... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
mexican napísal:Páčky z fóbie používa Lambo aj Bentley
mexican napísal:Mišo: Nechcem sa hádať o tom, či je OOOO prémiové alebo nie, ale si presvedčený o tom, že BMW prémiové naozaj je a nie je to iba také pozlátko?
Ja si myslím, že obe značky sú na tom tak +/- rovnako.
bruno75 napísal:
Ono vsetko zalezi od uhlu pohladu, je mozne tiez povedat, ze Fóbia pouziva komponenty z A8, Phaetonu, Lamba a Bentley...no a potom niekto tvrdi, ze Schade je spatne auto...
![]()
![]()
mexican napísal:Zrovna v tej technológii by som si nebol celkom istý tým, že BMW je vpredu oproti Audi.
Jeden príklad - Adaptívny tempomat. V BMW funguje úplne nahovno, u Audi funguje dobre.
U ostatných asistenčných systémov nemám celkom prehľad, ale v jednom nemeckom videoteste kde porovnávali F10 a A6, dopadlo zrovna v kategórii asistenčných systémov Audi lepšie.
A ak ti záleží na detailoch ktoré robia rozdiel medzi prémiou a zbytkom sveta, tak napr. touchpad mal MMI skôr než iDrive, LED svetlá boli v Audi skôr než u BMW.
Zase aby som nebol jednostranne orientovaný musím uznať, že napr. HUD malo BMW o dosť skôr než Audi a čo sa týka motorov je na tom BMW o čosi lepšie, aj keď zrovna motory N54/55/63 sa svojou spoľahlivosťou nedajú radiť do výstavnej skrine BMW.
Na motory Audi veľa ľudí nadáva kvôli rozvodom, ale zase nemali náhodou problém s rozvodmi aj motory N47 prípadne niektoré série N57?
miso_525d napísal:... ze vacsinu technologii uvadza bmw skor ako audi, napriklad (HUD, night vision, ACC, navigacia BMW neporovnatelne lepsia ako AUDI, multimedia v aute a podobne).
voMacK napísal:N57 do 10/2010 mali problemy s rozvodom tot pravda. O nestastnych motoroch ako N47, N62, ci u zkultovy N63 ani hovorit netreba![]()
Inak mne na MMi vadi jednak zastarala grafika v navi a vystup z cuvacej kamery mi silno svojou "kvalitou" pripominal stare DOSovske hry v zakladnom rozlisenii...