... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Re: Slovenská kobra 11

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 19:12

FastHaly napísal:
najhorsie je to ze dneska za policajta vezmu uz kazdeho debila , bud ides k lopate abo k policajnemu zboru ,policia uz nie je to co ma byt

mas pravdu mam dvoch znamich ktori nevedeli co so zivotom sli v 24ka za policajtov :D a to ostavali auta okopavali spetaky v 15ke ...
Naposledy upravil/-a birki v Pondelok, 26. Apríla 2010, 06:56, upravené celkom 1 krát.
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 20:12

Mňa by zaujma štatistika, koľko pokút rozdajú svojim vlastným kolegom ktorí jazdia keď nie sú v službe. Lebo sekať frajera keď je v službe a srať si do huby keď jazdí on ](*,) A ešte jedna vec bežne sa vozia služobne a idú na 50-ke aj 90 bez majákov a výstrahy čo je tiež porušenie asi idú príkladom. Bežne jazdia bez zapnutých svetiel alebo vypálenej žiarovky ale im nemôže dať pokutu nikto. Pásy nemusia mať lebo idú na zásah, šak som videl keď zasahovali tak kým vystúpil tak to by sa vypásal 10x. Jazdím 15r cca 600t bez nehody a je mi na grc keď ma poučuje nejaký chytrák ktorý mi dá pokutu za prekročenie rýchlosti o 11km na 90 a že takýto spôsobujú nehody: Mám kolegu ktorého chytili keď prešiel na červenú a ešte aj nafúkal, zobrali papiere a za 500,-€ mu ich vrátili za necelý mesiac, a že sú poctivci na polícii, je to samá korupcia od vrchu až dole, a ten šašo na ceste si tiež zobne a je.Áno treba ich lebo agresia na cestách rastie ale to by museli chlapci brať od podlahy. :mrgreen:
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

barabas

Pondelok, 26. Apríla 2010, 06:20

futy napísal:
Mňa by zaujma štatistika, koľko pokút rozdajú svojim vlastným kolegom ktorí jazdia keď nie sú v službe. Lebo sekať frajera keď je v službe a srať si do huby keď jazdí on ](*,) A ešte jedna vec bežne sa vozia služobne a idú na 50-ke aj 90 bez majákov a výstrahy čo je tiež porušenie asi idú príkladom. Bežne jazdia bez zapnutých svetiel alebo vypálenej žiarovky ale im nemôže dať pokutu nikto. Pásy nemusia mať lebo idú na zásah, šak som videl keď zasahovali tak kým vystúpil tak to by sa vypásal 10x. Jazdím 15r cca 600t bez nehody a je mi na grc keď ma poučuje nejaký chytrák ktorý mi dá pokutu za prekročenie rýchlosti o 11km na 90 a že takýto spôsobujú nehody: Mám kolegu ktorého chytili keď prešiel na červenú a ešte aj nafúkal, zobrali papiere a za 500,-€ mu ich vrátili za necelý mesiac, a že sú poctivci na polícii, je to samá korupcia od vrchu až dole, a ten šašo na ceste si tiež zobne a je.Áno treba ich lebo agresia na cestách rastie ale to by museli chlapci brať od podlahy. :mrgreen:

nedostanu pokutu, odpise sa ich sluzobne cislo a podla zavaznosti priestupku sa to bud riesi, alebo nie.

323/525
Auto: 525tds, Alpina B10

Pondelok, 26. Apríla 2010, 11:52

Zdravim Vas chlapci !
Slovenská cobra ? Nebudme smiesni - funguje len "akoze", ako vsetko na Slovensku. Vysralo sa na to kopec nasich penazi a vysledok je o nicom... Kokotizmus 1. stupna...
Motorkari jazdia tak, ako pred tym, ked cobra nebola, korupcia je coraz vacsia... Mas znamosti, mozes vsetko, nemas znamosti, tiez mozes... drzat hubu a krok. Po tebe sa budu vozit do nemoty. Ale na ozajstnych zlocincov nema ani policia, ani justicia. A preto budu nadalej v celych hufoch denno-denne (ved to nejde z ich penazi) rozdavat pokuty na cestach chudakom - to je ovela lahsie, ako bojovat s velkymi rybami. Na tie absolutne namaju a prispievaju tomu aj priblble zakony...
No a zdanie potom hovori, ze ako dobre, ze sa tak policia stara o nas vsetkych, ako dba o nase zivoty umiestnovanim nezmyselnych znaciek - to preto, aby bolo za co brat pokuty... A stale dookola, ako u blbcov...
Ale jeden primat mame - Slovensko je rozkvitnute po cely rok - aj v zime - vdaka blbosti a arogancii - tie tu kvitnu prenaramne a vsade. Od parlamentu pocnuc. A v kazdom rocnom obdobi...
Na zaver chcem dodat, ze Slovensko ako krajina za to nemoze, lebo za vsetkou blbostou a svinstvami su ludia, ktori tu ziju. Zialbohu...

