... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
dedkac napísal:Podľa toho čo tu čítam to asi môže byť ešte horšie, tak ak sa chcem vyhnúť zhoršeniu a neustálemu sledovaniu teploty na BC, mi neostáva nič iné, len vymeniť. Je to bežne dostupná súčiastka, alebo je to BMW-only a dá sa kúpiť len v autorizovanom BMW servise?
voMacK napísal:

swalko napísal:Dnes sme vymenili velky termostat a po zahriati je teplota chladiacej kvapaliny 88 stupnov (+-1 stupen). Pri stati na mieste teplota klesne o par stupnov nizsie na cca 86. Takze termostaty mame vadne vsetciTeda ja uz nie
 Na prd pristup hlavne k tomu hlavnemu a nehovoriac o tom, ze sme mali problem najst vypustaci ventil na chladiacu kvapalinu. Nenapisal by mi niekto kde sa presne nachadza?
 Na prd pristup hlavne k tomu hlavnemu a nehovoriac o tom, ze sme mali problem najst vypustaci ventil na chladiacu kvapalinu. Nenapisal by mi niekto kde sa presne nachadza?  
  pritom si clovek este len zanadava)
 pritom si clovek este len zanadava) 
 Body75 napísal:Som tu nový. Ako pozriem teplotu motora? Cez i Drive, alebo cez BC s s páčkou na displeji medzi budíkmi? Dík
e91, 10/2008, 120kw. Dík

Body75 napísal:Musis si zobrazit skryte menu..
zobrazis ho takto-1. drzis nulovanie km cca 10s kym ti nenaskoci obrazovka s cislicami 2. stlacas ten gombik na nulovanie az kym neprides na polozku 19 - tam zadas sucet poslednych 5-tich cisel VIN-ka - tym sa ti to menu odomkne 3. zasa stlacas ten gombik na nulovanie a prides na polozku 7 - a tam je teplota motora...