... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
voMacK napísal:Nikde som sa zial nedopracoval ku statistike, ze ktora automobilka vyrobila kolko dusi...
Ci ta dusa nebude nahodou len vymysel automobilovych "fajnsmekrov"
btw. skoro cely rok tu zkapal pes a zrazu Stanley preda auto a hned 8 stran v pici
miso_525d napísal:ja si myslim, ze automobilky uz duse nevyrabaju, kedze pneumatiky su uz v dnesnej dobe bezdusove![]()
unikatil napísal:mam a8 d3 a k interieru nemam ziadne vyhrady neviem co je na tom nekvalitne a aky je rozdiel medzi packou smeroviek od audi a bmwa ked porovnam interier a8 d3 s bmw e65 tak sedma vyzera jak babkina skrina tie sufliky a plasty otras to uz phaeton je krajsi no aj tak a8 d3 na to ze sa zacala vyrabat v roku 2002 je podla mna top
Martin46 napísal:... BMW totiž bolo špičkové v R6 atmosférických benzínoch. ŽIAĽ - začali vyrábať oturbené ch*joviny (okrem S motorov (mkových, tie sú síce oturbené ale nie chu*oviny)), ktoré vyrába každý druhý - takže to je je jeden z dôvodov prečo nemám F30 328i. Dobrý 2.0 turbo si môžem kúpiť aj v koncerne keby chcem.
futy napísal:No neviem v koncerne, tie TFSi?, nadmerná spotreba oleja, vodné čerpadlá tečú, retiazkové rozvody+ napináky(rozvody preskakujú), ja idem meniť sanie, (klapky sania vydreté pri 135T), keby to aspoň nestálo cca 450,-€.Ja tiež asi zalovím v revíre BMW ale trachtor