... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peter92 napísal:znameho foter bol na tom preskusani, este ked bol zavazny za kilo a viac a bola to fraska lebo ten test vyplnoval instruktor kym sa oni bavili pri kavicke
cobra11 napísal:v nedelu D1 TT-BA
prvy krat som vykecaval s KOBROUtmava S4..........161 na 110.........30€ v neblokovom konani
![]()
celkom mily chlapici, pokecali sme si, ukazali mi auto kedze ma velmi zaujimalo, pitali sa ako to ide v skole, aku planujem buducnost a takpotom mi vratil polku penazi co som mu dal, usmiali sme sa podali ruky a kazdy sme sli dalej svojou cestou
cobra11 napísal:v nedelu D1 TT-BA
prvy krat som vykecaval s KOBROUtmava S4..........161 na 110.........30€ v neblokovom konani
![]()
celkom mily chlapici, pokecali sme si, ukazali mi auto kedze ma velmi zaujimalo, pitali sa ako to ide v skole, aku planujem buducnost a takpotom mi vratil polku penazi co som mu dal, usmiali sme sa podali ruky a kazdy sme sli dalej svojou cestou
SmartBastard napísal:podobneOdomna si tiez chalan najskor vypytal 20eur a nakoniec ich vratil naspat, usmial sa a povedal, ze v pohode
speq napísal:asi takto boli cisto dialnici pani , nie kobra
ale celkom sa mi paci ze si myslite ze to bola kobra :)) hehe , kobra ked ta odfoti a cvakne , hned to ide cez net na centralu , nejde to nijak vymazat , maju odposluchy , kameru vpredu a kameru vzadu .. Cize kebyze ta stopne KOBRA 161 na 110 tak ti garantujem ze to bude aspon za 300 a je im jedno ci si David Beckham alebo Eva Cifrova , proste to bude za 300 :)
cobra11 napísal:za tento mesiac ma namerali uz druhy krat, predtym to bolo v meste prekrocenie o 54km/h...uz mal vypisany papier o odobrati VP ale nakoniec zakrutil hlavou, papier roztrhal, pohrozil prstom a poslal ma kade lahsie.
nejazdim jak magor, nepretekam sa, nenahanam sa. ked idem rychlejsie idem tam, kde si myslim ze to nie je nebezpecne, nikoho neohrozujem a nie je husta premavka.
navyse nemam este ani 20,
dodoIPD napísal:RS4/C63 AMG/Passat R32/BMW M5 - to je Kobra