... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:To co je pre teba "dream job" musi byt aj pre ostatnych? Alebo je to nejak vseobecne nastavene?
Niekto moze snivat aj o praci murara...co je na tom?
Jasne, ked mas vysku ty, musia ju mat vsetci lebo to je pupok sveta
jkk napísal:80% absolventov VS bez praxe a 95% absolventov VS denneho studia, nie je pripravena na realny zivot a to hovorim, z pozicie ktory robi pracovne pohovory, zauca ludi a nasledne ich aj vyhadzuje...proste nemaju ziadne zakladne pracovne navyky - cest vynimkam ale ti vacsinou maju v tom zivotopise minimalne brigady...
ked pride zivotopis pozeram v prvom rade aku formu ma zivotopis ako celok, hned potom Pracovne skusenosti a tesne pred zatvorenim pozrem kde studoval...ked si odmyslime pozicie kde je VS naozaj neodelitelnou sucastou prace (doktor ci nejake vedecke discipliny) tak papier zo slovenskej vysokej skoly je pre mna pred prijatim iba zdrap papiera a to plati napr. aj v olbasti IT, poslite si zivotopis ako Informatik vysokej skoly slovenskej alebo bez vysky ale s CISCO certifikatom![]()
clovek s praxou ide u mna na pohovor prvy az potom nasleduju vystudovany ludia v oblasti...nikoho predom neodsudzujem ale skusenosti su skusenosti...
ja kazdemu koho poznam a ide na VS presviedcam ak je to mozne aby si dal externe studium a popritom robil...denne studium je u nas zabity cas na 90%skolach...
ROKI49 napísal:...Vsak ale ma pravdu s tym, ze niektore prace proste bez vysky robit nemozes/nemas sancu...
ViktorDDD napísal:a to že niekto má výšku a balí bagety na linke to je len a len o neschopnosti daného jedinca
pistacik11 napísal:ale holt v nutri stale citim ten deficit vysieho vzdelania