... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Re: Slovenská kobra 11

Utorok, 16. Augusta 2011, 08:42

tak a ako je to s databazou, ked som isiel 118 na 90ke minuly tyzden, vypytali si kilo - hovorim nemam- ze kolko teda mam - 90 - tak dajte 90 ....ale blocky mi dali, aj som podpisoval ak si dobre pamatam :-s
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Utorok, 16. Augusta 2011, 09:03

Peter92 napísal:
tak a ako je to s databazou, ked som isiel 118 na 90ke minuly tyzden, vypytali si kilo - hovorim nemam- ze kolko teda mam - 90 - tak dajte 90 ....ale blocky mi dali, aj som podpisoval ak si dobre pamatam :-s

Mam taky pocit ze tie blocky boli vytlacene na lasrovej tlaciarni :D Polovycka blockov co som dostal boli take ...

Btw nebolo by odveci keby niekto spisal na prvu stranu zoznam vsetkych aut co maju pripadne aj znacky.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

tomas20
Auto: f31 320xd

Utorok, 16. Augusta 2011, 10:01

Znacky (SPZ) pravidelne menia :-k

Peter92

Utorok, 16. Augusta 2011, 10:30

SmartBastard napísal:
Mam taky pocit ze tie blocky boli vytlacene na lasrovej tlaciarni :D Polovycka blockov co som dostal boli take ...

Btw nebolo by odveci keby niekto spisal na prvu stranu zoznam vsetkych aut co maju pripadne aj znacky.

neviem ti povedat, tak som odfotil, mozno tam niekto najde nezrovnalost....ja som predtym pokutu platil naposledy v novembri 2008 :P
Obrázok

Uploaded with ImageShack.us
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Utorok, 16. Augusta 2011, 10:44

Hmm tie vyzeraju celkom v pohode, aspon podla tych okrajov so zubcekami, ja som este par rokov dozadu dostaval celkom dost blockov, ktore boli proste vystrihnute s velkej A4. Neskor mi bol odobrany vodicak na 2 roky, ale ako to uz byva, tak som ho mal za 2 a pol mesiaca naspat, tam pri preberani mi nemenovany policajny nacelnik pri vysvetlovani, ze nemam uz robit kokotiny, lebo z toho potom bude mat par ludi problem, ukazal a zaznam vsetkych mojich priestupkov (zaznamy pokut, fotky z kamier etc) a nebola tam ani polovicka pokut, ktore som zaplatil.

Myslim, ze s kobrou je to vsak ine, kedze tam je vsetko zaznamenane a neviem ako lahko to vedia na mieste zmazat, plus moj pripad je uz 4-5 rokov stary, ale aj tak ..
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

minco
Auto: BMW E46 330ci

Utorok, 16. Augusta 2011, 12:03

voMacK napísal:
nebola to kobra..ale stalo sa mi pred mesiacom cca este na E91....idem cez dedinu asi 58km/h, a uz vidim, ze na mna mava suhaj vo veste a zastavuje ma, lebo jeho kolega bol kusok od neho schovany v krickoch s kamerou akoby tam sral...; tak ze reku zastavim a zaplatim si..v tom policajt chudak mala, ze zastavi este aj ochcavku co sla za mnou [tiez prekrocila rychlost..] no a ako tak panacik vyletel na oktavku, ze nech zastavi..ta ho mala v pici a veselo si to srala dalej...
policajti [boli celkovo traja] na seba zacali zmatene kukat..potom im doslo, ze asi by ho mali nahanat...tak si zacali pakovat kramy...na mna mavaju, ze mozem ist dalej, sadli do svojej nabrusenej fabie a pod ho za oktavkou, zaflekovali jak z akcneho filmu - dymu plna pica......No a ja si pokracujem lezenrym tempom dalej a na najblizsej krizovatke co nevidim - polciajti chudaci popleteni, sa otacali naspat, lebo nestihli vymaknut ochcavku, ktorym smerom sa na krizovatke vydala... - tot moj pribeh ako som sa vyhol pokute :mrgreen:

Nice príbeh, celkom som sa pobavil :DDD
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

minco

Utorok, 16. Augusta 2011, 12:09

SmartBastard napísal:
Hmm tie vyzeraju celkom v pohode, aspon podla tych okrajov so zubcekami, ja som este par rokov dozadu dostaval celkom dost blockov, ktore boli proste vystrihnute s velkej A4. Neskor mi bol odobrany vodicak na 2 roky, ale ako to uz byva, tak som ho mal za 2 a pol mesiaca naspat, tam pri preberani mi nemenovany policajny nacelnik pri vysvetlovani, ze nemam uz robit kokotiny, lebo z toho potom bude mat par ludi problem, ukazal a zaznam vsetkych mojich priestupkov (zaznamy pokut, fotky z kamier etc) a nebola tam ani polovicka pokut, ktore som zaplatil.

Myslim, ze s kobrou je to vsak ine, kedze tam je vsetko zaznamenane a neviem ako lahko to vedia na mieste zmazat, plus moj pripad je uz 4-5 rokov stary, ale aj tak ..

V polícii takmer nehrozí, že ťa niekto osere na blokoch, lebo sa všetci boja o flek (kto by nie, dôchodok skoro, penizky na deň presne...)
a hlavne aj napriek všeobecnému presvedčeniu záznam sa z kamery nedá vymazať, ostane tam prázdne miesto s rýchlosťou a policajt si to zaplatí, čiže vlastne tak akurát keď chytí známu osobnosť, tá mu zaplatí a potom to uhrá, že to vymazal a tak zaplatí zo svojho...

