... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 sneh :) ja som už bol skúsiť ....ako držia nové pneu
  sneh :) ja som už bol skúsiť ....ako držia nové pneu 

, mne sa to ako tak dalo, ale dvaja v jarku neboli toho isteho nazoru.
, mne sa to ako tak dalo, ale dvaja v jarku neboli toho isteho nazoru. , už mi to chybalo od minulej zimy...
 , už mi to chybalo od minulej zimy... 

ViktorDDD napísal:včera pri nitre som to tiež schytal, nebolo to nič hrozné ale tak nahodilo mi to vianočnú náladu,
a Bratislavčania, kde sa chodíte šmýkať? no len dajte nejaké tipy

eko.fresh napísal:
Zatial nikam kedze sneh neni
Ale myslim ze obe parkoviska pred Metrom su ok. hl. v devinskej mas kusok pekne kruhace

snad uz napadne sneh bo ma asi drbne ozem
  snad uz napadne sneh bo ma asi drbne ozem tiez to tento rok vidim asi na to metro
 tiez to tento rok vidim asi na to metro ....
 ....majro napísal:no tak vcera v bratislave, aspon tam kde maiki a ja byvame, nic, iba mikrovlocky.. na kramaroch alebo kde mohlo daco lepsie padat.. v BA neni kde co sa smykat, ked sa smykas pred lidlom, tak o chvilu s tam policajti, ked na parkovisku, tak medzi vykradnutymi deklami od kanalov je to ohubu..tiez to tento rok vidim asi na to metro

a všetci nadávajú...ako to cestári nezvládli ....u nás je normálne že napr. ráno som takmer bruchom lízal sneh ( M-tech podvozok) ...žiadne odhrnunutie...iba čo sa utlačilo autami..koľaje..a nezdalo sa mi to ešte také strašné :)
  a všetci nadávajú...ako to cestári nezvládli ....u nás je normálne že napr. ráno som takmer bruchom lízal sneh ( M-tech podvozok) ...žiadne odhrnunutie...iba čo sa utlačilo autami..koľaje..a nezdalo sa mi to ešte také strašné :)