... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:myslim, ze 535i ta naplni vsetkym inym, len nie stastim, vid ten biely nepodarok, co stoji na firemnom parkovisku, ale pst pred egresom :)
fox1k napísal:
mal si zamlada predávať bicykle a darilo by sa ti
pistacik11 napísal:srat na vase f40 radicaly atd. ja si idem kupit tuto raketu http://suchen.mobile.de/auto-inserat/op ... nnel_fbxnf![]()
Simpson napísal:tak ja na moj opel nemozem fakt povedat ani jedno krive slovo
menim olej, lejem kvapalinu do ostrekovacov, dajake tie brzdove dosticky a to je fakt vsetko co si to auto pytalo za posledny rok (40 tisic km)
spotreba zanedbatelna, hrdza ziadna (ani zo spodu), takze plan je taky ze do konca roka pojazdim a potom fungel novy hyundai i40
astru mam tri roky a celkove investicie boli :
2x baterka do kluca,
dajake ziarovky do svetiel + nove svetla (netrebalo, ale boli kusok zazltnute tak som kupil nove, jebat)
dve sady gum (letna+zimna) + disky
vaha vzduchu
uhliky a mostik do alternatora
par vymen oleja, kvapalin do posilovaca
to si myslim ze je na cca 80k km najazdenych za tri roky celkom slusna bilancia, to auto ma nikde nenechalo, sice to nie je nejaky super dialnicny rychlik, ale ako pracujuci student ktory ľúbi vypiť si myslim ze peniaze nez do rozpadnuteho bavoraku viem bezhlavo rozjebať aj inak
ale zase je pravda ze sa nemozem bit do prs ze mam BMW (rozujem 20 rocnu polosocku v dezolatnom stave a suchou nadrzou)
a ak sa mi chcete smiat za astru, kludne, kedze prichadzam do styku s kokotmi ako vomack, cpt_ocividny kokot a spol; som na to dost odolnya myslim ze kym nemam vlastne byvanie etc, dajake kurva drahe auto je zbytocne
ale na hyundai sa uz tesim, to auto sa mi kurva paci, celkom slusna vybava za prijatelnu cenu, 100kW diesel tiez neni spatny, a kedze v KE nemame diskoteku pred ktorou by pri mojom paleni gum vlhli 13tky, tak mi bude celkom stacit :)