vizark napísal:Zase kvalita F30 mi pripada podobná alebo horšia ako F10. Plasty sú v tom podobne praskave, motory prakticky identické.
...
Vyberať si medzi tým, zvolím znovu F10.
Co sa kvality interieru F10 vs. F30 tyka, tak ked sme to onehda s Omackom porovnavali v showroome, tak nam vyslo, ze F30 je na tom kvalitativne (pocitovo) o dost horsie nez F10...

plasty posobili lacno a naviac celkom dost vrzgali, co by som u fungl noveho auta rozhodne neocakaval...
Ono otazka tu stoji skor tak, ze ci uprednostnit Audi A6 C7 pred BMW F10 5er...?
Ja osobne si urcite pockam na prve zverejnene mexicanove dojmy, ale momentalne to maju (u mna) A6 a F10 velmi vyrovnane...
v dnesnej dobe a v tejto triede by som urcite nebral nic bez automatu a myslim, ze 7-st S-Tronic (DSG) velmi nezaostava za 8-st ZF, ktory je teraz asi suverenne najlepsia prevodovka
a pokial ide o motorizaciu, u Audi je to viacmenej jasne - 3.0 TDI (180 kW), nanajvys (ak by si clovek chcel urobit vacsiu radost

) to Bi-T s 230 kW, ja osobne by som ten 150 kW 6-valec ani nic "pod nim" nebral... a benziny ma nelakaju
u BMW je vyber motorizacie tazsi, cista atmosfera uz neexistuje a problemy fukanych benzinov su vseobecne zname, takze vylucujem 35i aj 50i, u 28i je to diskutabilne (vykonovo by urcite postacil) ale je to 4-hrniec a to mi pripada akosi (pocitovo) nevhodne pre 5er, naviac obaval by som sa spojenia s automatom, pokial ide o spolahlivost (mal som moznost vidiet ako sa spraval automat v spojeni s 35i a nic moc to nebolo

); vychadza z toho teda chrocht v niektorej variante N57, lakal by ma sice aj 25d, ale zase to je 4-hrniec a kazdy ma od toho odradza, zlata stredna cesta je teda 530d (190 kW), najlepsie vo veku, kedy sa k nemu este da prikupit rozsirena zaruka aspon na 3 roky... (po tom, co sa tu popisuje, jeden nikdy nevie)