... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
mexican napísal:
To je celé otázka priorít kto na čo chce aké auto používať.
Výhoda kombíku (v mojom prípade F11) je tá, že vo väčšine prípadov eliminuje potrebu montáže rakvy na strechu a všetky potrebné veci sa dajú napchať do kufra. Už len toto má pre mňa osobne väčšiu hodnotu, než nejaká iluzórna pridaná hodnota 7er.
To len tak naokraj.
Ďalšia vec je tá, že pokiaľ nie som spokojný s F11, akože naozaj nie som (resp. stanleyy s F10), tak ma ani nenapadne hľadať útechu/náhradu u rovnakej značky. Z tohoto pohľadu je úplne bezpredmetná polemika o tom, či niekto chápe alebo nechápe "o čom je 7er", keďže vody BMW plánuje opustiť resp. už opustil.
miso_525d napísal:...nebud taky skromnyvidis, je to len o pocite. suhlasim s tebou, ze z mesacnej mzdy sa asi na 7er nezaraba...
stanleyy napísal:no, napriklad ja budem BMW stale sledovat a dam tomu sancu do buducna. Mozno to konecne poriesia a dalsie modely budu v poriadku. Audi beriem len ako docasnu nahradu, srdcovka z toho urcite nebude.
voMacK napísal:
Jasnacka, len vravim za seba, ze osobne si neviem predstavit zarabat povedzme 5k a vozit sa na sedme. Vsak to je smiesne.
Ale tak ja som skromny chlapec, mne staci a plne vyhovuje 5er. :)
miso_525d napísal:keby si si chcel niekedy spravit chut, mozme urobit nejaky zraz a preveziem ta na 6er, F13aby ta ta audina uplne nepohltila
![]()
mexican napísal:
Je medzi F10 a F13 taký veľký rozdiel?
Resp. poznal by spolujazdec rozdiel keby mal zavreté oči?
miso_525d napísal:no medzi mojou F13 (6er coupe) a F10 si myslim ze by si na sto percent poznal rozdiel uz pri nasadani do auta. to ani nehovorim pri nastartovani motora.
takisto aj medzi F01 a F10 by si aj poslepiacky spoznal rozdiel, uz len v tom, ze je vovnutri viac miesta.
voMacK napísal:
A keby si mal porovnat F10 a F13 rovnake motorizacie? Aky mas z 6er feeling?
A ano 5k je pat tisic... ale su isto experti co aj s takym platom chodia na sedme :)
stanleyy napísal:az na to, ze ta 991 vazi o pol tony menej, ako tvoja 6tka :) prepac, nemohol som si odpustit...
miso_525d napísal:tvoja odpoved sa mi nezdala, preto som trochu googlil a moja M6 coupe vazi cca 1850 kg, Porsche 991 turbo vazi cca 1605 kg. Netvrdim, ze to nieje rozdiel, ale pol tony to nieje![]()
stanleyy napísal: