... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
mexican napísal:Ono F01 zrejme nie je univerzálne auto, ktoré pokrýva potreby celej populácie.
mexican napísal:Ono F01 zrejme nie je univerzálne auto, ktoré pokrýva potreby celej populácie.
miso_525d napísal:to ja netvrdim, ja len hovorim, ze ak by mi na mieste Stanleyho chybalo na F10 poriadne riadenie, prve co by som urobil - siel by som vyskusat hoc aj zakladnu sedmicku.
PeqpeK napísal:mna by skor zaujimalo preco nie mercedes...
neviem o tom, ze by audi niekedy v niecom vynikalo, ze v minulosti prisli s niecim prevratnym ako prvi, zeby bol VAG na vrchole co sa tyka motorov, skor naopak...
rad sa necham poucit :)
mexican napísal:U medveďov sú za to technologicky tak po predu, že tento rok do niektorých modelov začínajú montovať HUD - ako prevratnú novinku.
U mňa osobne by asi absencia HUD-u v E-Klasse bola jedna z vecí pre ktoré by som to auto nechcel.
A samozrejme ten dôchodcovský image.
Ich systém command som nikdy naživo nevidel, takže neviem posúdiť.
stanleyy napísal:
V mercedese neviem rozdychat:
- radenie ako na Wartburgu, prehodene packy smeroviek
- nozna brzda vlavo
- strasny system Command so zufalou grafikou
a celkovo mi to pripada take dochodcovske auto (myslim Ecko). Nepaci sa mi, na to by som sa neprinutil. Viem, ze by ma to stvalo.
mexican napísal:Ja si naviac myslím, že z princípu sa nedá moc očakávať, že by F01 ako väčšie auto mala nejako extrémne prívetivejšie a priamejšie riadenie než F10.
voMacK napísal:
Mne pridana hodnota F01 oproti F10 pride nulova ked je clovek sam sebe soferom. Vybava ta ista, intros podobny, exterier IMHO u F01 horsi. Ale zas nemam na F01 odjazdene tisice km, cize tazko sudit![]()
Naviac do roka tu mame G11 a tak sa F01 poberie do historie...