... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Slovenská kobra 11

Streda, 17. Augusta 2011, 07:07

johnyfly1 napísal:
za 178 v dedine by som ti zobral aj rodny list a v zivote by si uz za volant nesadol =;

presne tak! nevravim, ze clovek z casu na cas neprekroci rychlost...ale kurva s mierou a nie sa drbat cez dedinu 180km/h !!!
no comment..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Streda, 17. Augusta 2011, 07:49

Dobra tema. Schvalujem aj meranie rychlosti kobrou, nemam nic proti tomu. Bezne sa to robi aj v inych krajiach, len tam sa na teba netlacia, ten system je trocha iny, meraju sa aj vzdialenosti a podobne. Policajt meria stale za tebou a netlaci sa na teba. Samozrejme ide za tebou ale tak aby nic neohrozil. A mas tam aj body do vodicaku, co by som zaviedol aj tu (vysoke rychlosti, predovsetkym alkohol, ohrozovanie a p.). A pristupok vysvetlujes na dopravnom, pokutu ti poslu postou ak je vyssia.

Co ma vsak neskutocne vytaca, je napriklad to, ze niekto kto ma Bentley a mesacne dostane od statu na vyplatu 5tis € dostane pokutu 650€. To je ako ked ja pri svojej vyplate 500€ dostanem za prekroenie rychlosti o 100kmh pokutu 65€. Vsetko nad 60kmh by som vymedzil na pokutu povedzme minimalne 500€ a dalej by som to odvijal od vysky majetku (resp. platu). + preskusanie a psycholog ako je v Nemecku.
Ved ti blbci na nadupanych karach sa smeju nad tym ze ich zastavi policajt a pyta od nich sumku, ktoru ten policajt zarobi za mesiac.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Streda, 17. Augusta 2011, 08:02

johnyfly1 napísal:
za 178 v dedine by som ti zobral aj rodny list a v zivote by si uz za volant nesadol =;

V ziadnom pripade niesom anjelik, v podstate ma mozte stretnut kazdy piatok na poslednom kusku Vieden -> Bratislava, resp. kazdu nedelu hned za hranicami Bratislava -> Vieden ist 270kph. Mam vsak 2 zasady, co sa tyka nahanania sa:

1, nenahanam sa po sidliskach
2, nenahanam sa po dedinach

.. takze sa pripajam k johny-mu. Ano mozno, bolo 11hodin vecer a mozno nebol vikend, ale v dedine nikdy nevies co ti moze vbehnut do cesty, o com sa presvedcil aj jeden z mojich najlepsich kamaratov minuly tyzden ked rozbil Audi RS6 na totalku.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 17. Augusta 2011, 08:03

MuadDeeb napísal:
Dobra tema. Schvalujem aj meranie rychlosti kobrou, nemam nic proti tomu. Bezne sa to robi aj v inych krajiach, len tam sa na teba netlacia, ten system je trocha iny, meraju sa aj vzdialenosti a podobne. Policajt meria stale za tebou a netlaci sa na teba. Samozrejme ide za tebou ale tak aby nic neohrozil. A mas tam aj body do vodicaku, co by som zaviedol aj tu (vysoke rychlosti, predovsetkym alkohol, ohrozovanie a p.). A pristupok vysvetlujes na dopravnom, pokutu ti poslu postou ak je vyssia.

Co ma vsak neskutocne vytaca, je napriklad to, ze niekto kto ma Bentley a mesacne dostane od statu na vyplatu 5tis € dostane pokutu 650€. To je ako ked ja pri svojej vyplate 500€ dostanem za prekroenie rychlosti o 100kmh pokutu 65€. Vsetko nad 60kmh by som vymedzil na pokutu povedzme minimalne 500€ a dalej by som to odvijal od vysky majetku (resp. platu). + preskusanie a psycholog ako je v Nemecku.
Ved ti blbci na nadupanych karach sa smeju nad tym ze ich zastavi policajt a pyta od nich sumku, ktoru ten policajt zarobi za mesiac.

od vysky platu by si im len pomohol, pretoze, vsetci tito ludia robia oficialne za minimalnu mzdu, a auta su pisane na firmu, cize salam parky :lol:

SmartBastard

Streda, 17. Augusta 2011, 08:06

Jannci napísal:

od vysky platu by si im len pomohol, pretoze, vsetci tito ludia robia oficialne za minimalnu mzdu, a auta su pisane na firmu, cize salam parky :lol:

Treba na to lepsie ... http://www.autoevolution.com/news/sls-a ... 23323.html
www.RoyalGarage.sk

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M
Kraj: Trnavský

Streda, 17. Augusta 2011, 13:01

voMacK napísal:
presne tak! nevravim, ze clovek z casu na cas neprekroci rychlost...ale kurva s mierou a nie sa drbat cez dedinu 180km/h !!!
no comment..

