... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje?

Štvrtok, 27. Novembra 2014, 10:33

Priklad - mas v DE ojetu F10 za 25 bez dane.
10k mas na ucte. 15k si pozicias na splatky povedzme na 4roky. Zijes u rodicov, takze to v pohode stihas platit.

Opat - nemyslim tym Bikermana, hoc on F10 tiez ako fungel nebral, len to berte ako priklad :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 27. Novembra 2014, 10:34

hej na tých potom platí to čo som napísal, žebráci z mamahotelu :lol:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Bengalll
Auto: zobrala leasingovka
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 27. Novembra 2014, 10:54

Dokud máma funí, buďme u ní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aktualne audi a6 4G
ex:audi a6 c6 avant 3,2 FSI
ex: audi a6 c6 3,2 FSI
ex: volvo S80II D5
ex: octavia2 RS 2,0TDI
ex: e39 touring 530d
ex: e60 530i
ex: e39 523i

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 27. Novembra 2014, 10:58

Mama hotel je zase na jednej strane fajn vec, ked clovek este nevyskusal zit samostatne. Navarene, vyprate, clovek je zahojeny a moze davat prachy do auta. Je to proste pohodlnost. Ale zas natahovat furt ponozku na klucku ked si domov clovek dovedie daku stetku, to tiez nie je ono. A tie blbe otazky potom. Kazdopadne, ked sa raz clovek osamostatni tak uz by s rodicmi byvat nechcel, radsej tu garzonku na periferii, aby mohol Vomack zavidiet. Varenie a pranie potom uz musi prebrat frajerka.

Inak da sa zarobit aj na srotovisku, ludia castokrat vyhadzuju veci, ktorym nic nie je a dost cenne. Mam v rodine cloveka, ktory tam za cenu srotu nasiel paradne veci, akurat tam bolo daco drobne pokazene. Hydr. zdvihaky, rozne stavbarske stroje a podobne, len to clovek musi byt sikovny technicky typ, aby si to vedel opravit a predat. :mrgreen: :mrgreen:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 27. Novembra 2014, 20:21

voMacK napísal:
dnes si aj taku F10 moze dovolit hoc aky kokot [vid. ja]

to som to dopadol po kúpe tejto plechariny. Ja som stúpal postupne od fir.fabky (tú deriem vo firme s 300t km ešte dnes) potom VW bora, A4B8 až som sa prepracoval v kokota :mrgreen: ale ako prvý bod som sa odbýval z mamachotel ja.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Bikemann

Piatok, 28. Novembra 2014, 17:27

pelo napísal:
Moc by som nesudil "podla toho na com jazdi."

Praveze vsetkych z tejto oblasti co poznam si kupuju lepsie auta na lizing aby sa mohli prezentovat ako tento biznis vynasa. Lebo si predstav ako niekomu masirujes mozog aby isiel robit tento biznis pod Tebou, oblbujes ho ako bude zarabat 10000€ mesacne a prides na fabii? Cim vacsi ojeb, tym viac takychto zasterok potrebujes aby Ti to niekto zozral...

Ano aj ja poznam vela ludi co sa vozia na autach ktore su na leasing a pritom viem ze penazi vela nemaju hlavne za maju drahe auto :mrgreen:
Moje auto som kupil za hotove peniaze, da sa to lahko pozriet na nete.

Dalsia vec je ze aj ked uz niekto kupi auto na leasing za 30000-40000eur tak asi uplny zobrak nebude a tiez len tak niekomu s platom 1000ecok nedaju leasing 40000tis ;)

A co sa tyka temy, skoda reci, kazdy nech si robi co chce, nikomu to neberiem, ale osobne budem radsej robit zmluvy ako robit otroka niekde za 600evri za 160-180hodin prace....

K mamahotelu asi len tolko ze ak ma niekto okolo 30rokov a stale tam byva, tak myslim ze uz tam ostane navzdy :mrgreen: :mrgreen: Nemyslim ze po 30tke sa uz niekam pohne
A nie jeje mamahotel ako mama hotel, pretoze som musel platit mame vacsi najom a za upratovanie, ako tam kde som byval potom v prenajme :lol: Odstahovanim som dokonca usetril :lol: :lol: :lol: :lol:

voMacK

Streda, 10. Decembra 2014, 12:41

-- P.R.

