... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:za 178 v dedine by som ti zobral aj rodny list a v zivote by si uz za volant nesadol
johnyfly1 napísal:za 178 v dedine by som ti zobral aj rodny list a v zivote by si uz za volant nesadol
MuadDeeb napísal:Dobra tema. Schvalujem aj meranie rychlosti kobrou, nemam nic proti tomu. Bezne sa to robi aj v inych krajiach, len tam sa na teba netlacia, ten system je trocha iny, meraju sa aj vzdialenosti a podobne. Policajt meria stale za tebou a netlaci sa na teba. Samozrejme ide za tebou ale tak aby nic neohrozil. A mas tam aj body do vodicaku, co by som zaviedol aj tu (vysoke rychlosti, predovsetkym alkohol, ohrozovanie a p.). A pristupok vysvetlujes na dopravnom, pokutu ti poslu postou ak je vyssia.
Co ma vsak neskutocne vytaca, je napriklad to, ze niekto kto ma Bentley a mesacne dostane od statu na vyplatu 5tis € dostane pokutu 650€. To je ako ked ja pri svojej vyplate 500€ dostanem za prekroenie rychlosti o 100kmh pokutu 65€. Vsetko nad 60kmh by som vymedzil na pokutu povedzme minimalne 500€ a dalej by som to odvijal od vysky majetku (resp. platu). + preskusanie a psycholog ako je v Nemecku.
Ved ti blbci na nadupanych karach sa smeju nad tym ze ich zastavi policajt a pyta od nich sumku, ktoru ten policajt zarobi za mesiac.
Jannci napísal:
od vysky platu by si im len pomohol, pretoze, vsetci tito ludia robia oficialne za minimalnu mzdu, a auta su pisane na firmu, cize salam parky
voMacK napísal:presne tak! nevravim, ze clovek z casu na cas neprekroci rychlost...ale kurva s mierou a nie sa drbat cez dedinu 180km/h !!!
no comment..
tomas20 napísal:
tomas20 napísal:
Peter92 napísal:som to dneska uz cital a pride mi to humorne....hlavne ked od ostatnych fobii je dost zretelne rozoznatelna, cize kto nebude vtak, da si pozor.....inak davam "piratom" mesiac, maximalne dva, nez pridu s antiradarmi ktore budu ucinne na ten ich joy-kazostroj
dodoIPD napísal:Kazdopadne ma to utvrdzuje v tom ze neoplati sa mat nic silnejsie ako 320d, a ak ano tak maximalne na kopce/okruhy.
SmartBastard napísal:Treba na to lepsie ... http://www.autoevolution.com/news/sls-a ... 23323.html
Jannci napísal:od vysky platu by si im len pomohol, pretoze, vsetci tito ludia robia oficialne za minimalnu mzdu, a auta su pisane na firmu, cize salam parky