dasto:
no ráno Utorok som šiel na benzín, bolo to ok, potom som si povedal že prepnem na plyn....najprv som tomu nenakladal, šiel som len so šteklením plynu, tým pádom som nemal kedy spozorovať že sa plyn zas chová čudne, ale po obede som tomu už trošku viac dával a blblo to, tak som sa nasral a prepol naspať na benzín, a odvtedy obeda, do dneska Stvrtok, (cesta po Senci, do Bratislavy, teraz ráno do Trnavy) a auto na benzíne možno raz-dvakrát včera cuklo a inak ťahá v poriadku, aj ked mu dupnem, tak nemá problém, ani to neškrtne alebo nepauzuje, len mi strašne duní ten motor po výmene ložiska kardanu, a ráno škrípe jak trolejbus

)
Už rozmýšlam kedy pojdem zaslepiť ladvinky, lebo som šiel zo Senca do Trnavy a cestou do blatného som ešte nemal zohriaty motor a pri tých-4°C som musel prísť až do Blatného aby sa dostal motor poriadne na teplotu.
Keď hovoríš o tom ukazovatelovi. Dokial mi šiel ten plyn v poriadku tak mi ukazovatel ukazoval vcelku reálne, natankoval som, plné 4, po 70km padla jedna od 70-180 padli postupne ostatné, a ked sa mi rozsvietila cervena vedel som ze mi zostava v nadrzi asi na 80-100km jazdy, až do pípnutia (no málo kedy nehávam pipnut) (Takto to bolo po tankovaní Agip)
Potom som šiel na OMW asi 3-4x a vždy som natankoval 33-38 litrov (kdezto agip viac ako 28-30 neda) a nehal som to tankovanie tak že to plyn ledva plulo ten kompresor na pumpe. A vtedy kd som spravil 380km

....namiesto 260km...to začalo blbnut, A! začal blbnut aj ukazovatel...som natankoval ukazalo plne, po 30km mi ukazovalo cervenu, rano zas 4 potom 3, pootom zas cervena....a pri 100km to zas vyslo na 4 zelené....moze to mat nejaky suvis, az moc natankovana nadrz, ukazoval a poskodenie systému?
Lebo naozaj pokial slo auto dobre ukazovalo ok.
Auto plyn sa dojebal a dojebal sa aj ukazovatel.
EBOLA: ja ked som akceleroval tak po dostelovani auto islo v pohode do otacok, nie sice v takom tahu ako na benzin, a potom mi vzdy padla mozno gulicka dve, ono ked rychlo uberes z nadrze, tak to zrejme ukaze chvilkovo menej, ale nasledne sa mi to vrati naspat po par KM.
Už treti den jazdím na benzín a 60€ v prdeli...na plyn by som to uzivil na 30-35€ a to sa bavime o 3 skurvenych dnoch....tak nech mi niekto nevyprava ze plyn v aute je picovina....

(problémy neratam

)
Toto vlákno začína mať docela dosť postrehov, nebola by pičovina dat ich potom nejako nakopu, správane sa auta, motora, ukazovatelu, tankovanie, odporucania a tak

Som zvedavý čo mi povie p.Hink, dnes tam idem, a budeme robiť diagnostiku za jazdy, tak uvidím čo sa nám podarí...