... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Re: Slovenská kobra 11

Štvrtok, 18. Júna 2009, 07:38

ta RS6 beha aj biela nepolepena a aj modre nepolepene passaty behaju tusim B6 ale nie R36 - pozor meraju a radar nemamu viditelny....

simumarek
Auto: BMW 318tds Touring
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 18. Júna 2009, 08:03

No ta plepená RS6 ma zastavila v BA, ešte na mojom bývalom Fiate Seicento WRC :-D, som nejako neodhadol farbu semafóru, ale naštastie bolo dosť neskoro a dali sa ukecať :)
BMW 318 tds Touring MaxTDi

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 18. Júna 2009, 08:34

No a osobne som videl modru Octaviu RS, pobehuje tiez.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

birki
Auto: 540iA touring

Štvrtok, 18. Júna 2009, 09:04

MuadDeeb napísal:
No a osobne som videl modru Octaviu RS, pobehuje tiez.

tieto auta musia splnat stovku pod 8sekund a maximalku 250km/hod...

ale zjavne ztoho polavili kedze oktavka to nema a asi ani patrol :D
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Duffy

Štvrtok, 18. Júna 2009, 10:40

nech sa pojebu

Markoo1
Auto: E46 318d

Štvrtok, 18. Júna 2009, 22:24

Normálne majú bieleho patrola s polepmi SPP v rovnakom prevedení ako jazdia tie u poruchovej služby plynárov? Pochopil som správne :?:

dodoIPD napísal:
tie passaty som videl v Martine, su modre a boli 2 , radar schovany a je to R36 samozrejme.
C63AMG ma tusim len packa.. pokial viem maju Cayenne biely GTS a Nissan Patrol s polepmi SPP... samozrejme este nejaky ten Transporter so zabudovanym laserom v tom vyklapacom oku.

RS6 som videl uz niekolkokrat v BA ,ale myslim si ze to je skor nejake reprezentacne vozidlo.. a su minimalne dve , jedna s majakmi druha bez (ak ich nedomontovali) samozrejme polepy policia

Ale odomna to nemate :-"
ex E36 325td

Hyri

Štvrtok, 18. Júna 2009, 23:52

stotoznujem sa nech sa pojebu kurvy ... za tabulu sa jebnu a robia sa dolezity ... zeru len eura
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

psycho
Auto: X5,Z3roadster
Kraj: Nitriansky

Piatok, 19. Júna 2009, 07:53

pokial vim tak maju len dialnicne s4.

MikesH
Auto: ibiza 6k 1.9TDi
Kraj: Trnavský

Piatok, 19. Júna 2009, 18:09

sak im zadrbava som vydel jednych s tym laserom ci co to je a on bol v strome schvany jak ostrelovac reku tebe nedrbe chalan ze
SAD, CARGO Slovakia
ibiza 6k 1.9TDi off
BMW E34 540iA off
Peugeot306 1.4XR off

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Sobota, 20. Júna 2009, 13:10

R0nnIe napísal:
Mne sa uz fest prestavaju pacit pocinania a principi nasej slovenskej policie. Dost ma sere ake su ich praktiky a este s takymito autami to bude hroza. Opicia sa po nemecku, nic by som na to nepovedal, keby sme aj tu mali neobmedzenu rychlost ale co budu robit na tych autach a motorkach na nasej 50siatke? Len plasit ludi, ktory budu pred nimi utekat. Typek nebude mat stk, zacnu za nim hukat, on sa zlakne a je to tu. Skrs kokotinu niekoho zrazia alebo pozabijaju seba ..... Akoze nechcem povedat ze policia je zbytocna, to nie, je kopec kokotov ktory jazdia jak blazni , najebany nafetovany a podobne.... smutne je ale to ze namiesto toho aby sa policia zameriavala na takychto ludi a snazila sa nas chranit radsej chytaju ciklistov bez prilby, meraju na trojmetrovych usekoch s obmedzenim rychlosti, kde clovek ani nestihne pribrzdit, beru pokuty za velkost kolies (ako keby bolo koleso 205 60 15 mensie ako 205 55 16) na neviditelnych nevyraznych zakazoch , prikazoch a obmedzeniach namiesto toho, aby sa snazili nas chranit a pomahat nam a tieto useky a situacie odstranovali a nie na nich zarabali plus do toho este toto,ze nevies kto je policajt, lebo budu mat civilne auta od skody 120 po veyron. A budu len cakat kedy radar ukaze 91 aby mohli zapnut majak. Ale ja sa im ani necudujem, ved oni su ludia , oni zivia svoje rodiny a seba, maju tak isto konicky ako my ale ked su odmenovany na zaklade toho kolko prinesu eur do statnej pokladnice tak jednoducho ich tam chcu priniest co najviac. Pokial nezacnu byt odmenovany podla toho kolkym nam pomohly, kolko neprehladnych a nezmyselnych znaciek nedali odstranit a od podobnych veci, nemozme cakat ze sa sytuacia niejako zmeni. Toto je moj skromny nazor na tuto situaciu

1. Taky co sa zlakne za volantom nema co robit za volantom, preto sa zaviedli psychotesty!!! Kazdy den chodia po uliciach falosny policajti a vyberaju pokuty :lol:

2. S tymi meraniami je to fakt niekedy dost blbe, ale radovi policajti za to nemozu, skor ich vrchnost. Aj mne to vadi a stymto uplne stebou suhlasim ale za znackou napr 60 by si mal ist 60km/h a teoreticky je to jedno ci to je pri skolke alebo pri kostole.

3. Myslis, ze su odmenovany na zaklade toho kolko eur vyberu? :shock: Tak ako kazdy v praci musia splnit to co maju v popise. Nemysli si, ze davat pokuty to je jedina robota, ktoru robia.

My Slovaci sa mame este vela co ucit o disciplinovanosti za volantom. Je to moj nazor ale ked si da kazdy ruku na srdce....
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

FastHaly

Sobota, 20. Júna 2009, 14:57

Aj policajti sa maju este vela co ucit, hlavne nemysliet si ze su panmi sveta . A.C.A.B.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Sobota, 20. Júna 2009, 15:28

K2 napísal:
My Slovaci sa mame este vela co ucit o disciplinovanosti za volantom.

presne tak, nic viac nic menej !
Agelias© by migo
///MARKETING

Hyri

Sobota, 20. Júna 2009, 15:33

staci sa previest do nemecka.a tam je videt jak sa ma jazdit. ame sa co ucit a ty nasi zeleny sa maju tiez co ucit . hlavne ze oni nemaju take pokuty ako my ale jebem na to chodte na den policie a porieste to tam. dopi.
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

K2
Auto: e36 328iA coupe

Sobota, 20. Júna 2009, 15:54

FastHaly napísal:
Aj policajti sa maju este vela co ucit, hlavne nemysliet si ze su panmi sveta . A.C.A.B.

Mas pravdu hraju sa na majstrov sveta. Ale na majstrov sveta sa hraju aj tu na fore a vsade inde. Ano oni by mali byt prikladom ale kazdy clovek je nejaky. Ja nenachadzam v tom zmysel hrat sa na boha keby som bol policajt. Co mi to da?? :?
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

dodoIPD
Auto: BMW

Sobota, 20. Júna 2009, 16:18

K2 napísal:
Co mi to da?? :?

viac love :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných