... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
FastHaly napísal:najhorsie je to ze dneska za policajta vezmu uz kazdeho debila , bud ides k lopate abo k policajnemu zboru ,policia uz nie je to co ma byt
futy napísal:Mňa by zaujma štatistika, koľko pokút rozdajú svojim vlastným kolegom ktorí jazdia keď nie sú v službe. Lebo sekať frajera keď je v službe a srať si do huby keď jazdí onA ešte jedna vec bežne sa vozia služobne a idú na 50-ke aj 90 bez majákov a výstrahy čo je tiež porušenie asi idú príkladom. Bežne jazdia bez zapnutých svetiel alebo vypálenej žiarovky ale im nemôže dať pokutu nikto. Pásy nemusia mať lebo idú na zásah, šak som videl keď zasahovali tak kým vystúpil tak to by sa vypásal 10x. Jazdím 15r cca 600t bez nehody a je mi na grc keď ma poučuje nejaký chytrák ktorý mi dá pokutu za prekročenie rýchlosti o 11km na 90 a že takýto spôsobujú nehody: Mám kolegu ktorého chytili keď prešiel na červenú a ešte aj nafúkal, zobrali papiere a za 500,-€ mu ich vrátili za necelý mesiac, a že sú poctivci na polícii, je to samá korupcia od vrchu až dole, a ten šašo na ceste si tiež zobne a je.Áno treba ich lebo agresia na cestách rastie ale to by museli chlapci brať od podlahy.
cretino napísal:Podla tohto videa (cervena Calibra) vedia merat aj zozadu.. Takze jazdime predpisovo![]()
http://natankuj.sme.sk/c/6011043/pozrit ... ciest.html
auto111 napísal:ja som v tom dost paranoidny a ked sa chce nahanat, lepi sa, resp. sleduje nejaky Passat (a ine potencionalne vozidlo Kobry) a pod. tak ho pekne krasne pustim. S kym sa chcem nahanat si vyberam len ja.
A ked uz sa trochu ponahanat (co je u mna dost zriedkave) tak na prazdnych dialniciach resp. rychlostnych cestach.