... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RTG napísal:No podla eurokokotov skoncia vsetci s vz58 nadobro - podla zrychlenej smernice ci kieho otca. Som zvedavy kedy pridu s napadom zrusit vsetkym "civilistom" ZP.
M3 lover napísal:Tú novú smernicu som už mal možnosť s časti naštudovať a napíšem k tomu len jedno - skurvení buzeranti!
To čo sa v poslednej dobe deje v tej jebnutej Európe už je na hlavu. Je tu totálny bordel, všetci sa tvária že však to hadam nejak prejde, na každom rohu tu strieľajú do ľudí, na nič iné nekukám v tej debilnej bedni len jak sa zas kto odjebal, kto poodtínal kolko hláv, potom že USA dá do obrany ročne viac ako 10 ostatných mocností spolu a podobné špeciality... potom ako třešeň na dortu príde nejaka pokokotená smernica ktorá zakáže ľudom aj ostré zubné kefky lebo čo ak by niekomu preplo a vonku ju pichol niekomu pod rebro.
Stotožňujem sa s názorom, že "velkáči" svetovej politiky by veľmi radi videli Európu tzv holú, bosú, rozjebanú a my im veľkorysne otvárame svoje hypotékami zaťažené príbytky a pozývame ich dnu.
Jak tá oná, nejaká staršia uchytená žena z Rakúska, ubytovala XY utečencov v starom veľkom dome. Dočkaj keď budeš hromadne znásilnená, sprznená a dotrhaná jak noviny, potom si to kuknem na agresoroch.
Tieto nové kokotnice z mekky európskeho debilizmu - Bruselu sú výsmechom všetkých ľudí, ktorí v tomto prehnitom svete chcú aspoň trochu pocitu sebaistoty s kvérom za opaskom.
Preto keď budem sedieť so starou na káve v centre mesta a zrazu uvidím ako to opodiaľ niekto kosí dole s AKčkom tak môžem tasiť a brániť si svoj pekný život..inak môžem po ňom jebnúť leda tak sandálku...
Na záver mojej srdcervúcej balady postujem video (ktoré si vy lenivci kuknite celé), kde to chalan vystihuje do bodky až by som mu za ten názor kúpil nejaký útočný nôž do zbierky...
https://www.youtube.com/watch?v=dceNQR5_QrQ
voMacK napísal:Tu F40, co ti tak zavidime, uz mas?