... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:nemyslel som az 800+, ale takych 350-400 naraz sa v tom da zvladnut, a nevystupoval som z toho taky utahany ako z octavie, ako vravim, tie peniaze co to stoji by som zato nedal urcite, ale ako sluzobak to je celkom fajn, stale lepsie ako ked niekde posadia cloveka do fabie nech s tym otoci nemecko![]()
co sa tyka vyssich rychlosti mas pravdu, nad MPR to uz moc nevladze, navyse ten maly motor aj ked ma kilowaty ale dost zere pri dialnicnom tempe
Simpson napísal:peugeot/fiat/renault...neviem, mozno to je len vzita dogma, ale ja tie auta uz len kvoli znacke nemam nejako velmi rad a uz automaticky som sa im vyhol, ale mozno pozriem aj na to
kpt.kokot - tak rocny najazd mam cez 30tisic, takze mozem povedat ze mam rocne najazdene viac ako ty nahonene, a to uz je kurva co povedat!
dedo1 napísal:Pri novom aute by som asi tiež pri takom ročnom nájazde neriešil diesel. Ten rozdiel v spotrebe je taký malý, že mne osobne, by to nestálo a chrochtavé zvuky s pod kapoty.
Simpson napísal:ak vynechame prijebane komentare ocividneho, tak ja preferujem diesel, mal som teraz hyundai i30 80+kW a bolo to slabucke, na pocit slabsie ako moja astra