... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jurii napísal:Dneska sa ma pytal jeden obhliadac preco sa automat zacina od dvojky? No a jasem mu nevedel odpovedat. Nepoucite mna?
banned napísal:Povedz mu, ze prilis silny motor, ze to jednotku ani nema, to ide hned od dvojky...
4.4V8 ma prvy stupen stvorku napr.
gabikh napísal:dali sme kavu aby mi ukazal auto, ja pozeram a predne pneumatiky zdrete na minder, na jednej pukel velky ako moje gule![]()
Suit napísal:No ja som si to zacal vsimat par mesiacov dozadu. Najprv to vydavalo taky zvuk, ako ked suchas 2 kovy o seba. No poslednych par tyzdnov to uz zacalo klepat, tak len zistujem mozne nasledky
starynovy napísal:Jednoduche, rozpadne sa to, cele to vybuchne, rozbije zvon prevodovky, lamela prebije cez stredovy tunel, odjebe ti nohu, a pol hlavy.
littleB napísal:No tak to prrr, 2.3 litrový motor by som v živote nenazval atmosferickým...Veď to je len také slabé tintítko, je to vôbec V6 či obyčajné V4?
fritolko napísal:On myslel že V ako Valec:D V6 - 6 Valec , V4 - 4 Valec:D
ROKI49 napísal:Aky motor mala potom V3Ska?
Maco napísal:3 valec do S
littleB napísal:Pojem "atmosferický motor" má dva rôzne významy - jednak preplňovaný motor (taký ste mysleli vy) a jednak motor s veľkým objemom (taký som myslel ja). .....V6, V4, V8, V12 sú moje personálne skratky
littleB napísal:Pojem "atmosferický motor" má dva rôzne významy - jednak preplňovaný motor (taký ste mysleli vy) a jednak motor s veľkým objemom (taký som myslel ja). Stačí si pozrieť zopár relácií o auto-moto a zistíte, že sa tento pojem používa v dvoch významoch.
V6, V4, V8, V12 sú moje personálne skratky pre počet valcov v motore bez ohľadu na spôsob ich umiestnenia, nemám toľko času aby som to tu vypisoval slovom.
littleB napísal:Pojem "atmosferický motor" má dva rôzne významy - jednak preplňovaný motor (taký ste mysleli vy)
VaNoS napísal:Predstav si, že tie autá sú rovnaké, jeden motor, jedna karoséria. A čo sa týka homologizácie, keď si chcel ísť na závod, muselo existovať určitý počet homologizovaných áut na cesty.
Simpson napísal:kamo, ty mi pripadas ako slepec snaziaci sa dostat von z tovarne na klucky.
BouBou napísal:brzdy su len o tom ci je niekto debil alebo nie, pretoze ma 400koní neznamena lietat 300na tom, to ze si niekto behne na sprint a sem tam streli rit na to netreba super hi tech brzdy e34ka ma sama o sebe dobre brzdy,,,,, kto tu komu vyparava ze sa bude v 200vke rezat zakruty na okruhu?![]()
![]()
ked chodim jak clovek tak krasne stacia aj serove brzdy ,,,,vzdy lepsie ako ked ma niekto 316i 100koní, a podvozok sportowy 18ky, zavodne brzdy, odklony ... atd lebo aj takych som videl ,, ved ten 100konovy motor ani nema vykon aby dokazal z vyjazdu ostrych zakrut vo vyssej rychlosti akcelerovat, pojde 80 zalomi prida, a auto bude tak drzat na ceste ze plnka a bude spomalovat, vzdy lepsie mat taketo veci na vykonnejsich autach ale preco to niekto robi na slabych ked aj povodne brzdy su predsa navrhovane BMW ktore zamestnava ovela vacsie kapacity ako nejakz picino, viem co hovorim a bavil som sa s par ludmi co takto pracuju okolo motora ja som proti nim uplne hovno co sa tyka vedomosti
Burbi napísal:Označenie vozidla: BMW e36 316i
Rok výroby: 1994
Počet najazdených kilometrov: 195xxx
Farba: cervena
Kontakt: 0904455582
Cena:1500
Predam BMW v zachovalom stave (moja srdcovka) motoricky v paradnom stave zo spodku neni ani jedna diera . Olej a filter meneni pred 2000 km . Jedini problem v zadu sa odliepa stropnica . Auto ma CD menič na 10 cd . 2012 Dovezene z nemecka . Vymenim za ine BMW no fotke zo spodku je otrhnuti uchyt stabilatora uz je opraveny
EBOLA napísal:dogg zle na tom nieje nic no ked pri vjazde do tej ich garaze neprejdes ponad spadnuty skrutkovac neviem ako sa bude pozerat ten technik![]()
WaleC napísal:Hydrostelytak staci sa tam pohrat s netestnosťou výfukových ventilov a vymenit tie hydrostetinky to je cele ?