wino
Autor témy

Nedeľa, 2. Mája 2010, 11:34

nasiel som tuto fotku tak ju sem davam :)
Obrázok

cretino
Auto: ..kombik :)

Pondelok, 15. Augusta 2011, 17:25

Podla tohto videa (cervena Calibra) vedia merat aj zozadu.. Takze jazdime predpisovo :!:

http://natankuj.sme.sk/c/6011043/pozrit ... ciest.html
F11 525d
E70 35d

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Pondelok, 15. Augusta 2011, 17:46

cretino napísal:
Podla tohto videa (cervena Calibra) vedia merat aj zozadu.. Takze jazdime predpisovo :!:

http://natankuj.sme.sk/c/6011043/pozrit ... ciest.html

mam taky pocit ze ten opel bol jeden z tych co pri sebe 650 eur nemal a zobrali mu vodicak :)
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 15. Augusta 2011, 18:06

:-P

ja som to mal za 650 dva dni pred svadbou :lol:
cierny passat so stroboskopmi za prednou maskou, namerali ma ked som spomalil na 167 na 90ke (medzi zv a zv.slatinou), mierne som sa nahanal s nejakym typkom v astre, on to mal za 500, tusim ho namerali 150... dali nas dole oboch naraz, postavili si nas pred kameru, upozornili na to ze rozhovor je zaznamenavany obrazom i zvukom a boli sme kludni :mrgreen:

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 15. Augusta 2011, 19:05

ja som v tom dost paranoidny a ked sa chce nahanat, lepi sa, resp. sleduje nejaky Passat (a ine potencionalne vozidlo Kobry) a pod. tak ho pekne krasne pustim. S kym sa chcem nahanat si vyberam len ja.
A ked uz sa trochu ponahanat (co je u mna dost zriedkave) tak na prazdnych dialniciach resp. rychlostnych cestach.

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Pondelok, 15. Augusta 2011, 19:38

auto111 napísal:
ja som v tom dost paranoidny a ked sa chce nahanat, lepi sa, resp. sleduje nejaky Passat (a ine potencionalne vozidlo Kobry) a pod. tak ho pekne krasne pustim. S kym sa chcem nahanat si vyberam len ja.
A ked uz sa trochu ponahanat (co je u mna dost zriedkave) tak na prazdnych dialniciach resp. rychlostnych cestach.

napodobne, niekedy sledujem viac situaciu za mnou ako predo mnou....checkujem ci nevidim folie aj na prednych sklach, crepniky na maskach atd.
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

clarion111
Auto: e61 530Xd lci
Kraj: Košický

Pondelok, 15. Augusta 2011, 20:30

u nas namerali ciernu e90 kto pozna secovce-novy ruskov-230km/h mal to za 650 :D
Autodiagnostika DELPHI DS 150 ,Ista-D,Inpa

spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Pondelok, 15. Augusta 2011, 20:49

jeden klubak na 5ke to mal tiez od cobry za 550e tusim :D dobre palky davaju
Nissan GTR

tomas20
Auto: f31 320xd

Pondelok, 15. Augusta 2011, 20:59

za rychlost sa neberu papiere?

futy
Auto: C180w205

Pondelok, 15. Augusta 2011, 21:10

Nechápem prečo ich nechajú vycibriť tie rýchlosti až tak vysoko, však možu začať majákmi hulákať už pri prekročení o 20-30km ](*,) , lenže sopliaci na športových polismanských autách za za štátne potrebujú tiež povoziť. Ja sledujem späťáky a basta, môžu sa vláčiť, ja som týmto jazdiacim hajzlom ešte zarobiť nedal. Keď vidím podozrivú Audi, bmw, Passat, C-medveď s folkami capnuté k zemi tak som kludný a počkám ako sa vymaluje, vzdialim sa a režem podľa seba :mrgreen:
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 15. Augusta 2011, 21:12

nemali by zastavovať hned ked prekročíš povolenú rýchlosť?!
http://natankuj.sme.sk/c/5885133/ako-dl ... okutu.html
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 248 neregistrovaných