... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 19:02

RTG napísal:
hovoril som priklad, ale chapem, ze z pohladu obmedzenca sa len tazko da chapat, samozrejme dosledky domysliet by uz bolo nad ludske sily.
Inak aj taky zadubenec by mal mat jasno v tom, ze je lepsie ked ma blb zbrojak legalne, ako ked si zbran zaobstara nacierno. Kedze ZP si nerobis preto aby si pachal trestnu cinnost vsakze.

Oprav ma, ale kto na teba reaguval? Ja som to nebol. Ak niesi druhy profil tunak Mtrojkacika tak zacni riesit problemy s rozdvojenim osobnosti.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 19:19

Maco napísal:
Oprav ma, ale kto na teba reaguval? Ja som to nebol. Ak niesi druhy profil tunak Mtrojkacika tak zacni riesit problemy s rozdvojenim osobnosti.

Inac urcite ste aj silno plackali za ruskou stihackou ze? Slzicky tiekli silno :(

ty kkt ano :mrgreen: :mrgreen: RTG je moj druhý profil :mrgreen: presne pre to som si zakladal 2 profily aby som si mohol s tebou takto pekne četovať...ty si bol na hríbiky niekde že :mrgreen:

vomack s deduškom: niekedy tie vaše "odjeby" aspoň za niečo stáli...čil už to je takú suché
ale bavte sa :thumbup:
Agelias© by migo
///MARKETING

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 19:25

Maco napísal:

Vies, ze ta tvoja posledna veta je sprostost lebo si uz z principu odporuje?

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 19:53

M3 lover napísal:
. . . Týmto si dokázal, jak si práve obmedzený a zakomplexovaný ty. Ako môžeš vôbec takúto cocotinu napísať. Na základe čoho ideš niekomu upierať zákonné nosenie zbrane? Lebo ty sám si priposratý? Sa zobuď. Ak niekto nosí zbraň, má na to svoje dôvody a vôbec to že ju má znamená že je na to spôsobilý a že niečo o tých zbraniach vie, ak sa ale takýto človek u teba automaticky stáva kokot, potom si ním sám. Zamysli sa. . . .

Takze ak nejaky civil ide len tak von do obchodu na rozky alebo na koncert alebo hocikam a ma na sebe zaveseny desert eagle to je poda teba uplne OK hej?
Poutieraj sa bo potis chujoviny, pisal som ze ten kto ma nato dovod to mi nevadi (t.j. Vykonava taku pracu) rec je o kokotoch ako ty ze budes chodit s pistolou za opaskom lebo co keby . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

RTG

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 20:16

Precitaj si zakon, nikto kto si urobi ZP sa nebude premavat po namesti s viditelnym Deaglom. bude ho mat schovany. Ak je preto kokot, sam nim si, pretoze zakon mu to umoznuje, teba picu po tom a splnil vsetky nalezitosti, vsade je registrovany a v pripade pruseru si ho zeleni najdu.

M3 lover

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 20:22

Viktor: Desert Eagle je len efektná americká pixlovina, to by si nikto normálny zo sebou nezobral. Moc pozeráš filmy. Taký malý Glock na ramennom páse je úplne ok.
Ano, podľa mňa je to v poriadku, nechápem prečo by niekto kto má legálny ZP, prešiel psychotestami a skúškami nemal mať možnosť nosiť pri sebe zbraň. Takých sa báť nemusíš, radšej sa boj niekoho kto tú zbraň zohnal nelegálne a má s ňou aj podobné úmysli...
Agelias© by migo
///MARKETING

M3 lover

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 20:26

RTG napísal:
Precitaj si zakon, nikto kto si urobi ZP sa nebude premavat po namesti s viditelnym Deaglom. bude ho mat schovany. Ak je preto kokot, sam nim si, pretoze zakon mu to umoznuje, teba picu po tom a splnil vsetky nalezitosti, vsade je registrovany a v pripade pruseru si ho zeleni najdu.

Presne tak, ale to si márne derieš hubu lebo on to pochopí tak či tak po svojom. Niekto kto má zbraň je proste kokod a tak to je. :mrgreen:

(A teraz sa idem znovu prihlásiť do svojho pôvodného účtu... :mrgreen: :mrgreen:)
Agelias© by migo
///MARKETING

RTG

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 20:32

Taka CZ75 mi stale pride krajsia ako Deagle. Nehovoriac, ze presne z dovodu velkosti a vahy su velmi oblubene kompakty. A otvor si ten druhy ucet teda aspon tu budeme traja. To uz sa aj skoro vyrovna.

synak
Auto: G05 2022

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 21:10

v minulosti bolo nosenie zbrane uplne bezna vec, rozne meče atd. Konkretne v nasich koncinach napr. valaška ktora sa mimo ine pouzivala aj ako obranna zbran. Z rozpravania mojho deda za prvej republiky nebola pistol doma v sufliku nic nezvycajne.. To ze bol u nas 40r. rezim ktory ozbrojenie civilistov uplne vynuloval a zvykli sme si na to neznamena ze ist kupit rozky s pistolou za opaskom je nejaka uchylacina (aj vo francuzku si islo par ludi mozno iba nakupit) a pre rypalov ze aj tak by si nepomohli proti AK-cku, tak zdatny vytrenovany strelec vie byt efektivnejsi aj s kratkou zbranou, ako amater so samopalom. Ja napr. nosim zbran kvoli psom, uz sa po mne par krat z nenazdania rozbehol pes (naposledy azijsky pastiersky, myslim ze vazil viac ako ja) a s roznymi kasermi proti psom nech idu do prdele..

