... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
obchodna sekcia

Bikemann

Re: z cim sa este na slovensku neobchoduje?

Štvrtok, 26. Januára 2012, 12:43

kačo napísal:
pustite sa do spoluprace so silnym partnerom v MLM :)

tak tak ;)
napad nepotrebujes, vsetko je uz vymyslene, funguje to , staci uz len na sebe makat, nechat si poradit od ludi ktory to robia dlhsie a behom par rokov si za vodou ;)

Zrealizoval som, funguje to, doporucujem. Len si najdite ten spravny MLM system a spravny produkt ktory vas oslovi.
Vela stastia

Užívateľov profilový obrázok
LOKI
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 26. Januára 2012, 15:24

kačo napísal:
pustite sa do spoluprace so silnym partnerom v MLM :)

Ktorej napriklad ?

MLM Společnosti Popis
------------------------
Avon kosmetika
Amway ČR prodej různých produktů, jedna z prvních MLM
Eurolife prodej finančních produktů
Oriflame kosmetika
OVB prodej finančních produktů
Rhinoceros Avalanche letadlo!
Sconto poskytování slev u vybraných prodejců spotřebního zboží
Skyline International letadlo! – velká aféra v minulosti přitáhla zájem médií
Take-Off provozování sázek
Euro Light společné sázení Sportky
Herbalife vitamínové doplňky

NUSKIN - aj na SK, pozna niekto ? super produkty pre zdravie(napr. 2L dzus co pijete, stoji 60e) :lol:
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

Bikemann

Štvrtok, 26. Januára 2012, 15:49

sopeko napísal:

Ktorej napriklad ?

MLM Společnosti Popis
------------------------
Avon kosmetika
Amway ČR prodej různých produktů, jedna z prvních MLM
Eurolife prodej finančních produktů
Oriflame kosmetika
OVB prodej finančních produktů
Rhinoceros Avalanche letadlo!
Sconto poskytování slev u vybraných prodejců spotřebního zboží
Skyline International letadlo! – velká aféra v minulosti přitáhla zájem médií
Take-Off provozování sázek
Euro Light společné sázení Sportky
Herbalife vitamínové doplňky

NUSKIN - aj na SK, pozna niekto ? super produkty pre zdravie(napr. 2L dzus co pijete, stoji 60e) :lol:

NUSKIN poznam, a tento dzus za 70eur pijem ;) + za dalsich 77e este vitaminy.

to co robi kaco tam nie je a to co robim ja tam tiez neje :) tu ti nikto neporadi co je pre teba najlepsie, na to musi kazdy prist sam.
A je to tvrda makacka, ak si niekto mysli ze si len tak najde pod seba 20-30 ludi a bude doma lezat a zarabat 10.000eur mesacne je na omyle ;)
take nieco trva niekolko rokov a vela vela casu a usila, aby ste si mohli povedat ze teraz 2 mesiace ani nepohnem prstom a kazdy mesiac pipa 10tis ecok alebo aj viac.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Piatok, 27. Januára 2012, 16:32

nuskin, forever living products, pharmanex, etc..
samorzrejme ze este "spolocnosti" typu our group(partners group) etc..

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Piatok, 27. Januára 2012, 18:23

A preco len obchodovat ? Skus nieco vymysliet, navrhnut a hlavne dotiahnut do konca :wink: .
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

dodoIPD
Auto: BMW

Piatok, 27. Januára 2012, 18:32

Mam taku knihu...

F!z:k
Auto: E36, E32

Streda, 29. Februára 2012, 17:56

dodoIPD napísal:
Mam taku knihu...

A prezradis aku?
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

Patqooo

Streda, 29. Februára 2012, 19:47

chcel som rozbehnúť na SVK službu pizzbox, písal som tej VYJEBANEJ Češke čo to má na starosti, pre istotu aj do sídla firmy v Nemecku, o podpísanie spolupráce. Z Nemecka prišla promptná odpoveď, že na SVK nemajú zástupcu a nevidia problém, ale že sa mám obrátiť na managerku pre našu oblasť ... Tá mi pred týždňom asi po 3 mesiacoch odpísala, že už podpísali niekoho z BA. Žeby známosť ? Kurva ...

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 1. Marca 2012, 09:19

Bikemann napísal:

to co robi kaco tam nie je a to co robim ja tam tiez neje :) tu ti nikto neporadi co je pre teba najlepsie, na to musi kazdy prist sam.
A je to tvrda makacka, ak si niekto mysli ze si len tak najde pod seba 20-30 ludi a bude doma lezat a zarabat 10.000eur mesacne je na omyle ;)
take nieco trva niekolko rokov a vela vela casu a usila, aby ste si mohli povedat ze teraz 2 mesiace ani nepohnem prstom a kazdy mesiac pipa 10tis ecok alebo aj viac.

