... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SurrendeR napísal:pre zjdenodusenie by bolo fajn keby to bolo fixne a nielen pri prejdeni mysou.. :) je to dost usefull ked vidis odkedy bol topic zmeneny.. minimalne v pribehoch
ViktorDDD napísal:taky detailik iba, ked dam "oznacit vsetky fora ako precitane", tak mi vyskoci hlaska, ale ostane vsetko svietit a musim dat refresh
hodilo by sa aby sa to refreshlo automaticky alebo tlacitko OK ktorym sa to tiez automaticky refreshne
ale mozno je to iba u mna a na inych prehliadacoch to ide inak
ROKI49 napísal:neda sa citacia nejak podfarbit dalsim odtienom sedej napr.? takto v prispevku je to nevyrazne a vsetko sa mi popravde zlieva....taktiez zvyraznit trochu ten ramik v ktorom je prispevok.....
mexican napísal:Notifikácie: Dnes ráno sa mi zobrazila vpravo hore notifikácia na nový príspevok v téme. Po kliknutí na príslušnú notifikáciu sa mi zobrazí stránka s okienkom "Požadovaná téma neexistuje". Keď si danú tému ručne vyhľadám na fóre, tak ju samozrejme najde. Len v nej nevidím ten nový príspevok.
SurrendeR napísal:vo vlastnom pribehu neviem mazat cudzie prispevky (niezeby som chcel)
stale mi chyba poslat PM s citaciou, ale na tom uz asi pracujes :)
TiTAN napísal:asi moderator vymazal ten konkretny prispevok a cele to je naviazane na ten dany prispevok, cize ked neexistuje forum "nevie" o ktoru temu sa jednalo
SurrendeR napísal:to uz zachadzas asi moc do danej technologie.. ak ti odosle notifikaciu o udalosti, tebe ju v profile zobrazi, no zatial ked niekto danu udalost zmaze, tak sa dany link strati a notifikacia ostane.. alebo chces radsej aby to bolo tak, ze ti zobrazi notifikaciu a ked na nu kliknes, tak ti notifikacia zmizne? to by si zas pisal ze dostavas false notifikacie ..
inak dalsia vec, neviem ci tu bola spomenuta, neda sa mi z mobilu prihodit priloha..