... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kačo napísal:pustite sa do spoluprace so silnym partnerom v MLM :)
kačo napísal:pustite sa do spoluprace so silnym partnerom v MLM :)
sopeko napísal:
Ktorej napriklad ?
MLM Společnosti Popis
------------------------
Avon kosmetika
Amway ČR prodej různých produktů, jedna z prvních MLM
Eurolife prodej finančních produktů
Oriflame kosmetika
OVB prodej finančních produktů
Rhinoceros Avalanche letadlo!
Sconto poskytování slev u vybraných prodejců spotřebního zboží
Skyline International letadlo! – velká aféra v minulosti přitáhla zájem médií
Take-Off provozování sázek
Euro Light společné sázení Sportky
Herbalife vitamínové doplňky
NUSKIN - aj na SK, pozna niekto ? super produkty pre zdravie(napr. 2L dzus co pijete, stoji 60e)
dodoIPD napísal:Mam taku knihu...
Bikemann napísal:
NUSKIN poznam, a tento dzus za 70eur pijem+ za dalsich 77e este vitaminy.
to co robi kaco tam nie je a to co robim ja tam tiez neje :) tu ti nikto neporadi co je pre teba najlepsie, na to musi kazdy prist sam.
A je to tvrda makacka, ak si niekto mysli ze si len tak najde pod seba 20-30 ludi a bude doma lezat a zarabat 10.000eur mesacne je na omyle![]()
take nieco trva niekolko rokov a vela vela casu a usila, aby ste si mohli povedat ze teraz 2 mesiace ani nepohnem prstom a kazdy mesiac pipa 10tis ecok alebo aj viac.
Bikemann napísal:
NUSKIN poznam, a tento dzus za 70eur pijem+ za dalsich 77e este vitaminy.
to co robi kaco tam nie je a to co robim ja tam tiez neje :) tu ti nikto neporadi co je pre teba najlepsie, na to musi kazdy prist sam.
A je to tvrda makacka, ak si niekto mysli ze si len tak najde pod seba 20-30 ludi a bude doma lezat a zarabat 10.000eur mesacne je na omyle![]()
take nieco trva niekolko rokov a vela vela casu a usila, aby ste si mohli povedat ze teraz 2 mesiace ani nepohnem prstom a kazdy mesiac pipa 10tis ecok alebo aj viac.
voMacK napísal:
osobne si myslim, ze tento model je cista utopia....osobne poznam kopu ludi, co napr. robili vseljake MLM, alebo financne poradenstvo, kde "pod seba" nahadzali dalsich kamaratov a podobne..
tento model funguje nejaku dobu, nez sa ta vrstva pod tebou proste na to vysere, lebo zisti, ze to nevynasa zdaleka tak ako povodne mysleli ....
je to z dlhodobeho hladiska neudrzatelne a zarabaju na takychto veciach iba ti, co boli medzi prvymi a maju pod sebou dostatocne mnozstvo ludi, kt. sa eventuelne obmienaju.....
mozno sa myslim, ale okrem tych co su v takejto hierarchii uplne hore som nepocul o nikom, kto by sa udrzal na slusnej urovni viac ako 5 rokov... [narazam teraz na rozne MLM; a pod slusnou urovnou si predstavujem cisty mesacny prijem povedzme 3tis EUR+ ... ]
voMacK napísal:ja povazujem 5 rokov za uplne minimum, aby sa dalo hovorit o nejakom uspechu....vynimka je samozrejme, pokial sa ti aj za tuto kratku dobu podari nahanobit velky majetok, ale tak to je viac menej realne, len ak sa niekde napichnes na statnu kasu a veselo tunelujes :)
ono napr. kazdy druhy si dnes pomaly otvara zivnost, ci s.r.o.; ale viac ako 80% z tychto subjektov do 5ich rokov skrachuje, popripade su ekonomicky neaktivni..cize ta hranica 5 rokov je podla mna taky deadline, ked si mozes uspesne povedat: "ok prezil som, ide sa dalej" :)
nechcem nikoho od nicoho odhovarat, ci este horsie demotivovat, len tu uvadzam svoj pomerne skepticky nazor na rozne MLM a pod :)
ale tak v podstate to plati aj v akomkolvek biznise :)