Nikde som nepísal že ja som šoféroval.... šoféroval oco :wink: Takže len tak aby ste ma neukamenovali :lol:
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

tomas20
Auto: f31 320xd

Streda, 17. Augusta 2011, 20:43

pezinok... nepriestrelna :-k fabia rs :D - pozicana

http://natankuj.sme.sk/c/6019120/polica ... -auto.html

maros.x5
Auto: E70 3.0sd

Streda, 17. Augusta 2011, 22:55

tomas20 napísal:

Mohli by ju niekde pokrstiť, najlepšie omotať okolo stĺpa, samozrejme bez ujmi na zdraví posádky :mrgreen:
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

dodoIPD
Auto: BMW

Streda, 17. Augusta 2011, 23:00

Budem ich tu v Pezinku sledovat.

Kazdopadne ma to utvrdzuje v tom ze neoplati sa mat nic silnejsie ako 320d, a ak ano tak maximalne na kopce/okruhy.

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 00:06

som to dneska uz cital a pride mi to humorne....hlavne ked od ostatnych fobii je dost zretelne rozoznatelna, cize kto nebude vtak, da si pozor.....inak davam "piratom" mesiac, maximalne dva, nez pridu s antiradarmi ktore budu ucinne na ten ich joy-kazostroj
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Miro Kovačik
Auto: červené
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 00:37

Ešte že máme ten ring a iné motoristické podujatia kde sa da zajazdiť aj na našich autách , inak by som asi uvažoval presťahovať sa do nemecka...

voMacK

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 06:34

tomas20 napísal:

mna rozosmialo, ako tam opisovali, jaky maju strasne nenapadny radar...
jasne..to je velmi dolezite aby radar bol nenapadny v aute, ktore na kilometre svieti s napisom POLICIA na vsetky strany :mrgreen:
-- P.R.

SmartBastard

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 07:12

Peter92 napísal:
som to dneska uz cital a pride mi to humorne....hlavne ked od ostatnych fobii je dost zretelne rozoznatelna, cize kto nebude vtak, da si pozor.....inak davam "piratom" mesiac, maximalne dva, nez pridu s antiradarmi ktore budu ucinne na ten ich joy-kazostroj

To nieje take lahke, ten radar je vonku uz cca vysse roka, nasi ho doteraz nemali, iba ho "obzerali" asi pred pol rokov, ale pokial viem nic nekupili. Problem je v tom, ze klasicky radar pracuje vo v specialnych pasmach (v roznych krajinach v roznych pasmach), tento novy radar pracuje v rovnakom pasme ako napriklad automaticke dvere na kazdej pumpe a vela dalsich zariadeni. Tiez sa spolieham na to, ze nieco proti tomu vymyslia, ale zatial som nic nevidel. Chcel som totiz kupit Valentine1, asi pol roka dozadu a potom som cital o tomto a teraz cakam ...

dodoIPD napísal:
Kazdopadne ma to utvrdzuje v tom ze neoplati sa mat nic silnejsie ako 320d, a ak ano tak maximalne na kopce/okruhy.

Vsak najlepsie je mat normalne auto, nejaky 2 liter turbodiesel s cca 6l/100km a potom nejaku hracku na vikendy ;) ... ja momentalne pozeram po nejakom normalnom aute (X3 alebo RR Evoque, pripadne pockat na Jaguar SUV)
www.RoyalGarage.sk

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 07:33

SmartBastard napísal:

Presne toto som myslel. Tam sa nemazlia, skontroluju tvoj majetok a ide sa. Ani by si neveril ake maju predstavitelia samospravy auta, a to maju aj dost vysoke prijmy, cize tam sa pokuta lahko vypocita. A podnikatel bud ma auto ako firma alebo ako osoba. Tam sa to da spracovat tiez.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

voMacK

Štvrtok, 18. Augusta 2011, 07:55

Jannci napísal:

presne jak ja :mrgreen:
-- P.R.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 250 neregistrovaných