... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
upir156
Kraj: Trnavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 14:21

Ja spím kľudne aj bez pištole, mám psa aj mačku. :mrgreen:

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 14:29

undy napísal:
. . . Zavoláte 158?? Alebo čiahnete pod posteľ a tam nič? . . . .

zobudím sa a zistím že nič sa nedeje len som zaspal pri čumení na csi v telke . . .

to čo si opísal je veľmi nepravdepodobné, a keď sa to aj stane, úprimne, riskneš 3roky basy zato že si zastrelil ožratého kofoláča lebo ti chcel ujebať liter vína z pivnice? ale keď niekto potrebuje spať s devinou pod vankúšom tak asi nebude mať čisté konto . . .
a druhá vec, tomu pánovi tu o pár príspevkov vyššie, keď niekto chodí s pištoľou za opaskom (okrem tých čo to majú v náplni práce), v mojich očiach nie je žiaden hrdina ale len zakomplexovaný kkt
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

synak
Auto: G05 2022

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 14:51

situacie opisane vyzsie ako rozny road rage, zlodej v byte atd, to su kktiny, ale existuje kopec videii z priem. kamier kde su zachytene situacie kedy kver za opaskom pomohol, hlavne z krajin ako Brazilia atd. kde je vysoka kriminalita, pokusy o unos, prepadnutia, kde utocnici mali tiez bud kver alebo solidny nož a evidentny zaujem zabit. Jasne, sme na SK kde je zatial ina situacia ..ale.. ako uz bolo napisane, radsej mat a nikdy nepouzit, ako musiet pouzit a nemat, kazdy ma na to svoj nazor.. nejdem ho nikomu vnucovat a nech ten opacny nikto nevnucuje mne a netvrdi ze som zakomplexovany atd, je to kazdeho osobna volba ci ju mat alebo nemat (zatial) a pripadna psychicka pripravenost pouzita zbrane vo vhodnej situacii a znasanie nasledkov uz je na kazdom z nas a ide do toho s tym rizikom..

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 15:14

nikomu nič nevnucujem, ale keď niekto chodí s búchačkou za opaskom medzi ľudí tak si o ňom myslím svoje :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 15:31

Mam zbojny preukaz skupiny A, ale zbran som si nikdy nekupil a ani neplanujem, a verte mi pri mojej terajsej profesii by som s nou bol v robote kludnejsi.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 16:08

Nie som v tomto zbehly, ale neni to tak, ze ked mas doma strelnu zbran, zakon uklada ju doma mat zamknutu v trezore a municiu potom zvlast??
Rad sa necham poucit od miestnych Rambov... :D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 17:21

vidim ze velky big boss M3 gunerko si tu vylieva svoje male ubolene urevane srdiecko.... Pozri sa co pises a potom hovor o dakom sireni nazorov. Vlastnit zbran prinasa so sebou zodpovednost a pripadne nasledky ale ani jedno ani druhe by tebe nedoslo, rambo najvacsi na svete. Kazdy by sa dosral keby videl tu tvoju pikersku tvar ako nanho tasi zbran. Co by si robil? Rozstraseny by si po niekom vystrelil? Lebo si si myslel ze typek ta chce obmedzit na slobode alebo co? Get a life a neotravuj uz.... Niesi v Texase.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

synak
Auto: G05 2022

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 17:30

voMacK napísal:
Nie som v tomto zbehly, ale neni to tak, ze ked mas doma strelnu zbran, zakon uklada ju doma mat zamknutu v trezore a municiu potom zvlast??
Rad sa necham poucit od miestnych Rambov... :D

ano je to tak, okrem sk. A (nosenie zbrane) ,cize mozes ju "nosit" doma ako chces, aj pod vankusom :D samozrejme zakon upravuje to aby si zabezpecil zbran pred zneuzitim, odcudzenim, cize ak ju ma niekto pod vankusom a doma mu beha manzelka s kramami alebo pubertalny syn ktoreho v skole sikanuju tak je to pruser :D
Naposledy upravil/-a synak v Štvrtok, 26. Novembra 2015, 18:02, upravené celkom 1 krát.

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 17:32

Zaujimave teorie - typicky zosmiesnovanie. Tak prva vec - ak na teba niekto vyleti s buchackou ktoru ma nelegalne, tak mu bude u pici nejaky zbrojak a vtedy sa hodi mat po ruke zbran. Druha - staci ked nejaky Maco mozno na mna vybehne z auta - lebo odhadol moju vysku a vahu, ze budem "lahko" zastrasitelny lebo jeho ego nevydrzalo napriklad vytrubenie a ja vytiahnem len pojebanu expanzku a zvecsa si to kazdy rozmysli, ak nie vtedy kludne strielat budem a nic neriskujem - naopak, ak na mna niekto vybehne s "parodiou", nemozem vediet ci je to prava zbran.
Zbrojak nemam, ale ta drbla smernica sa ma napriklad tyka -teda jebem na nu, ale stale je to kazdeho osobna vec a nikoho do toho nic ci niekto ma alebo nema zbran bez ohladu aky ma na to nazor. Taktiez ten navrh smrdi a samozrejme nic neriesi. Ale miesto toho aby ste niektori sa zamysleli nad dosledkom, tak to je vam tu niektorym u pici a radsej dristat tie svoje pseudointelektualne sracky.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 18:13

Jaj zas reagovať na viac hrdinov :mrgreen: to mám rád...
voMacK napísal:
Tu F40, co ti tak zavidime, uz mas?

