... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
obchodna sekcia

Bikemann

Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje?

Piatok, 23. Marca 2012, 12:42

voMacK napísal:

osobne si myslim, ze tento model je cista utopia....osobne poznam kopu ludi, co napr. robili vseljake MLM, alebo financne poradenstvo, kde "pod seba" nahadzali dalsich kamaratov a podobne..
tento model funguje nejaku dobu, nez sa ta vrstva pod tebou proste na to vysere, lebo zisti, ze to nevynasa zdaleka tak ako povodne mysleli ....
je to z dlhodobeho hladiska neudrzatelne a zarabaju na takychto veciach iba ti, co boli medzi prvymi a maju pod sebou dostatocne mnozstvo ludi, kt. sa eventuelne obmienaju.....
mozno sa myslim, ale okrem tych co su v takejto hierarchii uplne hore som nepocul o nikom, kto by sa udrzal na slusnej urovni viac ako 5 rokov... [narazam teraz na rozne MLM; a pod slusnou urovnou si predstavujem cisty mesacny prijem povedzme 3tis EUR+ ... ]

Tento model praveze funguje dlhodobo, nie len nejaku dobu.
Vid ako dlho rozne MLM uz funguju. Nasa firma funguje uz 13rokov a zacala sa vyraznejsie rozrastat v minulom roku, pretoze mame idealne podmienky pre nas produkt v tomto obdobi krizy. (aj ked si myslim ze ziadna nie je a ani nebola :) )

Ano ludia pod tebou prichadzaju a odchadzaju, to je jasne, mne to osobne vychadza tak ze z 10 ludi co ide do obchodu ostane 1 ktory to robi ako ja, cize full time. Ked si fakt makal tak po 5tich rokoch si v podstate "za vodou" pretoze si niekde na sume 12.000-17.000eur mesacne, teda aspon u nas, neviem ako inde.
Na slusny prijem 3tis eur ako pises som sa dostal po 9tich mesiacoch, su u nas ludia ktory zarabali tolko uz po troch mesiacoch. Cele to je hlavne o makacke a o tom ake mas okolie svojich namych a o tom aky mas ciel. Ludia bez cielu sa daleko nedostanu.

A je uplne jedno kedy zacnes, aj ten co je uplne hore bol uplne dole, kazdy sa moze dostat na najvissiu poziciu, ale chce to vela tvrdej prace a vela casu ;)

storal
Auto: BMW e46 320d 110kW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 25. Marca 2012, 01:47

Bikemann napísal:

Tento model praveze funguje dlhodobo, nie len nejaku dobu.
Vid ako dlho rozne MLM uz funguju. Nasa firma funguje uz 13rokov a zacala sa vyraznejsie rozrastat v minulom roku, pretoze mame idealne podmienky pre nas produkt v tomto obdobi krizy. (aj ked si myslim ze ziadna nie je a ani nebola :) )

Ano ludia pod tebou prichadzaju a odchadzaju, to je jasne, mne to osobne vychadza tak ze z 10 ludi co ide do obchodu ostane 1 ktory to robi ako ja, cize full time. Ked si fakt makal tak po 5tich rokoch si v podstate "za vodou" pretoze si niekde na sume 12.000-17.000eur mesacne, teda aspon u nas, neviem ako inde.
Na slusny prijem 3tis eur ako pises som sa dostal po 9tich mesiacoch, su u nas ludia ktory zarabali tolko uz po troch mesiacoch. Cele to je hlavne o makacke a o tom ake mas okolie svojich namych a o tom aky mas ciel. Ludia bez cielu sa daleko nedostanu.

A je uplne jedno kedy zacnes, aj ten co je uplne hore bol uplne dole, kazdy sa moze dostat na najvissiu poziciu, ale chce to vela tvrdej prace a vela casu ;)

CTJB, mi to pride jak obsah nejakej rozpravky...

Bikemann

Nedeľa, 25. Marca 2012, 15:14

storal napísal:

CTJB, mi to pride jak obsah nejakej rozpravky...

Neviem co sa ti zda ako z rozpravky.
Viem ze pre niektorych ludi je tazke predstavit si ze by zarabali 5000e mesacne alebo 20.000e.
Da sa to, len nie je to vobec take jednoduche ako si vsetci predstavuju. Stoji za tym niekolko rokov tvrdej prace, odhodlania, entuziazmu a trpezlivosti.

dodoIPD
Auto: BMW

Nedeľa, 25. Marca 2012, 15:32

Gusto, su to rozpravky a sam to vies, respektive este nie ale urcite to zistis ;)

Realne fungujucich MLM systemov je velmi malo, aj to niesu MLM ako u nas na slovensku predstava ludi a rozpravky typu budes mat pod sebou 5 ludi a kazdy z tych 5 dalsich 10 a budes bohaty.

Amway alebo Avon je fungujuci System, ale ci by som ho nazval multi-levelom to urcite nie, skor distribucny system na baze najlepsej reklamy zvanej word-of-mouth (aka. co mi kamos odporucil)

Drzim ti palce, ale neverim ti ani pol slova v tom ze zarabas 5000 euro z MLM ani sumu co i len bliziacu sa tejto ciastke. Problem je ten, ze napriklad v OVB sa ma dobre par ludi, ale tam kde su oni sa ty ani nikto iny nedostane ani keby si krv potil cez pory na nose.

Drzim palce, bol som na skoleni v spolocnosti blizko podobnej OVB a take bullshity co tlacia ludom do hlavy je to az neuveritelne, ale to bezny predajca, clovek bez vyssieho vzdelania alebo rozhladu nema sancu odhalit.

Bikemann

Nedeľa, 25. Marca 2012, 15:57

Dodko to ze ty neveris to neznamena ze sa take peniaze nedaju v MLM zarobit.
Nikde som nepisal ze zarabam 5000eur, pisal som ze som za po 9tich mesiacoch dostal na sumu +/- 3000eur/mesacne neviem co je na tom take nepredstavitelne. To sa ti zda vela?
pozri sa ja ti to zjednodusim aby si bol v obraze.
ked spravim zmluvu klientovy ktory plati napr 50eur mesacne tak Allianz vyplaca proviziu 550eur za to, myslis ze ked spravim 15-20 zmluv mesacne tak je taky problem zarobit 3tis eur? ja si to nemyslim.. (samozrejeme zo zmluv ktore spravia ludia podomnou nemam 550euro za zmluvu ale menej, zalezi od toho na akej pozici sa nachadza ten spolupracovnik)
Ludia u nas ktory su uz 5 rokov a viac, robia desiatky a desiatky zmluv mesacne, myslis ze pri tom objeme je problem mat 12.000eur mesacne a viac? matematika dodko nepusti ;) ked je obrat tak je aj provizia

Ano v OVB zaraba len hrstka ludi, viem, skusil som videl som viem ako to tam funguje.
Preto som zacal robit tam kde robim pretoze u nas nezaraba len hrstka ludi ale drviva vacsina.

"Problem je ten, ze napriklad v OVB sa ma dobre par ludi, ale tam kde su oni sa ty ani nikto iny nedostane ani keby si krv potil cez pory na nose."

toto si vies aky hlod napisal :) a ty si myslis ze ti tam "hore" sa tam ako dostali? len tak myslis ze zrazu boli tam hore? kazdy bol raz tam dole na tej najnizsej pozici a az casom sa dostal tam kde je. Kazdy si mysli ze vlastne ty robis tam na tych hore..Ale nie, ty robis sam na seba. Ano mas peniaze z tych ludi pod sebou, ale kazdy predsa robi pre seba nie pre to aby si mal ty peniaze.

