... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

daemon napísal:mensi update, mozno vam tieto info zachrania zopar drobnych :)
>> Slovenská Kobra 11 a ich autá - na čom jazdia? <<

stepo napísal:aj.tak su najkrajsi na tych hrdzavych fabkach ako sa svami vedia bavit ako ste porusili zakon a aka je zato pokuta a vtom sa v nich prebudi obchodny duch a hned vyrataju za kolko je to v poriadku.vtom si spomenies na ich chudobne deti a vlastne celu ich rodinu a co nedas im tie prachy no dááás. fuckery aj ich policajny stat ides z Ba-Ke 25hliadok idem z BA-munich ziadna hliadka, zvlastne

stepo napísal:aj.tak su najkrajsi na tych hrdzavych fabkach ako sa svami vedia bavit ako ste porusili zakon a aka je zato pokuta a vtom sa v nich prebudi obchodny duch a hned vyrataju za kolko je to v poriadku.vtom si spomenies na ich chudobne deti a vlastne celu ich rodinu a co nedas im tie prachy no dááás. fuckery aj ich policajny stat ides z Ba-Ke 25hliadok idem z BA-munich ziadna hliadka, zvlastne
 ..P.S. ked rozpraval NEMEC o NEMECKYCH policajtoch (ktorych tak ospevujete) aky maju pristup k ludom tak som krutil hlavou, tam ich veru neukecate
 ..P.S. ked rozpraval NEMEC o NEMECKYCH policajtoch (ktorych tak ospevujete) aky maju pristup k ludom tak som krutil hlavou, tam ich veru neukecate 
											](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

tito_mt napísal:Su normalny..aj debili,niektory keby mohol tak da aj pokutu kolegovi,lebo ma komplexy..tak ho aspon nahlasi..ale to je jedno..a MILOSS,zle si to pochopil....
FastHaly napísal:najhorsie je to ze dneska za policajta vezmu uz kazdeho debila , bud ides k lopate abo k policajnemu zboru ,policia uz nie je to co ma byt

Asi priblizne tuctom policajtov potvrdene: za hodinu nema problem vyzbierat aj 1000ecok!!!! A keby to takto riesili kazdu sluzbu este len vtedy by ste videli policajny stat!!! Stale tu maju vodici velmi velku volnost a dobre to viete len po jednej pokute uz nenavidite cely policajny zbor, cely stat a aj tak Vam to k nicomu nepomoze
 Asi priblizne tuctom policajtov potvrdene: za hodinu nema problem vyzbierat aj 1000ecok!!!! A keby to takto riesili kazdu sluzbu este len vtedy by ste videli policajny stat!!! Stale tu maju vodici velmi velku volnost a dobre to viete len po jednej pokute uz nenavidite cely policajny zbor, cely stat a aj tak Vam to k nicomu nepomoze  
K2 napísal:
No chod kamarat len na policajne testy a vsetko potrebne co je okolo toho a hned zmenis nazor!!! Taketo nazory Vam mozu ukazat, kde je debilita

K2 napísal:[
Stale tu maju vodici velmi velku volnost a dobre to viete len po jednej pokute uz nenavidite cely policajny zbor, cely stat a aj tak Vam to k nicomu nepomoze