Navyše ľudia dosť často si preklepávajú bločky na polícii, tam majú databázu, keby sa niečo nenašlo tak pruuuser :D
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M
Kraj: Trnavský

Utorok, 16. Augusta 2011, 14:49

Toť niečo odo mňa ... Minulý mesiac nam menili rozvody,prebrúsenie hlavy,tesnenie a tak na našej S4 a tak sme to boli vyskúšať že ako to ide a tak ďalej tak sme šli cesta TT-Boleráz kto pozná tam do Bolerázu je krásna rovinka 11hodín večer prázdna cesta tak že ako to pôjde a vleteli sme do dediny 178km/h ...A v tom len blik a už Jacke Chan s palacinkárňou skákal pred auto aby nás mohol zstavaiť... Tak zastavil a pýtal sa typické otázke ohladom prekročenia rýchlosti a tak že boli menené rozvody a to čosa robilo na aute sme mu pvoedali že sme to boli vyskúšať (policajt cca 30 ročný) A že či sme si vedomí že kolk osme šli a tak a oco mu hovorí že či neikoho ohrozovcal ked e prázdna cesta a bla bla bla .... Potom prišiel bližšie a hovorí no bol som za kolegom (policajtom vo VW Multivan či čo to je) a išly ste 178km/h v obci a oco to som už brzdil dobre že ste enmerali pred dedinou ..a Policjat sa začal pýtať ako to ide čo to je za ročník a tak a ked prišlo k peniazom tak že 650€ a vodičák a že či sa nedá dohodnúť že nie lebo že to je už namerané.... tak oco mu pvoedal či by to nešlo ale za 300€ a nedalo by sa to vybaviť tak pvoedal volačo do vysielačky kolegovy a že dá sa stiahnúť rýchlsoť na pokutu iba .... A nakoniec sme odchádzali s pokutou 300€ bez bločku ...... O čom je tento štát ? ...Korupcia vládne všade!!
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Utorok, 16. Augusta 2011, 15:21

M1R3C napísal:
A nakoniec sme odchádzali s pokutou 300€ bez bločku ...... O čom je tento štát ? ...Korupcia vládne všade!!

ale keby ti dali za 650 bez vyjednávania a zobrali vodičák tak by si tu napisal aký su to kkti, dementi, darmožráči a čo ja viem čo ešte...nie že by si prejavil aspon štipku úcty za to, že neboli svine a stiahli ti to o polovicu menej a vodičak ti nechali :roll:

tiez su to len ludia z masa a kosti....a ver mi že keby si na jeho mieste a nameráš niekoho čo prekroči v obci rýchlosť o 128km/h tak by si mal na miesto očí € a radoval sa ľahkému zárobku tak, ako aj on
Agelias© by migo
///MARKETING

minco

Utorok, 16. Augusta 2011, 16:17

M3 lover napísal:

ale keby ti dali za 650 bez vyjednávania a zobrali vodičák tak by si tu napisal aký su to kkti, dementi, darmožráči a čo ja viem čo ešte...nie že by si prejavil aspon štipku úcty za to, že neboli svine a stiahli ti to o polovicu menej a vodičak ti nechali :roll:

tiez su to len ludia z masa a kosti....a ver mi že keby si na jeho mieste a nameráš niekoho čo prekroči v obci rýchlosť o 128km/h tak by si mal na miesto očí € a radoval sa ľahkému zárobku tak, ako aj on

Tak tak, keď nedá blok a za 300, tak korupcia, keď za 650, tak zasa kokoti...
Človek si asi nevyberie :DDD
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW

Mimo
Kraj: Trnavský

Utorok, 16. Augusta 2011, 16:45

tiež si myslím.. na tvojom mieste by som bol rád tak ako si obišiel...
ale to je tipické pre slovákov. nie je dobre ani tak ani tak... skrátka nevyhovieš :)

Peter92

Utorok, 16. Augusta 2011, 19:36

tak aj ina cesta je, ja som ukecal 650 na pokarhanie :D ...ale zase policajt si bol vedomi, ze si vymysla kokotiny a ze ja ako buduci pravnik mu asi neskacem na lep [-X ....v kazdom pripade ked zistil ze som student prava a mam v rodine dvoch advokatov tak si prestal vymyslat a dobre sme si pokecali :) ....ja mam chvala bohu (klop klop) stastie na normalnych policajtov

minco

Utorok, 16. Augusta 2011, 21:27

Peter92 napísal:
tak aj ina cesta je, ja som ukecal 650 na pokarhanie :D ...ale zase policajt si bol vedomi, ze si vymysla kokotiny a ze ja ako buduci pravnik mu asi neskacem na lep [-X ....v kazdom pripade ked zistil ze som student prava a mam v rodine dvoch advokatov tak si prestal vymyslat a dobre sme si pokecali :) ....ja mam chvala bohu (klop klop) stastie na normalnych policajtov

Očividne nemal fotku :D
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW

Peter92

Utorok, 16. Augusta 2011, 22:43

minco napísal:

Očividne nemal fotku :D

nemal coho, to bolo v zime o polnoci na parkovisku (sukromnom) zamrznutom som sa bol smykat s kamosmi a zacal na mna s bezohladnou jazdou a tak \:D/

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Augusta 2011, 04:35

za 178 v dedine by som ti zobral aj rodny list a v zivote by si uz za volant nesadol =;
E36 compact 316i           (||||)(||||)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 253 neregistrovaných