Vies ono to funguje asi tak, ze ty si povies ze tolko sa zarabat v tom neda a mas pravdu, a iny si povie ze tolko sa v tom zarabat da , a aj on ma pravdu.
Naposledy upravil/-a Bikemann v Nedeľa, 25. Marca 2012, 16:10, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Nedeľa, 25. Marca 2012, 16:10

ja tiez neverim ze ti to tak vynasa :) ked clovek plati 50-100 eur mesacne a ty s toho mas 10% benefit (co povazujem uz za dost velky benefit) tak by si potreboval 200-300 realne mesacne platiacich ludi aby si z toho vytrieskal cca 1500 eur mesacne... ak zlanaris cloveka na to aby si dany produkt kupil mozno dostanes este nejaky benefit navyse ale to je ako obycajne jednorazovka... treba pocitat s tym ze clovek si produkt nebude kupovat stale z roznych dovodov... realne za mesiac nalanaris dajme tomu 15 ludi ktorych produkt oslovi a 1x za mesiac budes mat moznost pod sebou niekoho "zamestnat" cize tych 200 ludi by si zbieral vyse roka... ak by sa ti podarilo mat 12tich ludi za rok ktory by na teba robili tak pocitam ze z ich zisku by si mal tak 3% co by ti robilo cca 300 eur mesacne... za 5 rokov by sa ti to mohlo cele tak z 5 nasobit ale berme to tak ze ludia ti nepadaju z neba cize cca za tych 5 rokov mi pripada realne 3000 eur mesacne a ak to zdanis mas celkom slusny plat na to ze nic nerobis :)

dodoIPD
Auto: BMW

Nedeľa, 25. Marca 2012, 16:17

Bikemann napísal:
toto si vies aky hlod napisal :) a ty si myslis ze ti tam "hore" sa tam ako dostali? len tak myslis ze zrazu boli tam hore? kazdy bol raz tam dole na tej najnizsej pozici a az casom sa dostal tam kde je. Kazdy si mysli ze vlastne ty robis tam na tych hore.

Ano, ty nanich robis a oni sa tam nedostali, naozaj realne peniaze maju len ti, ktori okopirovali produkt z USA (kde funguje uz viac ako 40 rokov (cize ludia maju prve realne peniaze).

To u nas este nebude skor ako za 15-20rokov (podla toho ci si dali 25/30 rokov), poistenie je tam sice parada, akurat ze ludia si tieto "sporenia" nedavaju primarne ako poistky.
Ked clovek vidi co sa deje kazdy den vo svete za posledne 4 roky, tak viazat sa niekomu platit 25/30 rokov je trochu nezmysel, vsetci rozumni to chapu.

Bikemann

Nedeľa, 25. Marca 2012, 16:19

ice :) citaj poriadne a potom pis okej :) pleties jablka s hruskami.

pisem ze za 50eur mesacne ak klient plati allianz vyplaca 550eur proviziu, takze za 100euro to bude 1100eur atd atd.
Ak beriem pravidelne 2-4tich ludi kazdy mesiac do obchodu, kazdy spravi cca "neuveritelnych " az10 zmluv, + nejake moje vlastne, tak neviem co sa ti zda nerealne zarobit 3000eur niekedy aj viac.

"realne 3000 eur mesacne a ak to zdanis mas celkom slusny plat na to ze nic nerobis :) "
ak si myslis ze nic nerobis, tak si pekne mimo. To si len vsetci myslia, ze ty len doma sedis a vsetci pod tebou robia na teba a ty mas xy tisic... Pekna predstava, ale realita je zial ina ;)
Naposledy upravil/-a Bikemann v Nedeľa, 25. Marca 2012, 16:34, upravené celkom 1 krát.

Bikemann

Nedeľa, 25. Marca 2012, 16:24

dodoIPD napísal:

Ano, ty nanich robis a oni sa tam nedostali, naozaj realne peniaze maju len ti, ktori okopirovali produkt z USA (kde funguje uz viac ako 40 rokov (cize ludia maju prve realne peniaze).

To u nas este nebude skor ako za 15-20rokov (podla toho ci si dali 25/30 rokov), poistenie je tam sice parada, akurat ze ludia si tieto "sporenia" nedavaju primarne ako poistky.
Ked clovek vidi co sa deje kazdy den vo svete za posledne 4 roky, tak viazat sa niekomu platit 25/30 rokov je trochu nezmysel, vsetci rozumni to chapu.

aha takze ty ked si niekde zamestnany v praci tak vlastne ty si siel pracovat preto aby si zarabal sefovy peniaze vsak? nesiel si tam pracovat pre seba, preto ze ty si chces zarobit peniaze , ale vlastne chodis do prace zarabat na tych hore... MAs to trochu v hlave pomylene by som povedal ;)

vies o to tom ze slovenska poistovna funguje na slvensku uz vyse 90rokov, cize aj u nas ludia uz videli prve realne peniaze? :)

ice.blade

Nedeľa, 25. Marca 2012, 16:46

to ze nic nerobis bolo myslene obrazne oproti inym ludom co si fakt maknu aby mali to co maju... jasne ze dostat cloveka do tranzu a presvedcit ho ze to ozaj potrebuje je dost tazke ale mam taku otazku, ak ten clovek za ktoreho dostanes jednorazovou proviziu 1100 eur prestane platit co s toho mas ty? alebo je zluva tak sikovne osetrena ze ak clovek prestane platit ide hned na exekuciu? :D

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 25. Marca 2012, 16:49

Bikemann napísal:

aha takze ty ked si niekde zamestnany v praci tak vlastne ty si siel pracovat preto aby si zarabal sefovy peniaze vsak? nesiel si tam pracovat pre seba, preto ze ty si chces zarobit peniaze , ale vlastne chodis do prace zarabat na tych hore... MAs to trochu v hlave pomylene by som povedal ;)

vies o to tom ze slovenska poistovna funguje na slvensku uz vyse 90rokov, cize aj u nas ludia uz videli prve realne peniaze? :)

#-o boze vidno ze ty si este len decko.ked si tak spetne spomeniem ze ked som mal tiez 20 tak som vypustal zoseba rovnake sracky a veril som im tak sa zaseba az hambim :oops: ale prajem ti vela stastia v tomto biznise,a k realnym 12 000e mesacnym zarobkom :thumbup:

Bikemann

Nedeľa, 25. Marca 2012, 16:57

Zial sklamem ta ale mam uz 27rokov.

Ake sracky? Ja tu pisem fakty, skor by som povedal ze ty tu pises sracky. Chlapci sa uvedomte, to ze vy nezarabate take peniaze neznamena ze sa tie peniaze zarabat nedaju.

LEXXX525

Nedeľa, 25. Marca 2012, 17:01

ice.blade napísal:
to ze nic nerobis bolo myslene obrazne oproti inym ludom co si fakt maknu aby mali to co maju... jasne ze dostat cloveka do tranzu a presvedcit ho ze to ozaj potrebuje je dost tazke ale mam taku otazku, ak ten clovek za ktoreho dostanes jednorazovou proviziu 1100 eur prestane platit co s toho mas ty? alebo je zluva tak sikovne osetrena ze ak clovek prestane platit ide hned na exekuciu? :D

sak tvrdi ze za kazdu zmluvu dostane 550e tak tych 50e by som obetoval a kazdy mesiac by som tu poistku tym ludom platil ja,stale by mi ostalo 500e za kazdeho cloveka :D ale to co pise su nerealne hluposti.alianz musi bit natom strasne dobre ked za kazdych 50e co im pride na ucet maju vydaj 550e co poslu tebe #-o ...

LEXXX525

Nedeľa, 25. Marca 2012, 17:03

Bikemann napísal:
Zial sklamem ta ale mam uz 27rokov.

Ake sracky? Ja tu pisem fakty, skor by som povedal ze ty tu pises sracky. Chlapci sa uvedomte, to ze vy nezarabate take peniaze neznamena ze sa tie peniaze zarabat nedaju.

To ze mas 27r je o to horsie,ja som to robil a obhajoval ked som mal 20.tieto blbosti co tu pises som ja z chalanmi robil uz pred 10rokmi,a uz vtedy to boli hovadiny.ja nehovorim ze niesu ludia co natom nezarabaju,ale ty ako novacik nemas absolutne sancu zarobit take palky ako tu pises ...

ice.blade

Nedeľa, 25. Marca 2012, 17:04

ako realne ak by poistil 500 ludi ktori by platili mesacne podstivo to co maju a za kazdeho by skasol 1200 eur ma 600tis eur ktore moze 50 rokov v klude minat ako obycajny clovek ktory nema extra naroky... ale kde je zaruka ze tych 500 ludi zozenie a ze mu aspon rok vydrzia mesacne platit :)))
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 211 neregistrovaných