... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rebel napísal:Ja pri nejakych ''zvlastnych'' udalostiach pocas jazdy nemam ani tak strach o tie plechy, len obcas ma pribrzdi predstava, ze niekoho zmetiem z povrchu![]()
Niektore tie prechody su fajn viditelne, ale ludi okolo nevidim, az ked skacu pod kolesa. Hlavne, ked je tam kopec aut, stromov, znaciek svetiel, vidim vsetko mozne ale cloveka nie.
SmartBastard napísal:Ouch!
No ja som sa posmykal uz cez vikend, ale nedobrovolne. Nechybalo vela a skoncilo by to minimalne podobne, ked som sa blizil k zvodidlam tak som v hlave pocital co to bude stat ..
Dendo napísal:Ja som vcera v tom zapráskanom mraze menil deravy chladic. Ale podarilo sa a tak sme sa s F:z!k-om paradne posmykali. cca 20E benzinu som spalil , domov dosiel o jednej a teraz tu odpadavam nevyspaty v praci ale..... stalo to za to
![]()
Joker-JBL napísal:
videl som ta na Palisadoch...peknu E30 v zasnezenej noci ked idu 3 auta za hodinu proste neprehliadnes..
Dendo napísal:Joker : to som asi nebol ja. Ja som sa vcera totiz smykal iba po dnv, a v devine som bol pozret, inde nie. Lebo som este nejak neveril ze to auto bude normalne fungovat. Ale dnes vecer / v noci ak bude sneh tak to vidim zasa na nejaky ten illegal street drifting
maiki napísal:ja vcera v noci som siel na otocku do petrzalky, a bolo roztopene, cize len mokro, no cestou domov to mierne namrzalo...
ale rano som si to vynahradil, chvilu som stal v zapche a potom okolo slovnaftu poza, okolo spalovne som si dal tie dlhe zakruty bokom![]()
no siel by som niekam na vacsiu plochu radsej ako na ceste, aj ked nic neslo