... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tomas20 napísal:A ako to byva v porovnani s tachometrovou rychlostou?
tomas20 napísal:http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/policajti-hromadne-kontrolovali-vodicov-na-d1-pri-bratislave.html
Peter92 napísal:vsimnite si to video nez ho spustite, Peczar ma paradne ciro![]()
tomas20 napísal:a na tachaci ci mal kolko, 67?
Peter92 napísal:vcera som na prazskej isiel tak, ze na tachaci 62 cca a nezastavili ma, predvcerom medzi zahorskou krematoriom, kde je 70 som predbehol 4 auta naraz asi 110-120 a zrazu ej do pici policajti, tak som spomalil na 70 (predtym ma s prehladom mohli namerat) a zase nic, akurat mi policajt pozeral na auto inak sa ani nepohol :)
Bolgi napísal:Odkedy meravaju medzi krematoriom a zahorskou?? Chodim tade denno denne a policajtov som tam videl dva krat v priebehu 5tich rokov a to bola iba hliadka.. To aby som tam chodil 70 radsej
SmartBastard napísal:No a vcera to uz zacalo... laserom ma namerali 89 na 50tke a obciansky + vodicsky som mal na slovakia ringu. Boli to 3 policajne auta tak som si uz myslel, ze budem musiet vybavot po znamych, ale chalan bol nastastie uplne v pohode, trocha sme pokecali o aute a slovakiaringu a povedal mi, ze keby to bolo namerane RAMom tak ma necha ist, ale ze z toho lasru to nevedia zmazat (az v laboratoriu - iny policajt). Tak som mu dal nakoniec 80eur za pokuty a isiel prec... (este dva krat laser v kalendarni rok a mozem si platit preskusanie :S)