... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Utorok, 24. Novembra 2015, 08:48

EBOLA napísal:
Nic, normalne mu budes musiet zaplatit ten spetak... Ale isto to maj na kamere a ked zavola pomahacov tak im zaznam ukaz a pride aj o par drobnych z penazenky.

hej a nezabudni si natocit aj to ako mu rozkopavas tie spätaky...resp. ak ma on kameru tak ani netreba :mrgreen: hned mas na krku vytrznictvo, pripadne napadnutie ](*,)
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 24. Novembra 2015, 09:06

Autom predsa zastanes pred nim cize nenahras to ako mu rozkopnes spetak no situaciu pred tym ako ta ohrozil natocenu mat budes ;-)
Napadnutie isto nie kedze si neutocil priamo nanho. A za blby spetak max pokutu.

Teraz som cital predchadzajucu stranu. Kedze som drzitelom ZP kategorie A tak ti mozem povedat, ze nikto normalny by v tej situacii netasil zbran pokial si ceni slobodu. Totizto zakon o zbraniach a strelive je v tomto dost prisny.

elegant047
Auto: e39 530i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 24. Novembra 2015, 09:18

Bohuzial odkopavat spetaky nie je dovolene, je to poskodzovanie cudzej veci. A to ze majitel auta je totalny hnup stale este nie je polahcujuca okolnost. Jedine riesenie je mat kameru a mat auto, na ktorom ti az tak nezalezi. Ludia su moc nauceny ze ostatny uhnu + niektory od prirodzenia nemaju pud sebazachovy a su totalne retardovany. S takymi ludmi nic nevyriesis, nevyhadas a to je fakt vlastna blbost vobec s nimi nadvazovat konstruktivny rozhovor.

jurkyLE

Utorok, 24. Novembra 2015, 09:23

no ejden nikdy nevie, ludom jebe a prepina a vidis sam ako to je, kazdy druhy den nejaky drzitel ZP niekoho sejem, svokru, zenu, seba, ciganov....tazko povedat, kazdopadne ja by som do takeho niecoho nesiel, je risk skusit nieco take, ked ani neviem kto v tom aute sedi....robil som par rokov v ozbr. zlozke a ver mi, ze bolo XY ludi o ktorych by si na prvy pohlad povedal, ze su srackari, alebo smiesny, alebo ze stary fuzaty kokotko ako napisal strapúšik a nakoniec sa z nich vyklulo nieco uplne ine, ver mi, ze keby mne nakopol späťak , tak mu tu nohu najebem s teleskopom tak, ze by sa na nu minimalne pol roka nepostavil a minimalne mesiac šťal do bažanta a " BOL BY SOM V PRAVE", to ako to chodi by si mal ako drzitel ZP vsetko ovladať [-(
Naposledy upravil/-a jurkyLE v Utorok, 24. Novembra 2015, 09:26, upravené celkom 1 krát.
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

synak
Auto: G05 2022

Utorok, 24. Novembra 2015, 09:23

jurkyLE napísal:
no milý strapúšik strapatý, preštuduj si krajnu nudzu a nutnu obranu a k tomu môzes aj zakon o zbraniach a strelive...ak niekomu zacnes odkopavat späťaky, tak je v prave sa branit, branit svoj majetok, takze bud rozkope on teba alebo ak je drzitelom ZP skupiny A tak yvtasi bouchačku a namieri ti ju do ksichtu a ak ta nedajbože napadne v tom pokračovať, prestreli ti nohy....tak nesnivaj a davaj si bacha...a hlavne nepodceňuj ludi podla vyzoru...aby si nebol prekvapený pan majster sveta ](*,)

skusky na A som robil davno ale snad si to pamatam dobre: v zakone k nutnej obrane a krajnej nudze je dolezity dodatok, ze obranou nesmies spachat vacsiu skodu aka ti hrozila pri odvracani NO/KN, ziaden sudca by nepovazoval odkopnuty spetak za dovod na strelbu do akejkolvek casti tela :) , bavime sa iba o kopani do auta, ak by utocnik pouzil adekvatnu zbran a hrozoval ta nou tak je to ine (ale aj v tomto treba byt opatrny lebo ak by sa ohanal napr. boxerom a dostal by za to dve to brucha tak pravdepodobne by pistolnik isiel sediet (sme na Slovensku) ..ochrana majetku sa vztahuje k dalsiemu paragrafu a to: opravnene pouzitie zbrane, kde sa definuje tiez XY veci kedy a za akych okolnosti sa moze pouzit a taktiz kedy sa smie pouzit zbran na zadrzanie pachatela do prichodu policie. Kazdopadne ta ubezpecujem ze normalny psychicky zdravy clovek s legalne drzanou zbranou ktory je pri zmysloch by si nedovolil po niekom strielat za kopanie do auta.

