... všetko o BMW ...
Reinok napísal:Dámi a páni....mám problémy opať....na plyn to zas nejde....LEDIX i love you!
Buduci tyzden berem poldna dovolenku a idem tam...jebemna to....
zas zošlapnem plyn...auto 500otáčok potiahne, potom normálne prestane ťahať...po sekunde zas chvilku potiahne....je to normálne?
Dnes sme menili palivový filter, ktorý s tým nemá nič absolútne...a ložisko kardanu....
Navyše sa mi auto tak čudne trase, jak keby chcel vybuchnúť ten motor...
Je to v piči, fakt ma to nebaví, mal som dnes chuť to vytrhať celé z auta a zapáliť to...
Ja poslednú dobu tankujem OMW, nakolko na ich plyne po natankovani prejdem 380km, kdezto agip prejdem 230km...
Sem tam tankujem agip, nič iné (občas som dal lukoil, alebo slovnaft)
Myslíte že možem mať zajebaný filter, že to tak pauzuje...ale silnejšie jak to robilo predtým!...Nepoužitelne...ešte zajtra skontorlujem vstreky, hadice či to niekde nejde mimo...
matthe napísal:Fuuuu chalani, neviem ako to mate porobene, ale ako to tu tak citam, tak mi aj prestava vadit ta nevkusna instalacia pod kapotou...Mne nastastie ide auto pomerne dobre...Jedine co si musim uz pomalicky prestavit je teplota prepinania, lebo tych 28 stupnou co tam mam uz zacina byt malo...
Aj tak nerozumiem preco vam to furt blbne, ved mame v podstate rovnake motory
Reinok napísal:Nechápem načo tam je tých 10sekund po starte na precistenie vstrekov ci co...ked kazdy co pocuvam mu to prepina tak ze jakmilezvysi otacky tak to pri deakceleracii prepne...ja proste musím pockať kým to nezačne blikať rychlejsie a minimalne 1-15s cakania...