... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SmartBastard napísal:Vsak najlepsie je mat normalne auto, nejaky 2 liter turbodiesel s cca 6l/100km a potom nejaku hracku na vikendy... ja momentalne pozeram po nejakom normalnom aute (X3 alebo RR Evoque, pripadne pockat na Jaguar SUV)
Mr.Marco napísal:nech si meraju...v aute mam tolko systemov ze aj ked si policajt prdne tak mi to system nahlasi![]()
ale mam rad tie ich tvare ked z dialky vidia ze si to gulam dost rychlo uz len cakaju kedy ma zmeraju a akurat cca 300m pred ich autom spomalim a idem predpisovo...
ps. aj keby ma zmerali tak im ukaze pekne cislo 0
Mr.Marco napísal:nech si meraju...v aute mam tolko systemov ze aj ked si policajt prdne tak mi to system nahlasi![]()
ale mam rad tie ich tvare ked z dialky vidia ze si to gulam dost rychlo uz len cakaju kedy ma zmeraju a akurat cca 300m pred ich autom spomalim a idem predpisovo...
ps. aj keby ma zmerali tak im ukaze pekne cislo 0
M3 lover napísal:
no zase chytrak...lebo kazdeho sa da opit rohlikom.....si ta rozoberu jak lego ked trafis na moc snaživu hliadku
voMacK napísal:btw uz maju radary s dosahom do 1000m ...tak si kludne brzdi 300m od nich ty jelito![]()
Arnost napísal:
to je pekné že ťa zmerá na 1000m ale pokial sa nič nezmenilo tak fotečku ti spraví až od cca tých 300m
a dnes som stretol passat 2x a vždy mal odstavené niečo
tomas20 napísal:trosku OT, ale rychlost na tachometri je vacsinou vacsia, ze? ako sledujem tie mestske radary, tam mi to ukazuje az o 10 km/h viac... na audi o 3-4 km/h,
len ci zeleni su nakalibrovani rovanko ako mestske radary