... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Korzar napísal:Pekné auto.
Ale keď vidím niekde napísané že malá M5 , tak ma z toho bolí kokot.
//MPower napísal:Vomack teraz po dlhom case zistil ze predal auto s dusoua zase sa vozi bez duse , ja to jebem
mal by si kupit E36 v M3 pakete
banned napísal:Tvoju pristrekovu picovinu zodratu napriklad.![]()
Dogg88 napísal:http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/re-e36-325i-maly-problemik-t73007-105.html
Pežot napísal:
Samé šarapaty ... a pokokot drive nedávajú?![]()
Ale pekné autíčko, to sa musí nechať
Mew napísal:preco idem na 80 km/h a 4500 otacok uz je 5 mnaul?
Mew napísal:Idem na 60km/h je 2000tis otáčok uz je 5 mnaul co ma chyba?
ViktorDDD napísal:kamarát mi raz vravel že musí dať na felde dokopy komplet podvozok, ale že nemá z čoho tak som mu poradil že stačí jeden piatok ostať doma![]()
peter1.320d napísal:zdravím nevie mi niekto poradyť mam 320d r.v. 2008 mam v predu obyčajne paraboly nemám xse.dasa nastaviť denné sveťenie diaľkové na 40% a ostatné nič ďakujem
peter1.320d napísal:mam v predu obyčajne paraboly nemám xse.
voMacK napísal:Svata pravda bracho!! VZDY ked ma clovek pri sebe vacsiu hotovost ma sa s nou vyfotit a okamzite to dat na FB.! Sak to je tak huste a bičiz uplne z toho vlhnu, treba zajebat husty hip hop a poriadne sa previest na svojom 15rocnom BAWE, co sotva drzi pokope a ma mensiu hodnotu ako normalne hodinky. je je jeh! Hejteri su pici!!!
p.s. Idem natankovat, a nemam uz love, lebo som si kupil cigy, tak dufam,ze sa da platit stravenkami.
Gecko napísal:Predám BMW 7 740i model E38 automat
Viac informácií je tu: http://bmw-rad-7.autobazar.eu/740-i-at-id4377264.html
Auto som kúpil pred cca 20 mesiacmi za 5500 EUR a snažil som sa ho dať do 100% stavu čo ma stálo ďaľších 6500 EUR, čo sa mi aj podarilo, až na pár maličkostí.
Dogg88 napísal:Hláška ktorá ma dnes pobavila:
čiže chlap dal do starej e38 z roku 1997 6500€ - slovom šesťtisícpäťsto vyjebaných eur!!! a následne ju predáva za 6900€
tak buď je to Matka Tereza alebo som kokot![]()
![]()