... všetko o BMW ...
Reinok napísal:Matthe ja pojdem v decembri do ledixu ohladne STK? lo stále to nemám zapísané a povedali mi že ak chcem stk že sa im mám ozvať, tak som zvedavý...lebo či dám 70€ + 20€ do vačku v Senci, alebo rovno 90€ jemu si myslím že to je jedno, a nemusím sa tam nikomu vtierať do riti...
btw. kd hovorís o tom nastavení cez ten hw kluc, zrejme sa ho na to opytam....nebolo by odveci keby to pozrel, nech si zato aj vypýta nejaký hašiš, ale za skúšku to stojí, ten pocit z jazdy na plyne je trošku inde jak som očakával (S takýmto nastavením)
EBOLA:
ani mne sa nedá dať ten vrchný kryt, mám síce 520i neviem teraz ako to tam máš ty napratané, ale ja jeden ten obdlznikovy kryt mám dole zhodeny uplne...
A ešte jedna vec...vsimol som si ze na tom splynovaci, regulatore ci jak sa tomu nadava mi chýba jedna šruba...ono je to celé spojené..jakkeby z dvoch častí a tá vrchná je pripevnena asi 8-9 imbusovými alebo torxovými šrubami, a jedna tam nieje a je vidno donutra toho splynovaca, myslíte ze to je OK?
matthe napísal:Dasto co presne je ten rozdelovac? Vstrekovacia lista? Kde si prosim ta tankovaval?
Ja mam na tom uz nabehanych cez 26000 km a to som tankoval zo zaciatku len OMV, potom Slovnaft, potom kadeco ine a teraz poslednych asi 6000 km tankujem Lukoil...Nejake vyraznejsie problemy som nemal, len co mi fucala jedna hadicka...filter plynnej fazy bol po cca 20000 km skoro cisty (tankovane vyhradne OMV a sem tam Slovnaft)...filter kvapalnej som este nemenil...Uvidime ako budu vyzerat filtre, ked mi uz konecne pridu, hned ich vymenim...Podla stavu filtra plynnej fazy aspon zistim ci je lukoil sracka alebo nie.