... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
stanleyy napísal:miso_525d: moja F10 vedela poriesit dialnice uplne famozne. To trieskanie a skakanie mam len na A6 - a mozno ma to serie prave preto, lebo si pamatam, ako tie iste cesty presla 5ka na runflatoch...
stanleyy napísal:miso, ten podvozok na F10 je fakt velmi velmi podobny sedmicke. Mozno je troska mensi razvor, ale komfortom je to velmi blizko. Vela ludom to uplne staci k radosti :)
PetoK napísal:Miso, mam rovnaky nazor![]()
![]()
![]()
Ale tu je to zbytocne vysvetlovat,ludia nechapu o com je 7er...
miso_525d napísal:tak zase pozor, ja nikomu neberiem jeho nazor, ani by som si nedovolil niekoho odpalit s tym, ze nechape, o com je 7er, to vobec.
mexican napísal:Miso, Peto: uvedomte si, že nie každý rozmýšľa tak ako vy a váš názor nie je jediný správny.
Pre mňa osobne tiež 7er nemá význam. Ja tie luxusné vymoženosti čo ponúka 7er ku svojmu životu nepotrebujem a kebyže ju mám v garáži tak nebudem ani spokojnejší a ani šťastnejší.
voMacK napísal:Na sedme .nesklopim zadne sedacky, cize pre mna je out
voMacK napísal:Na sedme .nesklopim zadne sedacky, cize pre mna je out
voMacK napísal:A celkovo sa na sedmu necitim dost nobl. Mam v sebe taky vnutorny blok, ze dokym nezarabam povedzme 15K mesacne, tak som prilis zebrak. :)
miso_525d napísal:stale ostava ski-vak, alebo rakva na strechuteda ak nemas F02, lebo na long verzie sa rakva na strechu dat neda.