... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
matoE36 napísal:maiki na ceste je to umenie na parkovisku to dokaze hoci kto tocit sa len tak dookola a podobne no ale ked sa nikde inde neda aj parkovisko potesi :) len po cestach je to iny adrenalin :) vcera som vysmykal tu zakrutu co ides do dubravky za tym mini tunelom od dnv jaka pecka bola :) skoda ze som nemal pri sebe kameru
//MPower napísal:Tak to je to posledne na co vtedy myslim
Vidno ze si ekonom
Dendo napísal:Joker : to som asi nebol ja. Ja som sa vcera totiz smykal iba po dnv, a v devine som bol pozret, inde nie. Lebo som este nejak neveril ze to auto bude normalne fungovat. Ale dnes vecer / v noci ak bude sneh tak to vidim zasa na nejaky ten illegal street drifting
Dendo napísal:no tak to som potom fakt nebol ja lebo ja mam sedan :) . a pri lidli sa neda tam je to uhrnute, ale v takych ulickach medzi rodinnymi domami sa da na par miestach celkom, a na devine hmmm je to tam fajn, zasnezene a velke ale... vzdy ma to tam po dvoch smykoch omrzi lebo to je take bezcielne sa len tak tocit na tej plocheteda aspon pre mna
. a hej mozme ist viaceri. sak teda kto by sa chcel pridat tak budem dajme tomu o 21:30 pred lidlom v dnv, tak pridite a mozme sa ist povozit.