... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:
to, ze si to niektori o tebe myslia nevylucuje, ze on je MT :)
fuxxo napísal:no skor si myslim ze za kratky cas z nicoho neurobil stale nic.. nahodit ine kolesa a stelovak neni ziadna robota.. za mna teda palec dole urcite![]()
chlape uz sa rozmysli co chces robit![]()
germancars napísal:Ty sa pozri na tu svoju pohromu sak z tvojho auta sa mi chce grcat a ides tu davat rozumysa cudujem ze ti este nezobrali technicak.. by si s tym mal ist do parodie na fast n furious s nazvom slow, nasty and smoky
keby to bavo vedelo ze ho takto doriadis tak ani nezide z vyrobnej linky
fuxxo napísal:no skor si myslim ze za kratky cas z nicoho neurobil stale nic.. nahodit ine kolesa a stelovak neni ziadna robota.. za mna teda palec dole urcite![]()
chlape uz sa rozmysli co chces robit![]()
germancars napísal:Ty sa pozri na tu svoju pohromu sak z tvojho auta sa mi chce grcat a ides tu davat rozumysa cudujem ze ti este nezobrali technicak.. by si s tym mal ist do parodie na fast n furious s nazvom slow, nasty and smoky
keby to bavo vedelo ze ho takto doriadis tak ani nezide z vyrobnej linky
Michaeel napísal:Ja by som strasne rad videl bannedove auto![]()
![]()
![]()
![]()
Dogg88 napísal:to by aj banned rad videl
cipesek napísal:Zdravym Pani ako zistim ze aky mam vobec podvozok ???![]()
![]()
ROKI49 napísal:No ked pojdes v dakej zakrute velmi rychlo, vyjebes sa a podari sa ti to dat na strechu, tak po vystupeni si mozes relativne komfortne pozret, co tam vlastne za podvozok mas.
frostik napísal:Ahojte , kamarát doviezol autičko pre fajnšmekrov , nehodlal ho predať ale naskytla sa mu lepšia kúpa nového auta ... ja som osobne auto videl , je prekrasne , v pôvodnom stave
napíšem sem len údaje , ktoré som od neho dostal . O kilometroch sa baviť nejdem , jednak kôli tomu že som si ich ani nevšimol keď som auto obzeral a na druhú stranu koli tomu lebo auto treba fakt vidieť .
Základné údaje :
725 tds , r.v.97 v plnej poľnej :)
Má manuálnu prevodovku
Obsah 2496cm3
105kw
Cena je príjemná , možno až zavádzajúca , no majiteľ nechce zarobiť , chce len aby sa mu vrátila investícia ... ( 3700€ )
JozefSvob napísal:Za 800e tam mas cic...to nie je az tak drahe.
PeqpeK napísal:hlavne ked mu namiesto CIC pride iba RJ motora a veko od nadrze, vsak
zarinka napísal:ku.va co co je to za klub,sami chudaci,zebraci a este k tomu aj poondiaty rasisti.....ja fakt nechapem ze taketo nieco tu tolerujete,lutujem ze som sa zaregistroval,ze som sem dal INZERAT,lebo toto s tym nema nic spolocne,ty chudak kludne dojdi pozriet auto a zistis aj nieco ine!!!
//MPower napísal:Mas aspon havarijnu?
voMacK napísal:Havarijnu samozrejme mam, bez nej by mi tak do smiechu nebolo...som zvedavy, aky bude finalny ucet, ci reku bude niekto v poistovni mat chudobne Vianoce
banned napísal:Zas ten racerdip neni taky zly, kamarat to nastriekal na kolesa... A vazne suchol pri parkovani, kolesa jak nove a odjebali obrubnik, na Mileticke tento tyzden davaju nove obrubniky, lebo vsetky rozjebane od jeho kolies...
littleB napísal:LPG už nechcem, radšej nechám spraviť chiptuning s dôrazom na zníženie spotreby.![]()
mexican napísal:Pred stratou dát sa dá HDD chrániť RaceDIP-om. Aj na to je to dobré
voMacK napísal:Zateplil cely barak RacerDipom a na pokrytie USBcka uz nezostalo
Simpson napísal:mamka teraz nastriekala racerdipom taniere doma, koniec zdlhavemu umyvaniu riadu
Dendo napísal:Mna vytaca ked mamka krici pocas jazdy dverami dopredu po kruhaci. ...