upir156
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 21:20

Tak ja mám bujarú fantáziu a ty chceš chodiť so svojou starou na kávu s búchačku za pásom. Lebo čo keby to tam začal niekto kosiť so samopalom...
To je podľa teba normálne? Reálne?
Nie si tak trošku mimo ty?
Ja sa držím reality dosť.

synak

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 21:31

upir156 napísal:
Tak ja mám bujarú fantáziu a ty chceš chodiť so svojou starou na kávu s búchačku za pásom. Lebo čo keby to tam začal niekto kosiť so samopalom...
To je podľa teba normálne? Reálne?
Nie si tak trošku mimo ty?
Ja sa držím reality dosť.

pred par rokmi sa mi stalo v BA na Obchodnej, ked som bol s priatelkou na ceste z "kavy" ze sa ku mne od zadu prirutil magor a vytiahol na mna kudlu, (s niekym si ma asi pomylil lebo som ho pred tym nikdy nevidel,) ziapal tam po mne ze ma zapichne (obchodna plna ludi) vtedy som este zp nemal tak som len dufal ze sa z toho nejak vykecam, priatelka z toho mala traumu niekolko mesiacov, takze niesom mimo, som iba pripraveny, to je cele, nenafukujte to tu do extremov.

este doplnim, byval som dlho v centre BA, za tie roky sa mi stalo okrem hore zmieneneho: otca zacali pred branou bit nejaky opilci (nepoznal ich, proste sa len potrebovali pobit) v ulicke pri tescu na kamennom ma s nozom v ruke okradol cigan, susedovu dceru si vycihali dvaja typci a pokusili sa v ju brane znasilnit.
Naposledy upravil/-a synak v Štvrtok, 26. Novembra 2015, 21:49, upravené celkom 1 krát.

upir156
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 21:39

synak napísal:

pred par rokmi sa mi stalo v BA na Obchodnej, ked som bol s priatelkou na ceste z "kavy" ze sa ku mne od zadu prirutil magor a vytiahol na mna kudlu, (s niekym si ma asi pomylil lebo som ho pred tym nikdy nevidel,) ziapal tam po mne ze ma zapichne (obchodna plna ludi) vtedy som este zp nemal tak som len dufal ze sa z toho nejak vykecam, priatelka z toho mala traumu niekolko mesiacov, takze niesom mimo, som iba pripraveny, to je cele, nenafukujte to tu do extremov.

To čo som písal, bolo myslené na M3 lovera, nie teba. On hneď na začiatku v prvom príspevku o tom písal.
A ty si bol vtedy asi v zlom čase na zlom mieste. Ale tak možno môžeš byť aj rád, že si vtedy nemal pri sebe zbraň. Možno jak by si po nej siahol, by ťa zapichol. Tak či tak situácia na hovno.
Naposledy upravil/-a upir156 v Štvrtok, 26. Novembra 2015, 21:42, upravené celkom 1 krát.

fox1k
Auto: BMW

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 21:40

Desert Eagle je pôvodom z Izraela, len pre upresnenie. USA sa až potom k tomu "nasačkovali"

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 27. Novembra 2015, 06:26

M3 lover napísal:
Viktor: Desert Eagle je len efektná americká pixlovina, to by si nikto normálny zo sebou nezobral. Moc pozeráš filmy. Taký malý Glock na ramennom páse je úplne ok.
Ano, podľa mňa je to v poriadku, nechápem prečo by niekto kto má legálny ZP, prešiel psychotestami a skúškami nemal mať možnosť nosiť pri sebe zbraň. Takých sa báť nemusíš, radšej sa boj niekoho kto tú zbraň zohnal nelegálne a má s ňou aj podobné úmysli...

Desert Eagle som tu dal len ako priklad, ale vidim ze sa na to hned chytis ako kura na sopel . . .
poznam x ludi co maju zp a mohli by nosit zbran so sebou, ale to su ti rozumnejsi a ani by ich nenapadlo nosit zbran len tak na ulici lebo naco, nepotrebuju si nic dokazovat

synak: ak ma chce niekto na ulici dobodat alebo zastrelit tak nezacne na mna ziapat ale rovno to spravi bez varovania a kym by som siahol na pistol uz mam tri bodne rany v chrbte, ten kto ziapa len chce zastrasit
to by si sa potom pri prechadzke s priatelkou musel vkuse obzerat okolo seba s jednou rukou na pistoli . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

synak

Piatok, 27. Novembra 2015, 06:34

hmm ..vidis.. to ma nenapadlo.. tak dakujem za vysvetlenie a hrube zovseobecnenie zmyslania pachatelov a psychopatov... uz budem vediet.. :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných