... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bikemann napísal:Pre teba je 3000eur mesacne palka? Ja si myslim ze je to trosku lepsi prijem. Palka je podla mna 10000-15000tis mesacne a tolko veru nezarabam.
ice.blade napísal:stale je to piramida, ak nemas pod sebou ludi co ta potlacia hore mas len to co si sam urobis a to je tych 1000-3000 mesacne... to robis na zivnost ze?
sopeko napísal:neviem co tu riesite a neviete pochopit, ze ked niekto podpise zmluvu ze bude platit poistku tak chalan zato dostane JEDNOZAROVO 11 nasobok mesacneho vkladu...(pre Firmu ktora natom samozrejme zaraba klient za 11 mesiacov zaplati proviziu a NASLEDNE zaraba firma). TO mate ako pri HYPO, tam tiez v niektorych bankach zamestnanec dostane % zo sumy hypo a tych prikladov by bolo viacej.
Bikemann napísal:Lexx prva splatka sa plati hned pri podpise zmluvy. Z 10klientov ostane platit 9, mne to ludia podpisuju preto lebo si to platit chcu a chapu preco to maju.
Nemam problem robit 20 az 50 zmluv mesacne. Napr v january som spravil 59 zmluv![]()
nie je to az take tazke ked mas pod sebou 8ludi
Samozrejme kazdy mesiac je iny, raz je toho menej inokedy viac....
Bikemann napísal:Lexx prva splatka sa plati hned pri podpise zmluvy. Z 10klientov ostane platit 9, mne to ludia podpisuju preto lebo si to platit chcu a chapu preco to maju.
Nemam problem robit 20 az 50 zmluv mesacne. Napr v january som spravil 59 zmluv![]()
nie je to az take tazke ked mas pod sebou 8ludi
Samozrejme kazdy mesiac je iny, raz je toho menej inokedy viac....
storal napísal:
Spravne chapem, 59x550. Si mal vyplatu 32 450e ?