LEXXX525 napísal:
to co tam dava

normalne to tu dam jak vtip ked to nahodou zmaze

a nezabudnite ze PSP bez flashu nie je PSP, babka hovorievala
Ponúkam na predaj SONI PSP Fat, pôvodne kupované v Bagdade ako jedno z prvých PSP, ktoré boli vyrobené(z dreva), kúpené v septembri 1905 ešte ako model 1004. PSP je aj po 107 rokoch plne funčné, aj keď je kompletne prerobené na brutálny model, drevený kryt išiel dole a nahodil ho tento karbónový biely, z PSP 1004 sa stalo 4006 a z pôvodnej mašiny zostala len matičná doska, ide o fantastickú raritu. Nový je display, UMD mechanika, číta to aj Blu-Ray, čisto nový biely kryt(mám aj biele tlačidlá samozrejme, ale momentáne mám nahodené čierne, tie sú lukratívne), nové nálepky, baterka(18000 mAh, týžden non-stop hrania vydrží, len človek zomrie už po troch dňoch tak daj bacha kto ho kúpiš), nová strieborná lišta a najnovší CFW 8.35. K tomu pamäťová karta 9TB (8+1) plná hier (Locoroco 2, God of War, FIFA 2015, Patapon, Skicár 2.0 Ultimate...). Downgrade samozrejme, hry sa dajú sťahovať. PSP bez flashu nie je PSP, babka hovorievala. Pirát som, no a čo. Udajte ma, nech mi príde účet od SOZY, kludne. Repčík to asi nemá v hlave v poriadku, ale to je Slovensko, neurobíme nič. K PSP dávam ešte biele a modré komplet tlačidlá s lištou (tie modré sú zhorené, idú špatne ale sú pekné, vhodné na PSP do vitríny alebo do múzea, galérie), bielu čiapku na joystick, náhradný komplet joystick (drahý bol!), náhradé šróby, aj starý čierny kryt na ND (na nd môžete ďalej predávať a stať sa milionárom, Geissen už po dvoch - troch dňoch!). Nabíjačka je na anglický typ zásuvky, redukciu mám. K PSP dám aj prenosnú nabíjaciu stanicu, ktorú možno použiť aj ako ochranný kryt. Kúpil som ju v Blave v Poluse za 99 centov, zlacnenú o 95% z 20 eur. Stanica má vlastnú baterku, ktorú je možné nabiť a po vybití PSP na strašne dlhých cestách je možné ďalej mrviť z tejto stanice jak malé decko. Okrem toho sa v nej dajú nabiť aj BBB batérie. Stanica má vlastné reprobedne 7500W ktoré niekoľkonásobne zosiľnujú zvuk PSP, vhodné na filmy (má to stojan). Nevhodné na muziku, reggae a disco, chrčí to jak hovado. PSP stálo pôvodne 400libier, teraz je to už veterán s pestrou históriou. Einstein na ňom hrával NHL 1924, naozaj ho mal v rukách, neklamem. Celý komplet predávam za 70eur, iba osobný odber, alebo dobierka +5e. Nespustím ani cent. Alebo, možno, ten cent. Ale iba jeden. Nemám problém vám PSP doniesť osobne do vášho bydliska, aj pešo kamkoľvek za cca 3e/100km. Môžem ísť aj po rukách ale to bude za 5,50e/100km. Pri rýchlom jednaní zľava až 1 cent, ako som spomínal, a jelokož som dobrá duša, pri veľmi rých