:thumbup: nemám viac čo dodať
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 1. Marca 2012, 09:43

Bikemann napísal:

osobne si myslim, ze tento model je cista utopia....osobne poznam kopu ludi, co napr. robili vseljake MLM, alebo financne poradenstvo, kde "pod seba" nahadzali dalsich kamaratov a podobne..
tento model funguje nejaku dobu, nez sa ta vrstva pod tebou proste na to vysere, lebo zisti, ze to nevynasa zdaleka tak ako povodne mysleli ....
je to z dlhodobeho hladiska neudrzatelne a zarabaju na takychto veciach iba ti, co boli medzi prvymi a maju pod sebou dostatocne mnozstvo ludi, kt. sa eventuelne obmienaju.....
mozno sa myslim, ale okrem tych co su v takejto hierarchii uplne hore som nepocul o nikom, kto by sa udrzal na slusnej urovni viac ako 5 rokov... [narazam teraz na rozne MLM; a pod slusnou urovnou si predstavujem cisty mesacny prijem povedzme 3tis EUR+ ... ]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi

Štvrtok, 1. Marca 2012, 11:01

voMacK napísal:

osobne si myslim, ze tento model je cista utopia....osobne poznam kopu ludi, co napr. robili vseljake MLM, alebo financne poradenstvo, kde "pod seba" nahadzali dalsich kamaratov a podobne..
tento model funguje nejaku dobu, nez sa ta vrstva pod tebou proste na to vysere, lebo zisti, ze to nevynasa zdaleka tak ako povodne mysleli ....
je to z dlhodobeho hladiska neudrzatelne a zarabaju na takychto veciach iba ti, co boli medzi prvymi a maju pod sebou dostatocne mnozstvo ludi, kt. sa eventuelne obmienaju.....
mozno sa myslim, ale okrem tych co su v takejto hierarchii uplne hore som nepocul o nikom, kto by sa udrzal na slusnej urovni viac ako 5 rokov... [narazam teraz na rozne MLM; a pod slusnou urovnou si predstavujem cisty mesacny prijem povedzme 3tis EUR+ ... ]

pokial ludia vydrzia robit 5 rokov a viac, v takomto biznise, tak nevidim dovod, aby mu to nevyslo na zitie si na slusnej urovni (3k Eur +) - teda ak to firma umoznuje

ja sa v tomto obchode hybem zatial iba kratko, 3 roky, ale ze tu dobu som sa stretol s mnozstvom ludi, ktory robia tento obchod viac ako 5 rokov a ziaden z nich nema 3k Eur ;)

tak isto vobec je jedno, kto kedy zacne, teda aspon u mna. Mam ludi pod sebou, kt zarabaju mesacne viac ako ja. Detto aj ja, ked som siel do tohoto systemu, bol jeden z mojich prvych cielov zarabat viac ako clovek nadomnou :)))

ludia, ktori tento biznis odsudzuju (a maju aj osobnu skusenost - neuspesnu) vo vela pripadoch nevydrzali pracovat 1 rok a ak ano, a nedosiahli "uspech" tak to bolo pravdepodobne zlou firmou alebo zlym marketingom

dobry clanok je tu: http://profit.etrend.sk/kariera/desatti ... chu-2.html
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 1. Marca 2012, 11:18

ja povazujem 5 rokov za uplne minimum, aby sa dalo hovorit o nejakom uspechu....vynimka je samozrejme, pokial sa ti aj za tuto kratku dobu podari nahanobit velky majetok, ale tak to je viac menej realne, len ak sa niekde napichnes na statnu kasu a veselo tunelujes :)
ono napr. kazdy druhy si dnes pomaly otvara zivnost, ci s.r.o.; ale viac ako 80% z tychto subjektov do 5ich rokov skrachuje, popripade su ekonomicky neaktivni..cize ta hranica 5 rokov je podla mna taky deadline, ked si mozes uspesne povedat: "ok prezil som, ide sa dalej" :)

nechcem nikoho od nicoho odhovarat, ci este horsie demotivovat, len tu uvadzam svoj pomerne skepticky nazor na rozne MLM a pod :)
ale tak v podstate to plati aj v akomkolvek biznise :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Patqooo

Štvrtok, 1. Marca 2012, 13:58

Kamoš robí v Tupperware či ako sa to volá a pochvaľuje si ... Je tam už pekných pár rokov a terza kúpil byt bez akejkoľvek hypotéky, jazdi na novom Touaregu a je vysmiaty ... Neviem na akej je pozícii, ale sám to nazýva PYRAMÍDA, kde podľa mňa sa majú dobre ľudia,ktorí to rozbiehajú, resp. sú medzi prvými v hierarchii firmy ...