Neni ti zo seba kokotno? Nechceš sa zbaliť a odísť z tohto fóra? Ale v podstate som rád že ta to Ferrari ešte neopustilo a príležitostne si potrebuješ trošku pohonkat, to je v pohode :thumbup:
upir156 napísal:
Ja súhlasím s Macom, načo mať pištoľ? Aj tak sa každý poserie, keby ju mal použiť, alebo to ako niekto na teba z auta vybehne na križovatke a ty vybehneš naňho s pišľou, že očúj: ty domňa jebeb, lebo ťa postrelím, zastrelým bububu?

Na hovno. Iné nič sa ti na to ani nedá napísať. Kamarát si totálne mimo, totálne ale že moc. Toto čo píšeš, nemá s nosením zbrane nič spoločné, máš moc bujarú fantáziu
ViktorDDD napísal:
keď niekto chodí s pištoľou za opaskom (okrem tých čo to majú v náplni práce), v mojich očiach nie je žiaden hrdina ale len zakomplexovaný kkt

Týmto si dokázal, jak si práve obmedzený a zakomplexovaný ty. Ako môžeš vôbec takúto cocotinu napísať. Na základe čoho ideš niekomu upierať zákonné nosenie zbrane? Lebo ty sám si priposratý? Sa zobuď. Ak niekto nosí zbraň, má na to svoje dôvody a vôbec to že ju má znamená že je na to spôsobilý a že niečo o tých zbraniach vie, ak sa ale takýto človek u teba automaticky stáva kokot, potom si ním sám. Zamysli sa.
Maco napísal:
Kazdy by sa dosral keby videl tu tvoju pikersku tvar ako nanho tasi zbran. Co by si robil? Rozstraseny by si po niekom vystrelil? Lebo si si myslel ze typek ta chce obmedzit na slobode alebo co? Get a life a neotravuj uz.... Niesi v Texase.

Zase pištíš sa si útočný? :mrgreen: Ty už radšej nepíš nič. Už len to že píšeš takéto doslova pubertálne vety znamená že ty si vykladáš nosenie zbrane takto. Mňa napríklad ani nenapadne niekomu na križovatke ukazovať do okienka zbraň len preto, lebo ma niekto vybrzdil napr na vydojenej X5 ( :mrgreen: )..no čo som chcel? :mrgreen: Ty totiž nerozlišuješ že človek čo má zbraň ju použije len v prípade absolútne krajnej situácie a myslíš si, že každý kto ju má, si ju vylepí páskou na čelné okno ako výstrahu.
Reálne je nosenie zbrane skôr na príťaž...ale o tom potom...už si začal písať o gangstroch a to značí len jedno, že nemáš záujem diskutovať, len len vyrývať... papiQy 8)
Agelias© by migo
///MARKETING

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 18:22

Uuu ale to zas kazdemu nalozil. Vsetci dosraty az za usama.

Osobne ma viac mata vedomost ze sa daky m3 gunner dostane k zbrani ako ze by sem napochodovalo komando is....

Inac zlate ze pises stale o tom ako by ta niekto vyblokovaval :) To jazdis az tak zle sa ti to stava casto? :) Ja mavnem rukou a mam pici.

Zobud sa konecne z toho tvojho pubertalneho sna.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 18:28

Maco napísal:
Uuu ale to zas kazdemu nalozil. Vsetci dosraty az za usama.

Osobne ma viac mata vedomost ze sa daky m3 gunner dostane k zbrani ako ze by sem napochodovalo komando is....

Inac zlate ze pises stale o tom ako by ta niekto vyblokovaval :) To jazdis az tak zle sa ti to stava casto? :) Ja mavnem rukou a mam pici.

Zobud sa konecne z toho tvojho pubertalneho sna.

Že? ja neviem ako to robím sakra...
čo ti poviem, svet je zlý...ale M3 gunner to je jebot :thumbup: to si dám do podpisu asi...

Občas sa mi stáva že keď na Felicii plachtím za X5kami v meste (na spotrebu) tak si to niekto všimne a vybrzdí ma
Agelias© by migo
///MARKETING

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 18:47

hovoril som priklad, ale chapem, ze z pohladu obmedzenca sa len tazko da chapat, samozrejme dosledky domysliet by uz bolo nad ludske sily.
Inak aj taky zadubenec by mal mat jasno v tom, ze je lepsie ked ma blb zbrojak legalne, ako ked si zbran zaobstara nacierno. Kedze ZP si nerobis preto aby si pachal trestnu cinnost vsakze.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 18:55

M3 lover napísal:

Neni ti zo seba kokotno? Nechceš sa zbaliť a odísť z tohto fóra? Ale v podstate som rád že ta to Ferrari ešte neopustilo a príležitostne si potrebuješ trošku pohonkat, to je v pohode :thumbup:

Neopakuj prosim ta nase hlasky oka? JE to nizke dokonca aj na tvoju celkovo slabu uroven. Tym, ze si tu napisal, ze si planuejs kupit F40 a ze ti to este aj zavidim, si sa nadobro zaklincoval ako uber-trapko, tak mi prosim nevycitaj, ze obcas to a teba vytasim :(

Cize este raz - uz mas tu F40??
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 26. Novembra 2015, 19:00

Nemá, lebo si to môže dovoliť. A aj tak mu všetci závidíme, teraz uz nie len to, že keby mal prachy, tak si kúpi F40, ale este aj to že sa hra na vojacika s pištoľou.
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 219 neregistrovaných