... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bojsi5 napísal:kde nájdem svoj album a tiež albumy iných?nikto to už v profile nemá
alebo aspoň ja to nikde nevidím
Bojsi5 napísal:kde nájdem svoj album a tiež albumy iných?nikto to už v profile nemá
alebo aspoň ja to nikde nevidím
pistacik11 napísal:teraz ti naskoci dalsia dobra funkcia, co tiez vylepsila toto foruma si zabudol dodat, ze v chate by to chcelo presunut panel s pisanim na hor, a zmansit medzery, aby sa tam voslo viac prispevkov na plochu
Bojsi5 napísal:jo a zaujímavá funkcia je "odsoslať sťažnosť"
starynovy napísal:Neviem ci to iba na mojom prijimaci ale ako mas hore tie ikonky SS/upozornenia, mas tam cervene body a v tychto je male cislo. To cislo je tiez cervene a teda pokial to mysou "nevymodrim" tak ho nevidno, su tam len cervene bodky.
ice.blade napísal:kedysi v temach boli v prispevkoch pisane aj nazvy temy v zahlavi napr, pribehy aut, clovek kupil E46 mal v nazve temy E46 + info co robil, potom kupil E90 prepisal nazov a krasne sa z nazvu temy dalo pozret odkial dalsi pribeh zacina.... teraz nic
ice.blade napísal:asi mam male rozlisenie alebo neviem, zobrazi sa v pravo len nahlasenie citacia a post