... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RTG napísal:hovoril som priklad, ale chapem, ze z pohladu obmedzenca sa len tazko da chapat, samozrejme dosledky domysliet by uz bolo nad ludske sily.
Inak aj taky zadubenec by mal mat jasno v tom, ze je lepsie ked ma blb zbrojak legalne, ako ked si zbran zaobstara nacierno. Kedze ZP si nerobis preto aby si pachal trestnu cinnost vsakze.
Maco napísal:Oprav ma, ale kto na teba reaguval? Ja som to nebol. Ak niesi druhy profil tunak Mtrojkacika tak zacni riesit problemy s rozdvojenim osobnosti.
Inac urcite ste aj silno plackali za ruskou stihackou ze? Slzicky tiekli silno
Maco napísal:Oprav ma, ale kto na teba reaguval? Ja som to nebol. Ak niesi druhy profil tunak Mtrojkacika tak zacni riesit problemy s rozdvojenim osobnosti.
M3 lover napísal:. . . Týmto si dokázal, jak si práve obmedzený a zakomplexovaný ty. Ako môžeš vôbec takúto cocotinu napísať. Na základe čoho ideš niekomu upierať zákonné nosenie zbrane? Lebo ty sám si priposratý? Sa zobuď. Ak niekto nosí zbraň, má na to svoje dôvody a vôbec to že ju má znamená že je na to spôsobilý a že niečo o tých zbraniach vie, ak sa ale takýto človek u teba automaticky stáva kokot, potom si ním sám. Zamysli sa. . . .
RTG napísal:Precitaj si zakon, nikto kto si urobi ZP sa nebude premavat po namesti s viditelnym Deaglom. bude ho mat schovany. Ak je preto kokot, sam nim si, pretoze zakon mu to umoznuje, teba picu po tom a splnil vsetky nalezitosti, vsade je registrovany a v pripade pruseru si ho zeleni najdu.
upir156 napísal:Tak ja mám bujarú fantáziu a ty chceš chodiť so svojou starou na kávu s búchačku za pásom. Lebo čo keby to tam začal niekto kosiť so samopalom...
To je podľa teba normálne? Reálne?
Nie si tak trošku mimo ty?
Ja sa držím reality dosť.
synak napísal:
pred par rokmi sa mi stalo v BA na Obchodnej, ked som bol s priatelkou na ceste z "kavy" ze sa ku mne od zadu prirutil magor a vytiahol na mna kudlu, (s niekym si ma asi pomylil lebo som ho pred tym nikdy nevidel,) ziapal tam po mne ze ma zapichne (obchodna plna ludi) vtedy som este zp nemal tak som len dufal ze sa z toho nejak vykecam, priatelka z toho mala traumu niekolko mesiacov, takze niesom mimo, som iba pripraveny, to je cele, nenafukujte to tu do extremov.
M3 lover napísal:Viktor: Desert Eagle je len efektná americká pixlovina, to by si nikto normálny zo sebou nezobral. Moc pozeráš filmy. Taký malý Glock na ramennom páse je úplne ok.
Ano, podľa mňa je to v poriadku, nechápem prečo by niekto kto má legálny ZP, prešiel psychotestami a skúškami nemal mať možnosť nosiť pri sebe zbraň. Takých sa báť nemusíš, radšej sa boj niekoho kto tú zbraň zohnal nelegálne a má s ňou aj podobné úmysli...