... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:. . . Zavoláte 158?? Alebo čiahnete pod posteľ a tam nič? . . . .
voMacK napísal:Nie som v tomto zbehly, ale neni to tak, ze ked mas doma strelnu zbran, zakon uklada ju doma mat zamknutu v trezore a municiu potom zvlast??
Rad sa necham poucit od miestnych Rambov...
voMacK napísal:Tu F40, co ti tak zavidime, uz mas?
upir156 napísal:Ja súhlasím s Macom, načo mať pištoľ? Aj tak sa každý poserie, keby ju mal použiť, alebo to ako niekto na teba z auta vybehne na križovatke a ty vybehneš naňho s pišľou, že očúj: ty domňa jebeb, lebo ťa postrelím, zastrelým bububu?
ViktorDDD napísal:keď niekto chodí s pištoľou za opaskom (okrem tých čo to majú v náplni práce), v mojich očiach nie je žiaden hrdina ale len zakomplexovaný kkt
Maco napísal:Kazdy by sa dosral keby videl tu tvoju pikersku tvar ako nanho tasi zbran. Co by si robil? Rozstraseny by si po niekom vystrelil? Lebo si si myslel ze typek ta chce obmedzit na slobode alebo co? Get a life a neotravuj uz.... Niesi v Texase.
Maco napísal:Uuu ale to zas kazdemu nalozil. Vsetci dosraty az za usama.
Osobne ma viac mata vedomost ze sa daky m3 gunner dostane k zbrani ako ze by sem napochodovalo komando is....
Inac zlate ze pises stale o tom ako by ta niekto vyblokovaval :) To jazdis az tak zle sa ti to stava casto? :) Ja mavnem rukou a mam pici.
Zobud sa konecne z toho tvojho pubertalneho sna.
M3 lover napísal:
Neni ti zo seba kokotno? Nechceš sa zbaliť a odísť z tohto fóra? Ale v podstate som rád že ta to Ferrari ešte neopustilo a príležitostne si potrebuješ trošku pohonkat, to je v pohode![]()