1. zavolané do PK ze to chcem
2. poslane papiere od Ledixu mne s poziadavkou zastavby do auta
3. odnesenie na urad
4.vydanie povolenia
5.s povolenim do ledixu kde to nainstalovali
6. nič.....
Ja som len spravil zastavbu, nic viac nemám, ani EK, ani STK myslim....platil som zatial len za vadanie povolenia a samotnu prestavku 1200....este ani skusobnu ani zapis ani nic...jeden rok je ccca na to aby sa to zapisalo do TP...
odborny servis ti nikto nikde nespravi, len ten kto to montoval, mechanici sa toho boja jak smrtka kriza! a nikto iny ti do toho prsty nevopcha...
btw. auto už ide
Vyzeralo to as itak ze som tam dosiel, p.Hink ma samozrejme neriesil, ale nejaky mlady pan.
Dal som auto dnu, oznacil vsetky stopy vsetrekov prijebal tomu, ze nech sa idem previezt, nepomoholo, stal to bolo s pauzami...tak som sa vratil spravil to iste...Už to netrhalo od 2k ot a vyssie ale do 2k, ked som napriklad vosiel do kruhacu, dal 3ku, padli ot pod 2k, a jak som vychadzal a pridal tak auto len tak skakalo do predu a v motore nieco normalne klepalo jak som pridal....tak som sa nasral nech ide do auta, ze aby to videl, tak si konecne zobral ten notebook do auta, a nazivo robil vstreky

auíčko naladené, nepauzuje, netrhá, ide pekne, a navyše teraz pri 3ot konečne tahá....benzín to furt nieje, ale je to vykonovo omnoho lepsie jak kedysi...a nechcel ani 10€ do vacku na pivo....
Vraj bola mapa vstrekov uplne chudobna, na otazku preco sa to stane som nedostal ziadnu realnu odpoved, jedine ze benzinova RJ sa nejako upravila, znizila zmes, a tym padom mi to neslo ani na benzin obcas ani na plyn...na bezin sa to bojim prepnut, lebo vtedy to zacne barsako jebat tomu autu, ked to furt prepina hore dole....
ALe hlavne je ze to ide!!!! Uvidim na jak dlho...
Jedna vec este k tej bohatej zmesi, ze ak by dal moc bohatu zmes (viac vykonu) tak by RJ po prepnuti na benzin videla ze su tam vysoke vstreky, a zbytocne bohate, tak by to zas znizila a mohla by uplne dogabat vstreky aj pre plyn.
A nejake 2-3 dni sa to bude ustalovat, kym si RJ najde hodnoty ake jej vyhovuju a sadnu si jako tak s benzinom.
A ze v zime je plyn dosť napicu, ze za studena to moze cukat aj na benzine, ze ked je nastavena mapa vstrekov na plyn, tak moze robit sarapatu aj benzin, nehovoriac o zamrzani plynu zo zaciatku...kym sa to zohreje...
Nebolo by lepsie v zime robit tak ze nastartujem prepnem na benzin (tym padom by malo splynovac vypnut?) a ze po zohriati zapnut plyn, inicializovat ho a vtedy by sa az zapinal?
Lebo ked nastartujem a hned blika ze caka na plyn, tak tym padom je zapnuty obvod plynu. Myslite ze sa vypina ked prepnem manualne na benzin? Prepinal by som to potom az po zohriati motoru....tym padom to prepne do par minut, ak bude v motore uz dost teplo (priestore motora)