... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:Paci sa mi jedna vec, ako sa schovavate za to ze k ZP sa len tak niekto nedostane. Ste si fakt vedomi v akom state zijete? Vytahnite si OP a pozrite si akemu statu patri ten OP kde je vase meno... Bravo! Zijete na jebnutom slovensku kde ked mas znamost a vies kam dat peniaze mas vsetko. A nesnazte sa tu argumentovat psychotestami atd... Vsetci velmi dobre viete ako to chodi tu v bananistane. Tiez som kedysi nad tym rozmyslal ale povedal som si naco? Staci mi ze kazde rano podstupujem kontrolu ako terorista a kvoli zamestnaniu si clovek ani nemoze prdnut tak nac dalsia starost? Na kokot, zbytocne.
RTG napísal:
Rovno sa priznaj, ze ked ta videli na psychotestoch tak ti este len vo dverach povedali ze ani picu.
Takze sam vidis, rozmyslal si, vysral si sa na to - nech si mal dovody akekolvek. Keby si si to nakoniec spravil, tak tu picujes rovnako len na opacnu stranu. Tak potom aky zmysel ma furt mudrovat do inych?
RTG napísal:
Rovno sa priznaj, ze ked ta videli na psychotestoch tak ti este len vo dverach povedali ze ani picu.
Dogg88 napísal:uznate ze zbran vam je na hovno...
Dogg88 napísal:A uz niekto z vas pouzil zbran na verejnosti? Strielali ste po niekom?
Viete co nastane po tom?
Ak si na to odpoviete triezvo, uznate ze zbran vam je na hovno...
M3 lover napísal:
Ano..ja už som strielal po vrabcoch čo sedeli na rímse
Mishroom napísal:Vzduchovka a telesne plyny sa nerataju.
Bojsi5 napísal:jo spľuvatko, to boli vojny!ale vo videu je z doby kamennej
v modernej verzii sa používa hrdlo z plastovej fľaše a jarabina
Bojsi5 napísal:jo spľuvatko, to boli vojny!ale vo videu je z doby kamennej
v modernej verzii sa používa hrdlo z plastovej fľaše a jarabina