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Utorok, 20. Marca 2012, 00:21

voMacK napísal:
ja povazujem 5 rokov za uplne minimum, aby sa dalo hovorit o nejakom uspechu....vynimka je samozrejme, pokial sa ti aj za tuto kratku dobu podari nahanobit velky majetok, ale tak to je viac menej realne, len ak sa niekde napichnes na statnu kasu a veselo tunelujes :)
ono napr. kazdy druhy si dnes pomaly otvara zivnost, ci s.r.o.; ale viac ako 80% z tychto subjektov do 5ich rokov skrachuje, popripade su ekonomicky neaktivni..cize ta hranica 5 rokov je podla mna taky deadline, ked si mozes uspesne povedat: "ok prezil som, ide sa dalej" :)

nechcem nikoho od nicoho odhovarat, ci este horsie demotivovat, len tu uvadzam svoj pomerne skepticky nazor na rozne MLM a pod :)
ale tak v podstate to plati aj v akomkolvek biznise :)

Ja tiez povazujem uspech viac ako 5rokov ale v dnesnej dobe.....vies ako to je ....su velke firmy ktore padaju na hubu....nemaju ani likviditu z dovodu neplatenia faktur ich odberatelov a pod....neni su to moje bludy poznam par ludi co maju svoje firmy, par ludi co su na urcitych postoch kde vidia do ekonomickej situacie v ich zamestnani a vysledok aspon nas region = bieda

Ja si robim na dve veci prieskum trhu a veci s tym spojene ...a dost mam v kalhotach uz teraz tak ti poviem ale povedal som si ,ze nieco s tym uz robit musim....

Dnes som bol s kamaratom a nahovaral ma na jednu pyramidu.. velmi nad tym rozmyslam ...hlavne sa mi na tom paci to ,ze ak zacinas nemas co stratit v podstate v mojom pripade len par stoviek co je nic v porovnani s tym, ako by som padol na hubu keby mi nevysiel jeden s tych dvoch biznisov na ktorych pracujem....

Pyramida urcite dobra vec ...bud si len privyrobis , mozno sa stanes financne nezavisly , mozno nebudes mat nic....ale urcite ta to nepotopi ...maximalne stratis par eur a rok zivota....

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Utorok, 20. Marca 2012, 02:52

-nestratis par eur, ale vsetky 'opportunity' naklady (neviem, aky je vhodny slovensky ekvivalent, u nas som nestudoval), t.j. to, co by si za ten rok mohol robit namiesto pyramidy a vymyvania si vlastneho mozgu.. cas je nasim najdrahsim zdrojom, k tomu este akurat tak naseries svojich znamych, pokazis si osobnost (nie, pyramida nenauci byt skutocnym obchodnikom, ale vlezlym, otravnym).. hadku zacinat nechcem a ani nikoho nesudim, len vyjadrujem moj triezvy osobny nazor vyplyvajuci aj z osobnych skusenosti na tuto temu
-start-ups zmysel urcite maju (jeden som v UK tiez zalozil), ale tazko v nasich podmienkach (staci ist do Viedne), nie je tu na ne ani kapital, ani podpora
-knih, navodov, teorii o tom, ako prerazit a ako to robit spravne, resp. lepsie je samozrejme vela, ja sa napriklad momentalne zaujimam o 'lean start-up', 'getting to plan B', 'iteration in the fuzzy front end'
-napady sice su casto povazovane za najcennejsie, ale aj ten najlepsi napad ma nulovu hodnotu, pokial nie je spravne realizovany, resp. nie je pouzity spravny business model (z hlavy ma ako dokaz napada citat "technology by itself has no single objective value... a mediocre technology pursued within a great business model may be more valuable than a great technology exploited via a mediocre business model" (Chesbrough, 2009))
-takze ak je napad, treba citat, googlit, alebo sa mi kludne ozvat cez PM, rad poradim, usmernim (robil som par business planov, tvoril business modely, hladal a vybavoval financovanie zacinajucim spolocnostiam, prieskumy a analyzy trhov)
Subaru WRX STi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 198 neregistrovaných