... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 pojde nas asi viac, planujeme ist do mesta a tak
 pojde nas asi viac, planujeme ist do mesta a tak  . ale az neskor okolo tak desiatej. a samozrejme ak bude nejaky sneh
. ale az neskor okolo tak desiatej. a samozrejme ak bude nejaky sneh 

matoE36 napísal:maiki na ceste je to umenie na parkovisku to dokaze hoci kto tocit sa len tak dookola a podobne no ale ked sa nikde inde neda aj parkovisko potesi :) len po cestach je to iny adrenalin :) vcera som vysmykal tu zakrutu co ides do dubravky za tym mini tunelom od dnv jaka pecka bola :) skoda ze som nemal pri sebe kameru

//MPower napísal:Tak to je to posledne na co vtedy myslim
Vidno ze si ekonom

Dendo napísal:Joker : to som asi nebol ja. Ja som sa vcera totiz smykal iba po dnv, a v devine som bol pozret, inde nie. Lebo som este nejak neveril ze to auto bude normalne fungovat. Ale dnes vecer / v noci ak bude sneh tak to vidim zasa na nejaky ten illegal street drifting

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ale mohli by sme niekedy vybehnut viaceri ked si z DNV tak to je blizko..
 ale mohli by sme niekedy vybehnut viaceri ked si z DNV tak to je blizko..  inak na devine to velke parkovisko je najlepsi flek..
 inak na devine to velke parkovisko je najlepsi flek.. 
 teda aspon pre mna
 teda aspon pre mna  . a hej mozme ist viaceri. sak teda kto by sa chcel pridat tak budem dajme tomu o 21:30 pred lidlom v dnv, tak pridite a mozme sa ist povozit.
. a hej mozme ist viaceri. sak teda kto by sa chcel pridat tak budem dajme tomu o 21:30 pred lidlom v dnv, tak pridite a mozme sa ist povozit.
Dendo napísal:no tak to som potom fakt nebol ja lebo ja mam sedan :) . a pri lidli sa neda tam je to uhrnute, ale v takych ulickach medzi rodinnymi domami sa da na par miestach celkom, a na devine hmmm je to tam fajn, zasnezene a velke ale... vzdy ma to tam po dvoch smykoch omrzi lebo to je take bezcielne sa len tak tocit na tej plocheteda aspon pre mna
. a hej mozme ist viaceri. sak teda kto by sa chcel pridat tak budem dajme tomu o 21:30 pred lidlom v dnv, tak pridite a mozme sa ist povozit.
 mam v sebe par piv a zajtra idem na rannu vsstavam o4:30 jaaj nabuduce usrcite pojdem dohodneme sa :)
 mam v sebe par piv a zajtra idem na rannu vsstavam o4:30 jaaj nabuduce usrcite pojdem dohodneme sa :) :) tusim ze si bol prvy a ten chalan na cervenej bol posledny :) pekne to vyzeralo take klenoty :) no nabuduce musime dat daky zrazik :)
 :) tusim ze si bol prvy a ten chalan na cervenej bol posledny :) pekne to vyzeralo take klenoty :) no nabuduce musime dat daky zrazik :)
 ale..... stalo to za to!
 ale..... stalo to za to!