 14:30

:-"

fritolko
Auto: X3 E83

Piatok, 27. Novembra 2015, 15:11

Dendo napísal:
Ja by som nariadil povinne nosenie pištolí. Konecne by bola nejaka ta prča...

Dendo na hrad :!:

BTW:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... L-ZrkFl8y4

M3 lover
Auto: E30

Piatok, 27. Novembra 2015, 17:41

fritolko napísal:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: poprosím jeden neregistrovaný kus :thumbup: sada nábojov sa hodí do zásoby..keď budem na balkóne stavať gulometné hniezdo tak moja stará môže po večeroch páskovať nech to odsýpa

Easa to zhrnul dokonale, myslím že ešte o málinko predčil môj inak dogmatický názor, takže túto tému uzatváram! :mrgreen: ďalej už sa môžu vyjadrovať len odborníci na teplú vodu :mrgreen:
Agelias© by migo
///MARKETING

Maco
Auto: visavytena pajta

Piatok, 27. Novembra 2015, 21:31

Paci sa mi jedna vec, ako sa schovavate za to ze k ZP sa len tak niekto nedostane. Ste si fakt vedomi v akom state zijete? Vytahnite si OP a pozrite si akemu statu patri ten OP kde je vase meno... Bravo! Zijete na jebnutom slovensku kde ked mas znamost a vies kam dat peniaze mas vsetko. A nesnazte sa tu argumentovat psychotestami atd... Vsetci velmi dobre viete ako to chodi tu v bananistane. Tiez som kedysi nad tym rozmyslal ale povedal som si naco? Staci mi ze kazde rano podstupujem kontrolu ako terorista a kvoli zamestnaniu si clovek ani nemoze prdnut tak nac dalsia starost? Na kokot, zbytocne.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Piatok, 27. Novembra 2015, 21:56

Maco,tak keď vieš, že máš také zamestnanie, tak si asi nebudeš brať tu zbraň do roboty predsa. Podľa mňa v terajšom svete ale není na škodu mať ZP a zbraň v prípade núdze pri núdze pri sebe, najmä ak sa často cestujes atď.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných