... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Re: Vtipy

Pondelok, 15. Októbra 2012, 16:16

Jano sa pýta Fera:
- Fero, prečo si včera nebol na futbale?
- Ále, žena ma nechcela pustiť!
- A ty si to nevieš doma zariadiť? Urob to takto: Chyť ženu, prehni ju cez koleno, zdvihni jej sukňu, stiahni jej gaťky a nasekaj jej poriadnych päťadvadsať na holú. Najlepšie veľkou varechou alebo radšej koženým remeňom, aby ju zadok dobre štípal, a tak si nabudúce rozmyslí, či vôbec otvorí ústa. Ukáž jej, kto je pánom v dome!
O niekoľko dní bol futbal. Jano tam bol, Fero zasa nebol. Jano sa pýta Fera:
- Prečo si zasa nebol na futbale?
- Ále kvôli žene.
- Ty si neposlúchol moju radu?
- Ale hej. Chytil som ženu, prehol som ju cez koleno, zdvihol som jej sukňu, stiahol som jej gaťky a... povedal som si, že aj doma je dobre.
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Bojsi5
Auto: F30 335i

Utorok, 16. Októbra 2012, 16:15

Vojak, žena a kňaz sedia vo vlaku a lúštia takú istú krížovku.

Žena sa pýta: "Časť tela na 4, začína na P a končí na A."

Vojak: "Päta."

A kňaz: "Nemá niekto gumu?"
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex
Obrázok
F30 335i
Obrázok

runder

Utorok, 16. Októbra 2012, 16:47

Robia sa skúšky na Policajnej akadémii. Prvého sa pýtajú.
- Nosí sa to na nohách. Má to podrážky. Čo je to?
- Neviem.
- Topánky.
Vychádza von a tam sa ho pýta ďalší chlap.
- Aká bola odpoveď?
- Topánky.
Chlap vojde dnu a pýtajú sa ho.
- Visí to na stene a robí to tik-tak. Čo je to?
Rozmýšľa.
- Má to šnúrky?
- Nie.
- Sandále.
BMW F01 740d

Patqooo

Streda, 17. Októbra 2012, 16:30

:mrgreen:
Prílohy
image.jpg
image.jpg (57.27 KiB) 1426 zobrazení

runder

Streda, 17. Októbra 2012, 16:53

Vojaci hrajú v kasárňach hru "Hádaj na čo myslím". Jeden hovorí:
- Je to chlpaté?
- Nie!
- Tak potom je to pivo.
BMW F01 740d

GOMEZ
Auto: 318TDS & GOLFII
Kraj: Trenčiansky

Streda, 17. Októbra 2012, 17:10

Felix Baumgartner a jeho nový cieľ :
Podľa zahraničnej tlače sa Felix Baumgartner po nedeľňajšom úspešnom skoku z výšky 39 km rozhodol ohlásiť ďalší projekt. Chce dokázať niečo úplne nemožné a nepochopiteľné. V spolupráci s reklamným partnerom, firmou Red Bull majú rozpracovaný projekt, podľa ktorého sa už budúci rok presťahuje na Slovensko a pokúsi sa tu pol roka žiť v extrémnych podmienkach z bežného platu pracujúceho zamestnanca - 315 euro, ktorý spláca hypotéku a živí dve maloleté deti. Tak ako deklarujú odborníci vo svete, toto je ešte oveľa ambicióznejší cieľ, ako jeho zoskok z vesmíru. Tak mu držíme palce....
Obrázok
E36 318 TDS touring
GOLF mk2 1.6 GTD GREEN POWER

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Streda, 17. Októbra 2012, 20:46

Koncertuje RYTMUS pri Krompachoch a pozerá, že okolo prechádza BMW ako má on a v ňom sa vezie cigáň z osady. Nedá mu a hovorí: "SI ZABIL BRÁÁÁCHO..." Cigáň odpovedal: "Ši nezamknul...ty chuuju!"

Patqooo

Streda, 17. Októbra 2012, 21:08

Najdi 3 chyby vo vete: CIGÁŇ JEDINÁČIK SA OSPRCHOVAL, HNEĎ AKO PRIŠIEL Z ROBOTY....

MateX3
Auto: firemné :-)

Streda, 17. Októbra 2012, 21:36

pride american z roboty, vidi svoju kocku pri grile a tak ju celu oblapi za boky, niezeby on mal velke ruky ale to ona mala tak uzky pas. Pride talian domov a zena opreta o kuchynsky bar, prisiel k nej a chytil za prsa a nemohol ich chytit cele, to nie preto ze by on mal male ruky to ona mala tak vydatne prsa. Cigan vidi svoju zenu pri piecke, pride k nej, udre po rici a ide do roboty. Ked sa z roboty vratil, zena este stale bola pri piecke a ric sa jej triasla. To nie zeby ona mala taku velku ric, to len cigan mal tak kratku pracovnu dobu.

runder

Streda, 17. Októbra 2012, 22:10

Prišla pani k lekárovi - zelená, modrá, uplne zbitá.
- Čo sa vám stalo, pani?
- Zakaždým, keď sa môj muž vráti z krčmy napitý, tak ma takto zmláti. Čo mám robiť?
- Uvarte si kamilkový čaj a keď sa váš muž vráti z krčmy, kloktajte a príďte sa po týždni ukázať.
Po týždni pani príde a žiadne stopy po bitke.
Hovorí:
- Zabralo to, nemláti ma!
Lekár na to:
- Ja som vedel že stačí držať hubu.
BMW F01 740d

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Streda, 17. Októbra 2012, 22:14

Borisss

Streda, 17. Októbra 2012, 23:36

LEXXX525 napísal:

1905 aahahha :mrgreen:

runder

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 00:40

Vodič nabúra do auta zaparkovaného na parkovisku. Vystúpi zo svojho auta, pristúpi k tomu, do ktorého práve nabúral a začne písať odkaz:
- Keď píšem tento lístok, sleduje ma asi tucet ľudí. Všetci si myslia, že píšem svoje meno, adresu a číslo poistky. Ale nepíšem.
BMW F01 740d

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 13:51

LEXXX525 napísal:

to co tam dava :mrgreen: :mrgreen: normalne to tu dam jak vtip ked to nahodou zmaze :mrgreen: a nezabudnite ze PSP bez flashu nie je PSP, babka hovorievala :mrgreen:

Ponúkam na predaj SONI PSP Fat, pôvodne kupované v Bagdade ako jedno z prvých PSP, ktoré boli vyrobené(z dreva), kúpené v septembri 1905 ešte ako model 1004. PSP je aj po 107 rokoch plne funčné, aj keď je kompletne prerobené na brutálny model, drevený kryt išiel dole a nahodil ho tento karbónový biely, z PSP 1004 sa stalo 4006 a z pôvodnej mašiny zostala len matičná doska, ide o fantastickú raritu. Nový je display, UMD mechanika, číta to aj Blu-Ray, čisto nový biely kryt(mám aj biele tlačidlá samozrejme, ale momentáne mám nahodené čierne, tie sú lukratívne), nové nálepky, baterka(18000 mAh, týžden non-stop hrania vydrží, len človek zomrie už po troch dňoch tak daj bacha kto ho kúpiš), nová strieborná lišta a najnovší CFW 8.35. K tomu pamäťová karta 9TB (8+1) plná hier (Locoroco 2, God of War, FIFA 2015, Patapon, Skicár 2.0 Ultimate...). Downgrade samozrejme, hry sa dajú sťahovať. PSP bez flashu nie je PSP, babka hovorievala. Pirát som, no a čo. Udajte ma, nech mi príde účet od SOZY, kludne. Repčík to asi nemá v hlave v poriadku, ale to je Slovensko, neurobíme nič. K PSP dávam ešte biele a modré komplet tlačidlá s lištou (tie modré sú zhorené, idú špatne ale sú pekné, vhodné na PSP do vitríny alebo do múzea, galérie), bielu čiapku na joystick, náhradný komplet joystick (drahý bol!), náhradé šróby, aj starý čierny kryt na ND (na nd môžete ďalej predávať a stať sa milionárom, Geissen už po dvoch - troch dňoch!). Nabíjačka je na anglický typ zásuvky, redukciu mám. K PSP dám aj prenosnú nabíjaciu stanicu, ktorú možno použiť aj ako ochranný kryt. Kúpil som ju v Blave v Poluse za 99 centov, zlacnenú o 95% z 20 eur. Stanica má vlastnú baterku, ktorú je možné nabiť a po vybití PSP na strašne dlhých cestách je možné ďalej mrviť z tejto stanice jak malé decko. Okrem toho sa v nej dajú nabiť aj BBB batérie. Stanica má vlastné reprobedne 7500W ktoré niekoľkonásobne zosiľnujú zvuk PSP, vhodné na filmy (má to stojan). Nevhodné na muziku, reggae a disco, chrčí to jak hovado. PSP stálo pôvodne 400libier, teraz je to už veterán s pestrou históriou. Einstein na ňom hrával NHL 1924, naozaj ho mal v rukách, neklamem. Celý komplet predávam za 70eur, iba osobný odber, alebo dobierka +5e. Nespustím ani cent. Alebo, možno, ten cent. Ale iba jeden. Nemám problém vám PSP doniesť osobne do vášho bydliska, aj pešo kamkoľvek za cca 3e/100km. Môžem ísť aj po rukách ale to bude za 5,50e/100km. Pri rýchlom jednaní zľava až 1 cent, ako som spomínal, a jelokož som dobrá duša, pri veľmi rých

runder

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 15:54

Dvaja chlapi sa rozprávajú:
- Nevidel si Jana?
- Leží v nemocnici s rozbitou hlavou.
- Vážne?! Veď ešte včera som ho videl v bare s krásnu blondínkou.
- No veď práve, aj jeho žena ho tam videla!
BMW F01 740d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 193 neregistrovaných