starynovy

Utorok, 24. Novembra 2015, 09:27

Co to s tym passatom a 142? :D Vsak ja chodim tolko na tempomate stale.. Toto slovensko a cela europa v podstate prestava byt sranda uz. :mrgreen:

jurkyLE

Utorok, 24. Novembra 2015, 09:29

synak napísal:
Kazdopadne ta ubezpecujem ze normalny psychicky zdravy clovek s legalne drzanou zbranou ktory je pri zmysloch by si nedovolil po niekom strielat za kopanie do auta.

ja ta zase ubezpecim, ze normalny a psychicky zdravy clovek neuvazuje o tom ako niekomu rozkopať späťaky na ceste za to, ze sa dopustil priestupku a takyto normalny clovek o tom nevypisuje po nejakom fore, ze sa to chysta spravit ](*,) Cize môzme tuto debatu uzavrieť.
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

EBOLA

Utorok, 24. Novembra 2015, 09:51

Synak robil som si Acko asi 5-6 rokov dozadu a uz je pozmenene to, ze nemozes pouzit zbran v pripade ak ma ten doticny len noz/ruky no stale plati, ze ju mozes pouzit v pripade ohrozenia za co ja tiez nepovazujem odkopnutie spetaku....

jurky ale ak ta priamo svojou dementnou jazdou ohrozi (ak by si to mal na kamere tak je to vyhoda) mozes sa obhajovat afektom. Robim uz par rokov v armade tak viem o com hovoris no existuju aj nebezpecnejsi psychopati ver mi ;-)
Apropo nikto nieje tak nebezpecny ako rodic ktory si chrani dieta! V pripade, ze by daky nedonosenec ohrozil svojou jazdou mojho maleho anjelika ktoru vozim do skolky tak dotycnemu nepomoze ani vz.58 a kavaleria za zadkom.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 24. Novembra 2015, 10:16

Kurva v tejto teme je viac akcnych hrdinov ako v Expandables I, II & III dokopy.. :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jurkyLE

Utorok, 24. Novembra 2015, 10:17

ved presne o tom som pisal, len ty si to asi necital, ze nikdy nevies kto v tom aute sedi....ale JARKO je gangster....chcelo by to natocit na video s nazvom "strapúšik a jeho instant karma" hehehe
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 24. Novembra 2015, 14:30

nesom gangster, iste pojmy ako nutna obrana a krajna nudza su mi zname a taktiez ZP A-F. Nikoho z auta nevytahujem, vsetky spetaky su cele, pytam sa aky postih by mohol byt voci mojej osobe v teoretickej rovine, zeby to niekto prehnal, nie, ze mi neuhne na dialnici, to je len priestupok, myslel som to v ponimani ohrozenia, ze krasavec/ica sa vie napriklad pekne "dat" prednost a pod.
Cely problem na stranu a pol tu vznikol, ze som to spojil do jedneho prispevku. pre jurkyho speci - tou kartickou medzi obcianskym a vodicakom som myslel ZP skupiny A, sim su vsetky tvoje prisevky zatial dost irelevantne
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Streda, 25. Novembra 2015, 17:10

Ebola prepac, rodicovsky nerodicovsky pud, s tou 58 si to prehnal :D
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

EBOLA

Streda, 25. Novembra 2015, 17:37

Tasim rychlejsie :twisted:

Dnes mi kolega na margo tohto vravel dve prihody.
Jeho kamosovi sa stalo, ze sa s dakym blbcom nezhodli na ceste (navzajom sa zablokovali) blbec ukazal cez okno kver, chalan ukazal tiez a nasledne sa bez jedineho zatrubenia pohli svojimi smermi.... Kolegovi sa zase stalo, ze mu daky blb nedal prednost a po vytrubeni ho este aj zablokoval. Blizil sa k autu kolegu a vytiahol teleskop, kolega vybral buchacku obtiahol ju nad volantom a uz vidi ako si to dotycny rozmyslel a nasada do svojho auta :mrgreen:
Poucenie: chalani neblbnite, nikdy neviete kto sedi za volantom druheho auta ;-)

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Streda, 25. Novembra 2015, 17:44

No podla eurokokotov skoncia vsetci s vz58 nadobro - podla zrychlenej smernice ci kieho otca. Som zvedavy kedy pridu s napadom zrusit vsetkym "civilistom" ZP.

k33p
Auto: e87

Streda, 25. Novembra 2015, 18:26

samozrejme ked Jararak vystupi a niekomu zacne rozbijat spatna zrkadlo , dvere a potom cele auto a tipek z auta vytiahne strelnu zbran a jara proste postreli do nohy ak nie viac, na prokurature to realne neprejde ani ako Krajna nudza a uz vobec nie ako Nutna obrana... tohto sa Jararak bat nemusis
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 209 neregistrovaných