Borisss

Streda, 10. Decembra 2014, 13:26

MLM sice nie je totalne najlepsi sposob ako sa stat fin. nezavislym, ale robit si srandu s ludi, ktori maju svoj zivot naplanovany a vedia, kam chcu, je vacsia kokotina ako tvrdit, ze E36 ma dusu. :-k

cayman
Auto: E34 540i 6q

Streda, 10. Decembra 2014, 13:34

Asi pred 5 rokmi som bol mlady a sprosty a od SaveFinance som si raz dal "poradit" a dakujem, už nikdy :smile: Mal som IŽP Allianz FlexiŽivot ci ako sa to volalo. Kto vymyslel ten produkt by mal horet v pekle, lebo to je neskutocny ojeb na ludi. Krytie velmi male a "sporenie na dochodok" ked si človek spočíta infláciu je nic. Uplne ze nic. Po 5 rokoch som rusil zmluvu a z povodnych penazi, ktore som tam dal sa mi vratilo mozno 20% :thumbup:
OVB je tiež kapitola sama o sebe. Minule mi kamaratka/známa píše, či nechcem super najlepšiu robotu na svete. Hned som vedel, že má vymetený mozog zo školení. Začala ma lámať, ako je to super, ako zarobí po roku 10 litrov mesačne a podobne. Povedal som jej, že poistí rodinu a skončí. Ona že nieeeee, že ak má človek dobrého teamleadera sa to nestane bla bla...Záver - už je zamestnaná inde, robí striptérku. :lol: :lol: :lol: Alebo minule mi volala jedna opica z Partnersu, že či sa môžeme stretnúť aby sme sa pobavili ohľadne investovania atď. Ale že sa vieme stretnúť najneskôr o tretej, lebo o pol piatej jej ide vlak domov :lol: :lol: :lol:
E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler

daily MB GLB 2021

E90 330i EX

voMacK

Streda, 10. Decembra 2014, 13:48

Borisss napísal:
MLM sice nie je totalne najlepsi sposob ako sa stat fin. nezavislym, ale robit si srandu s ludi, ktori maju svoj zivot naplanovany a vedia, kam chcu, je vacsia kokotina ako tvrdit, ze E36 ma dusu. :-k

Ten clanok si skor robil prdel z toho, ze ako sa vsetci henti pajdovia z MLM tvaria, ze zarabaju [alebo coskoro budu zarabat ]10k mesacne a viac, pritom drtiva vacsina z nich zije z ruky do papule.
Plus samozrejme k tomu ten brainwashing na skoleniach a slizke otravovanie svojho okolia a znamych...
-- P.R.

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 10. Decembra 2014, 13:51

nejaky primadon z anglicka mi volal (+44) a chcel ma ukecat na investovanie do burzy, surrender bol pri tom ako som mu slusne vysvetlil, ze ja chcem ostat chudobny a nemam zaujem o takyto druh rozhovoru, ani na 2. nepochopil. po 3. som ho zlozil. o tyzden mi volal znova. investoval asi vsetky drobne do burzy, neostalo mu na vyciarknutie cisla v zozname.

ja by som investoval do hovna, to bude vecne.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Borisss

Streda, 10. Decembra 2014, 14:00

voMacK napísal:
...

Hej, toto je pravda. Ja som mal na mysli ten zoznam 101 cielov - mimochodom, vyborna vec. MLM vsak sam tiez nemusim.

ROKI49
Auto: G20 330i

Streda, 10. Decembra 2014, 14:31

cayman napísal:
Záver - už je zamestnaná inde, robí striptérku. :lol: :lol: :lol:

Imho pre spolocnost 100x prinosnejsie. Mna tiez otravovali z Partnersu, sprosta spoluziacka dala cislo, ze sa chcu stretnut. Nie ako odpoved nechapali, tak som suhlasil so stretnutim a neprisiel tam. Odvtedy mam pokoj.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 10. Decembra 2014, 15:13

mna ani na take stretnutia nevolaju :(
nechce byt niekto moj kamarat? :cry:

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 10. Decembra 2014, 15:14

jararak napísal:
nejaky primadon z anglicka mi volal (+44) a chcel ma ukecat na investovanie do burzy, surrender bol pri tom ako som mu slusne vysvetlil, ze ja chcem ostat chudobny a nemam zaujem o takyto druh rozhovoru, ani na 2. nepochopil. po 3. som ho zlozil. o tyzden mi volal znova. investoval asi vsetky drobne do burzy, neostalo mu na vyciarknutie cisla v zozname.

ja by som investoval do hovna, to bude vecne.

tento isty clovek mi volal o tyzden na to .. len sa mi predstavil, povedal o priamom investovani do fondov a ja som hned povedal, ze dakujem nemam zaujem... a one ze.. sak ani neviem co mi ide ponuknut, a ze hned nemam zaujem, a ja ze, tyzden dozadu ste volali kamaratovi, tak viem vsetko a nemam zaujem.. bolo par s. ticho (takuto odpoved asi nemali v zozname) a zazelal pekny den a dovi.. hotovo..
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 253 neregistrovaných