... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
cayman napísal:Asi pred 5 rokmi som bol mlady a sprosty a od SaveFinance som si raz dal "poradit" a dakujem, už nikdyMal som IŽP Allianz FlexiŽivot ci ako sa to volalo. Kto vymyslel ten produkt by mal horet v pekle, lebo to je neskutocny ojeb na ludi. Krytie velmi male a "sporenie na dochodok" ked si človek spočíta infláciu je nic. Uplne ze nic. Po 5 rokoch som rusil zmluvu a z povodnych penazi, ktore som tam dal sa mi vratilo mozno 20%
![]()
OVB je tiež kapitola sama o sebe. Minule mi kamaratka/známa píše, či nechcem super najlepšiu robotu na svete. Hned som vedel, že má vymetený mozog zo školení. Začala ma lámať, ako je to super, ako zarobí po roku 10 litrov mesačne a podobne. Povedal som jej, že poistí rodinu a skončí. Ona že nieeeee, že ak má človek dobrého teamleadera sa to nestane bla bla...Záver - už je zamestnaná inde, robí striptérku.![]()
![]()
Alebo minule mi volala jedna opica z Partnersu, že či sa môžeme stretnúť aby sme sa pobavili ohľadne investovania atď. Ale že sa vieme stretnúť najneskôr o tretej, lebo o pol piatej jej ide vlak domov
![]()
![]()
voMacK napísal:Dnes aj clovek co v Tesku doklada rozky je "manager cez pecivo".