... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Rottwa napísal:
Zatial to vyzera nadejne. Ak budem mat pod oknom za par hodin komplet bielu cestu, idem von. Mozme dat stretko Kosicania.
auto111 napísal:U tej F10 M550d je nemoznost driftu sposobena asi nevypnutelnym (teda nie uplne vypnutelnym) ESP.
voMacK napísal:
M550d x-drive ale nikdy nebolo stavane na drifty. To auto je v luxusna a sakra rychla limuzina. Ziadne drifterske nacinie :) S dusou ci bez...taka odusvenela E36 M3 3.2 by od nej dostala nater
btw stabilizacia sa u nej vypnut da..tak ako u kazdej F10... "uplne" znamena pokial viem len tolko, ze pokial na tom clovek nerobi uplne kokotiny, tak je ticho...zapina sa az pri extremnych situaciach
F10 ma ale velmi "ukecanu" stabilizaciu, pokial jej nezavrete zobak..zistil som to dnes na prvom snehu...
Rottwa napísal:
nejaky spiatockari na Puntach
Rottwa napísal:
Teraz som sa vratil, 2 hodky a super bolo. Pri Casosporte nejaky spiatockari na Puntach a nejaka tricka. Po meste mrtvo, tahanovce vzadu krasa ta dlha co sa zatvara, kvp, terasa, tahanovce a stare mesto ani jeden bavorak som nestretol. Pekne nam to zacina.
Rottwa napísal:Dnes ked prituhne a zas nasnezi idem von. Idem este s jednou E36 Jahodnu, mozte sa pridat.