... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peter92 napísal:tak a ako je to s databazou, ked som isiel 118 na 90ke minuly tyzden, vypytali si kilo - hovorim nemam- ze kolko teda mam - 90 - tak dajte 90 ....ale blocky mi dali, aj som podpisoval ak si dobre pamatam
SmartBastard napísal:Mam taky pocit ze tie blocky boli vytlacene na lasrovej tlaciarniPolovycka blockov co som dostal boli take ...
Btw nebolo by odveci keby niekto spisal na prvu stranu zoznam vsetkych aut co maju pripadne aj znacky.
voMacK napísal:nebola to kobra..ale stalo sa mi pred mesiacom cca este na E91....idem cez dedinu asi 58km/h, a uz vidim, ze na mna mava suhaj vo veste a zastavuje ma, lebo jeho kolega bol kusok od neho schovany v krickoch s kamerou akoby tam sral...; tak ze reku zastavim a zaplatim si..v tom policajt chudak mala, ze zastavi este aj ochcavku co sla za mnou [tiez prekrocila rychlost..] no a ako tak panacik vyletel na oktavku, ze nech zastavi..ta ho mala v pici a veselo si to srala dalej...
policajti [boli celkovo traja] na seba zacali zmatene kukat..potom im doslo, ze asi by ho mali nahanat...tak si zacali pakovat kramy...na mna mavaju, ze mozem ist dalej, sadli do svojej nabrusenej fabie a pod ho za oktavkou, zaflekovali jak z akcneho filmu - dymu plna pica......No a ja si pokracujem lezenrym tempom dalej a na najblizsej krizovatke co nevidim - polciajti chudaci popleteni, sa otacali naspat, lebo nestihli vymaknut ochcavku, ktorym smerom sa na krizovatke vydala... - tot moj pribeh ako som sa vyhol pokute
SmartBastard napísal:Hmm tie vyzeraju celkom v pohode, aspon podla tych okrajov so zubcekami, ja som este par rokov dozadu dostaval celkom dost blockov, ktore boli proste vystrihnute s velkej A4. Neskor mi bol odobrany vodicak na 2 roky, ale ako to uz byva, tak som ho mal za 2 a pol mesiaca naspat, tam pri preberani mi nemenovany policajny nacelnik pri vysvetlovani, ze nemam uz robit kokotiny, lebo z toho potom bude mat par ludi problem, ukazal a zaznam vsetkych mojich priestupkov (zaznamy pokut, fotky z kamier etc) a nebola tam ani polovicka pokut, ktore som zaplatil.
Myslim, ze s kobrou je to vsak ine, kedze tam je vsetko zaznamenane a neviem ako lahko to vedia na mieste zmazat, plus moj pripad je uz 4-5 rokov stary, ale aj tak ..
M1R3C napísal:A nakoniec sme odchádzali s pokutou 300€ bez bločku ...... O čom je tento štát ? ...Korupcia vládne všade!!
M3 lover napísal:
ale keby ti dali za 650 bez vyjednávania a zobrali vodičák tak by si tu napisal aký su to kkti, dementi, darmožráči a čo ja viem čo ešte...nie že by si prejavil aspon štipku úcty za to, že neboli svine a stiahli ti to o polovicu menej a vodičak ti nechali![]()
tiez su to len ludia z masa a kosti....a ver mi že keby si na jeho mieste a nameráš niekoho čo prekroči v obci rýchlosť o 128km/h tak by si mal na miesto očí € a radoval sa ľahkému zárobku tak, ako aj on
Peter92 napísal:tak aj ina cesta je, ja som ukecal 650 na pokarhanie...ale zase policajt si bol vedomi, ze si vymysla kokotiny a ze ja ako buduci pravnik mu asi neskacem na lep
....v kazdom pripade ked zistil ze som student prava a mam v rodine dvoch advokatov tak si prestal vymyslat a dobre sme si pokecali :) ....ja mam chvala bohu (klop klop) stastie na normalnych policajtov
minco napísal:
Očividne nemal fotku