... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:
osobne si myslim, ze tento model je cista utopia....osobne poznam kopu ludi, co napr. robili vseljake MLM, alebo financne poradenstvo, kde "pod seba" nahadzali dalsich kamaratov a podobne..
tento model funguje nejaku dobu, nez sa ta vrstva pod tebou proste na to vysere, lebo zisti, ze to nevynasa zdaleka tak ako povodne mysleli ....
je to z dlhodobeho hladiska neudrzatelne a zarabaju na takychto veciach iba ti, co boli medzi prvymi a maju pod sebou dostatocne mnozstvo ludi, kt. sa eventuelne obmienaju.....
mozno sa myslim, ale okrem tych co su v takejto hierarchii uplne hore som nepocul o nikom, kto by sa udrzal na slusnej urovni viac ako 5 rokov... [narazam teraz na rozne MLM; a pod slusnou urovnou si predstavujem cisty mesacny prijem povedzme 3tis EUR+ ... ]
Bikemann napísal:
Tento model praveze funguje dlhodobo, nie len nejaku dobu.
Vid ako dlho rozne MLM uz funguju. Nasa firma funguje uz 13rokov a zacala sa vyraznejsie rozrastat v minulom roku, pretoze mame idealne podmienky pre nas produkt v tomto obdobi krizy. (aj ked si myslim ze ziadna nie je a ani nebola :) )
Ano ludia pod tebou prichadzaju a odchadzaju, to je jasne, mne to osobne vychadza tak ze z 10 ludi co ide do obchodu ostane 1 ktory to robi ako ja, cize full time. Ked si fakt makal tak po 5tich rokoch si v podstate "za vodou" pretoze si niekde na sume 12.000-17.000eur mesacne, teda aspon u nas, neviem ako inde.
Na slusny prijem 3tis eur ako pises som sa dostal po 9tich mesiacoch, su u nas ludia ktory zarabali tolko uz po troch mesiacoch. Cele to je hlavne o makacke a o tom ake mas okolie svojich namych a o tom aky mas ciel. Ludia bez cielu sa daleko nedostanu.
A je uplne jedno kedy zacnes, aj ten co je uplne hore bol uplne dole, kazdy sa moze dostat na najvissiu poziciu, ale chce to vela tvrdej prace a vela casu
storal napísal:
CTJB, mi to pride jak obsah nejakej rozpravky...
Bikemann napísal:toto si vies aky hlod napisal :) a ty si myslis ze ti tam "hore" sa tam ako dostali? len tak myslis ze zrazu boli tam hore? kazdy bol raz tam dole na tej najnizsej pozici a az casom sa dostal tam kde je. Kazdy si mysli ze vlastne ty robis tam na tych hore.
dodoIPD napísal:
Ano, ty nanich robis a oni sa tam nedostali, naozaj realne peniaze maju len ti, ktori okopirovali produkt z USA (kde funguje uz viac ako 40 rokov (cize ludia maju prve realne peniaze).
To u nas este nebude skor ako za 15-20rokov (podla toho ci si dali 25/30 rokov), poistenie je tam sice parada, akurat ze ludia si tieto "sporenia" nedavaju primarne ako poistky.
Ked clovek vidi co sa deje kazdy den vo svete za posledne 4 roky, tak viazat sa niekomu platit 25/30 rokov je trochu nezmysel, vsetci rozumni to chapu.
Bikemann napísal:
aha takze ty ked si niekde zamestnany v praci tak vlastne ty si siel pracovat preto aby si zarabal sefovy peniaze vsak? nesiel si tam pracovat pre seba, preto ze ty si chces zarobit peniaze , ale vlastne chodis do prace zarabat na tych hore... MAs to trochu v hlave pomylene by som povedal
vies o to tom ze slovenska poistovna funguje na slvensku uz vyse 90rokov, cize aj u nas ludia uz videli prve realne peniaze? :)
ice.blade napísal:to ze nic nerobis bolo myslene obrazne oproti inym ludom co si fakt maknu aby mali to co maju... jasne ze dostat cloveka do tranzu a presvedcit ho ze to ozaj potrebuje je dost tazke ale mam taku otazku, ak ten clovek za ktoreho dostanes jednorazovou proviziu 1100 eur prestane platit co s toho mas ty? alebo je zluva tak sikovne osetrena ze ak clovek prestane platit ide hned na exekuciu?
Bikemann napísal:Zial sklamem ta ale mam uz 27rokov.
Ake sracky? Ja tu pisem fakty, skor by som povedal ze ty tu pises sracky. Chlapci sa uvedomte, to ze vy nezarabate take peniaze neznamena ze sa tie peniaze zarabat nedaju.